Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Momenteel is irisvanhoof bezig met de reis Stage lopen in het buitenland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van irisvanhoof

Blijf op de hoogte van de reisblog van irisvanhoof door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Dag 16 & 17

Bericht - 13 november 2018 om 23:05 uur

Daar ben ik weer met wat vertraging maar ik kon niet meer inloggen in het systeem vandaar dat ik deze 2 dagen samen doe.

Dag 16,
Het is maandag en dat betekent weer een nieuwe dag en een nieuwe week. Ook vandaag had ik weer stage, het was een drukke dag en er waren redelijk wat gasten die kwamen inchecken, maar dat is wel fijn want dan gaat de dag ook lekker snel. De dag begon met veel Nederlandse of Belgische gasten die ik ging inchecken, later op de dag mocht ik gewoon weer Engels praten. Eenmaal thuis aangekomen moest ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 13,14,15

Bericht - 11 november 2018 om 22:51 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer na een paar dagen. Deze dagen doe ik samen omdat ik deze dagen stage had en anders zouden jullie 3 kleine verhaaltje moeten lezen.

Dag 13,
Vandaag had ik gewoon weer een dagje stage van 11:00u t/m 19:00u. Op deze stage dag heb ik redelijk was gasten incheckt want het was een drukke dag, ook heb ik de incheck kaarten voor de volgende dag gemaakt en de gegevens van de gasten die ingecheckt zijn in het systeem gezet. Toen ik klaar was met stage ben ik naar huis gegaan en heb ik later op de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 11 & 12

Bericht - 08 november 2018 om 21:51 uur

Hallo allemaal, dit zijn dag 11 & 12, deze dagen was ik vrij.

Dag 11,
Ik dacht vandaag ga lekker naar het strand omdat ik vrij was en wat denk je? Geen zon en een beetje bewolkt dus ben ik maar gaan shoppen, ook heel erg om te doen. Ik ben eerst hier in de buurt naar een Shoppingcenter gegaan maar daar waren niet echt leuke winkels dus ben ik naar Siam Mall gegaan, daar zat onder andere de Stradivarius, H&m, Zara, Bershka en de Pull and Bear dus genoeg voor mij ook te shoppen. Helaas heb ik niks gekocht en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 10

Bericht - 06 november 2018 om 23:20 uur

Hallo iedereen daar ben ik weer.

Dag 10,
Vandaag weer een stage dag gehad en deze was erg leuk, ik heb voor de 1e keer zelf een check-in gedaan. Later op de dag heb ik meerdere gasten ingecheckt, zowel Nederlandse gasten als Engelse gasten (gasten die Engels spreken). De dag ging daarom ook erg vlug voorbij. Ook heb ik gasten geholpen die vragen hadden, zoals bijvoorbeeld met de WiFi of over het restaurant. Ook heb ik meerdere Taxi's gebeld, dit moest natuurlijk wel in het Spaans maar daar bestaat een zin voor. ¡Hola! una taxi para Tigotan por favor, gracias. En (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 9

Bericht - 05 november 2018 om 22:38 uur

Heei hallo het is dag 9 vandaag.

Dag 9,
Vandaag moest ik redelijk vroeg opstaan, namelijk om 9:00u want ik moest om 11:00u beginnen met stage lopen. Eenmaal aangekomen op stage ben ik begonnen met de dagelijkse werkzaamheden. Na deze gedaan te hebben had ik eigenlijk niet zo veel meer te doen, het was geen drukke dag vandaag dus de tijd ging ook niet zo heel snel voorbij. Ook heb ik wat mensen geholpen die het niet konden verstaan in het Engels en heb ik mijn 1e check-in gedaan, gelukkig waren het Belgen dus ik hoefde de informatie niet in het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 8

Bericht - 05 november 2018 om 00:24 uur

Jaja daar ben ik weer met dag 8.

Dag 8,
Vandaag was ik lekker vrij dus ik dacht nou dan ga ik lekker de hele dag bakken op het strand maar wat denk je? Geen zonnige dag vandaag, ondanks dat de zon niet scheen ben ik toch naar het strand gegaan want het was wel nog lekker warm. Even lekker gezwommen in de wilde zee en daarna wat gegeten bij de Mac. Eenmaal terug op de kamer heb ik lekker mijn serie gekeken en ben ik samen met Nienke wat gaan eten. Na het eten zijn we met zijn 4en wat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 7

Bericht - 04 november 2018 om 00:40 uur

Beste lezers daar ben ik weer met dag 7.


Dag 7,
Ongelofelijk dat ik hier al een week zit. Toen ik wakker werd heb ik vrij wel niets gedaan zoals echte ochtend als ik moest gaan werken. Om 14:00u ben ik begonnen met werken en heb dezelfde werkzaamheden gedaan als gisteren en eergisteren. Toen werd er gevraagd of ik met mensen mee wilden lopen want het was een ouder stel en de man liep met 1 kruk, dus ik heb de koffers meegenomen naar hun kamer en ze bedankte mij dat ik was meegelopen en die meneer had mij €1,- gegeven (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 6

Bericht - 03 november 2018 om 00:20 uur

Beste lezers daar ben ik weer en hebben jullie even geluk dat jullie er nu 2 kunnen lezen op dezelfde dag. 

Dag 6,
Vandaag had ik mijn 2e stage dag. Toen ik wakker werd heb ik lekker rustig aan gedaan en heb ik wat filmpjes gekeken daarna ben ik lekker wat gaan eten en ben ik aangelopen naar de bushalte om naar stage te gaan, gelukkig was ik vandaag wel op tijd. Ik heb eigenlijk hetzelfde gedaan als gisteren en er kwamen vandaag ook wat Nederlandse gasten dus ik kon even Nederlands praten i.p.v. de hele tijd Engels. Toen vroeg een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 4 & 5

Bericht - 02 november 2018 om 10:52 uur

Beste lezers daar ben ik weer.

Dag 4,
We gingen met de andere meiden die hier in het hotel slapen opzoek naar een grot. Na aangekomen op de locatie en wat speurwerk dachten we dat we de grot te hebben gevonden maar deze grot was helaas dicht en waren we dus voor niets met de bus gegaan. Je kon er wel snorkelen bij de andere rotsen maar het was erg glad en dus best gevaarlijk, hieronder een foto van de grot waar we eigenlijk heen wilde gaan. Na een tijdje zijn we weer terug gegaan met de bus en zijn we (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dag 2 & 3

Bericht - 30 oktober 2018 om 18:43 uur


Dag 2,
Vandaag moest ik vroeg opstaan omdat ik mijn NIE nummer & mijn Social Security nummer ging aanvragen, dit zijn nummers die je nodig hebt om in Spanje te mogen werken. Ik moest om 06:50u buiten staan, toen kreeg ik een berichtje van de persoon die dit met mij zou regelen, ze was later. Ik heb binnen gewacht in het hotel en uiteindelijk was het 07:30u voordat ze er was. Eerst zijn we naar de Ambassade gegaan om het nummer aan te vragen, daarna moesten we door naar de Politie om het in orde te maken, als laatste moesten we nog het Social Security nummer aanvragen. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6