Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Momenteel is irisvanhoof bezig met de reis Stage lopen in het buitenland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van irisvanhoof

Blijf op de hoogte van de reisblog van irisvanhoof door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Dag 37 & 38

Bericht - 04 december 2018 om 22:44 uur

Goedenavond, daar ben ik weer.

Dag 37,
Het is Maandag en dat betekent weer een nieuwe week. Vandaag had ik stage van 11:00u t/m 19:00u, het was niet een super drukke dag. De dag begon rustig met gasten die kwamen inchecken maar later op de dag kwamen er veel gasten op dezelfde tijd inchecken waardoor het dus druk word. In de avond was het lekker rustig dus ik heb rustig alle werkzaamheden kunnen doen.

Dag 38,
Ook vandaag had ik stage van 11:00u t/m 19:00u. Het was een drukke dag met het inchecken van gasten. Ook had ik vandaag mijn cadeau gekregen van (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 35 & 36

Bericht - 03 december 2018 om 11:00 uur

Goedemorgen,

Dag 35,
Het is alweer zaterdag en ook vandaag had ik stage, toen ik aankwam op stage had Giuly mij post gegeven, dit was een brief van Opa & Oma, natuurlijk heb ik deze gelezen toen ik thuis was en het was een mooie brief Opa & Oma. Het was een drukke dag want we hadden 81 gasten die kwamen inchecken. Ik begon om 14:00u en het was al meteen lekker druk, tot 17:00u zijn er nonstop gasten binnen gekomen. Toen het weer was even wat rustiger heb ik nog wat werkzaamheden kunnen doen. Door deze drukte was het al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 33 & 34

Bericht - 30 november 2018 om 21:40 uur

Goedenavond daar ben ik weer, deze dagen was ik lekker vrij. Deze dagen zijn niet heel spannend want ik heb net zo heel veel gedaan.

Dag 33,
Vandaag was ik vrij dus ik ben vroeg naar het strand gegaan, hier heb ik dan ook de hele dag gelegen. In de avond heb ik wat wasjes gedraaid en daarna nog een film gekeken en toen lekker gaan slapen.

Dag 34,
Ook vandaag was ik weer vrij en ben weer lekker naar het strand gegaan, ook zijn we nog een naar de Supermarkt gegaan want ik moest boodschappen doen. In de avond heb ik weer (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 30,31,32

Bericht - 29 november 2018 om 01:03 uur

Ja daar ben ik weer, het is wel een beetje laat maar beter te laat dan niets.

Dag 30,
Het is maandag en dat betekent dat dit week 5 is dat ik hier zit, de tijd gaat zo vlug. Vandaag mocht ik weer vroeg op want we moesten om 11:00u werken. We hadden weer redelijk wat gasten die kwamen inchecken, gelukkig ook nog wat Nederlandse gasten. Tussendoor heb ik ook de normale werkzaamheden gedaan zoals de Cardex maken voor de volgende dag, de gegevens van de gasten in het systeem zetten en de sleutels voor de kamers maken. Het was al (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 27,28,29

Bericht - 25 november 2018 om 22:16 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer na een paar dagen.

Dag 27,
Het is alweer vrijdag en ik had weer stage, deze dag kwam mijn leraar van school langs om te kijken hoe het gaat op stage. De dag begon vrij rustig maar daarna kwamen er veel gasten op dezelfde tijd inchecken. Rond 17:00u kwam mijn leraar langs en hadden we een gesprek met mijn stagebegeleider, ze waren erg tevreden en positief over mij, dus dat is fijn om te horen! Later op de avond gingen we opstap met de andere meiden van mijn school, het was erg laat geworden maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 25 & 26

Bericht - 22 november 2018 om 22:20 uur

Deze dagen was ik weer lekker vrij.

Dag 25,
Vandaag was ik lekker vrij, toen ik wakker werd en ik naar buiten keek regende het weer. Ik ben dus niet naar het strand gegaan maar ben gaan winkelen, deze keer heb ik wel iets gekocht. Toen ik terug kwam op mijn kamer heb ik niet meer zo heel veel gedaan, later op de avond gingen we uiteten met alle studenten die hier zitten van onze school en de leraar, we hadden super lekker gegeten en we hebben daarna nog even op het stand gezeten. Ook altijd fijn dat school betaald.

Dag 26,
Ook (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 23 & 24

Bericht - 21 november 2018 om 01:30 uur

Hallo allemaal daar ben ik weer,

Dag 23,
Het is weer Maandag en dat betekent weer een nieuwe week en een nieuwe dag stage. Vandaag hadden we niet heel veel gasten die kwamen inchecken, rond de 40. De dag begon zoals bijna elke dag weer rustig, later op dag toen de meeste gasten kwamen inchecken ging de tijd weer vlug voorbij. Rond 17:00u had ik eigenlijk niks meer te doen want alles wat ik normaal doe had ik al gedaan, dus gingen we maar een beetje kloten achter de receptie met Ana en Nico. Toen het 18:30u was moest ik naar (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Dag 21 & 22

Bericht - 19 november 2018 om 01:06 uur

Daar ben ik weer!

Dag 21,
Het is alweer dag 21 en dat betekent dat ik hier al 3 weken zit, de tijd gaat echt vlug. Ook vandaag had ik gewoon weer stage. Ik stond op met goede moed en dacht natuurlijk dat het lekker weer zou zijn dus ik had een rokje aangedaan met een off shoulder shirt maar toen ik buiten kwam miezerde het en ik dacht wat krijgen we nou, toen ik eenmaal in de bus zat begon het steeds harder te miezeren. Ook vertelde ze op stage dat het veel regende voor deze tijd van het jaar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 20

Bericht - 17 november 2018 om 00:07 uur

Goedenavond daar ben ik weer, het is inmiddels al dag 20.

Dag 20,
Het is geen weekend voor deze meid want ook vandaag had ik weer stage. De dag begon weer vroeg want ik moest om 11:00u beginnen, eenmaal aangekomen op mijn stageplek en mezelf te hebben omgekleed zijn we weer met goede moed begonnen aan deze dag. Ik heb redelijk wat gasten ingecheckt en ook geholpen zo ver dat ik kan natuurlijk, ook waren er een aantal gasten die toch nog handdoeken wilde hebben voor bij het zwembad en deze heb ik dan ook in het systeem gezet. Toen ik (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dag 18 & 19

Bericht - 15 november 2018 om 23:19 uur

Daar ben ik weer!

Dag 18,
Vandaag was ik weer lekker vrij en ben ik dus vroeg opgestaan zodat ik lekker vroeg naar het strand kon, het was 11:15u en ik was aangekomen op het strand. Hier lekker de hele middag gelegen en af en toe even gezwommen in de mooie zee, daarna ben ik gaan lunchten. Toen ik terug kwam op de kamer heb ik niet veel meer gedaan. En wanneer je denkt ik ga weer even gezellig bellen met thuis moet Mama weer weg, nee grapje Mama vond het wel fijn om jullie weer even gezien te hebben. In (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3 4 5 6