Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 30,31,32

Bericht - 29 november 2018 om 01:03 uur

Ja daar ben ik weer, het is wel een beetje laat maar beter te laat dan niets.

Dag 30,
Het is maandag en dat betekent dat dit week 5 is dat ik hier zit, de tijd gaat zo vlug. Vandaag mocht ik weer vroeg op want we moesten om 11:00u werken. We hadden weer redelijk wat gasten die kwamen inchecken, gelukkig ook nog wat Nederlandse gasten. Tussendoor heb ik ook de normale werkzaamheden gedaan zoals de Cardex maken voor de volgende dag, de gegevens van de gasten in het systeem zetten en de sleutels voor de kamers maken. Het was al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 27,28,29

Bericht - 25 november 2018 om 22:16 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer na een paar dagen.

Dag 27,
Het is alweer vrijdag en ik had weer stage, deze dag kwam mijn leraar van school langs om te kijken hoe het gaat op stage. De dag begon vrij rustig maar daarna kwamen er veel gasten op dezelfde tijd inchecken. Rond 17:00u kwam mijn leraar langs en hadden we een gesprek met mijn stagebegeleider, ze waren erg tevreden en positief over mij, dus dat is fijn om te horen! Later op de avond gingen we opstap met de andere meiden van mijn school, het was erg laat geworden maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 25 & 26

Bericht - 22 november 2018 om 22:20 uur

Deze dagen was ik weer lekker vrij.

Dag 25,
Vandaag was ik lekker vrij, toen ik wakker werd en ik naar buiten keek regende het weer. Ik ben dus niet naar het strand gegaan maar ben gaan winkelen, deze keer heb ik wel iets gekocht. Toen ik terug kwam op mijn kamer heb ik niet meer zo heel veel gedaan, later op de avond gingen we uiteten met alle studenten die hier zitten van onze school en de leraar, we hadden super lekker gegeten en we hebben daarna nog even op het stand gezeten. Ook altijd fijn dat school betaald.

Dag 26,
Ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 23 & 24

Bericht - 21 november 2018 om 01:30 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer,

Dag 23,
Het is weer Maandag en dat betekent weer een nieuwe week en een nieuwe dag stage. Vandaag hadden we niet heel veel gasten die kwamen inchecken, rond de 40. De dag begon zoals bijna elke dag weer rustig, later op dag toen de meeste gasten kwamen inchecken ging de tijd weer vlug voorbij. Rond 17:00u had ik eigenlijk niks meer te doen want alles wat ik normaal doe had ik al gedaan, dus gingen we maar een beetje kloten achter de receptie met Ana en Nico. Toen het 18:30u was moest ik naar (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 21 & 22

Bericht - 19 november 2018 om 01:06 uur

Daar ben ik weer!

Dag 21,
Het is alweer dag 21 en dat betekent dat ik hier al 3 weken zit, de tijd gaat echt vlug. Ook vandaag had ik gewoon weer stage. Ik stond op met goede moed en dacht natuurlijk dat het lekker weer zou zijn dus ik had een rokje aangedaan met een off shoulder shirt maar toen ik buiten kwam miezerde het en ik dacht wat krijgen we nou, toen ik eenmaal in de bus zat begon het steeds harder te miezeren. Ook vertelde ze op stage dat het veel regende voor deze tijd van het jaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 20

Bericht - 17 november 2018 om 00:07 uur

Goedenavond daar ben ik weer, het is inmiddels al dag 20.

Dag 20,
Het is geen weekend voor deze meid want ook vandaag had ik weer stage. De dag begon weer vroeg want ik moest om 11:00u beginnen, eenmaal aangekomen op mijn stageplek en mezelf te hebben omgekleed zijn we weer met goede moed begonnen aan deze dag. Ik heb redelijk wat gasten ingecheckt en ook geholpen zo ver dat ik kan natuurlijk, ook waren er een aantal gasten die toch nog handdoeken wilde hebben voor bij het zwembad en deze heb ik dan ook in het systeem gezet. Toen ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 18 & 19

Bericht - 15 november 2018 om 23:19 uur

Daar ben ik weer!

Dag 18,
Vandaag was ik weer lekker vrij en ben ik dus vroeg opgestaan zodat ik lekker vroeg naar het strand kon, het was 11:15u en ik was aangekomen op het strand. Hier lekker de hele middag gelegen en af en toe even gezwommen in de mooie zee, daarna ben ik gaan lunchten. Toen ik terug kwam op de kamer heb ik niet veel meer gedaan. En wanneer je denkt ik ga weer even gezellig bellen met thuis moet Mama weer weg, nee grapje Mama vond het wel fijn om jullie weer even gezien te hebben. In (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 16 & 17

Bericht - 13 november 2018 om 23:05 uur

Daar ben ik weer met wat vertraging maar ik kon niet meer inloggen in het systeem vandaar dat ik deze 2 dagen samen doe.

Dag 16,
Het is maandag en dat betekent weer een nieuwe dag en een nieuwe week. Ook vandaag had ik weer stage, het was een drukke dag en er waren redelijk wat gasten die kwamen inchecken, maar dat is wel fijn want dan gaat de dag ook lekker snel. De dag begon met veel Nederlandse of Belgische gasten die ik ging inchecken, later op de dag mocht ik gewoon weer Engels praten. Eenmaal thuis aangekomen moest ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 13,14,15

Bericht - 11 november 2018 om 22:51 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer na een paar dagen. Deze dagen doe ik samen omdat ik deze dagen stage had en anders zouden jullie 3 kleine verhaaltje moeten lezen.

Dag 13,
Vandaag had ik gewoon weer een dagje stage van 11:00u t/m 19:00u. Op deze stage dag heb ik redelijk was gasten incheckt want het was een drukke dag, ook heb ik de incheck kaarten voor de volgende dag gemaakt en de gegevens van de gasten die ingecheckt zijn in het systeem gezet. Toen ik klaar was met stage ben ik naar huis gegaan en heb ik later op de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 11 & 12

Bericht - 08 november 2018 om 21:51 uur

Hallo allemaal, dit zijn dag 11 & 12, deze dagen was ik vrij.

Dag 11,
Ik dacht vandaag ga lekker naar het strand omdat ik vrij was en wat denk je? Geen zon en een beetje bewolkt dus ben ik maar gaan shoppen, ook heel erg om te doen. Ik ben eerst hier in de buurt naar een Shoppingcenter gegaan maar daar waren niet echt leuke winkels dus ben ik naar Siam Mall gegaan, daar zat onder andere de Stradivarius, H&m, Zara, Bershka en de Pull and Bear dus genoeg voor mij ook te shoppen. Helaas heb ik niks gekocht en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6