Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 103,104,105

Geplaatst op 09 februari 2019 om 23:36 uurGoedenavond,

Dag 103,
Vandaag had ik stage van 09:00u tot 17:00u, het was weer en lekker druk dagje. Ik ben begonnen met het uitprinten van de Cardex van de volgende dag, dit lukte natuurlijk niet in 1x keer want tussendoor kwamen er mensen uitchecken. Rond 12:00u kwam de 1e check in binnen. Toen ik weer wat tijd had ben ik verder gegaan met het maken van de Cardex. Rond 15:00u werd het erg druk want er kwamen gasten inchecken en daarachter kwam een groep van 20 jongens inchecken. Het was weer even rustig en toen was het weer 17:00u en ik mocht gaan. In de avond ben ik naar Sabine en Noortje gegaan en zijn we wezen uiteten, daarna zijn we opstap gegaan. Het was erg gezellig en we waren rond 05:00u weer thuis. 

Dag 104,
Na 3 uur slapen ging de wekker want we gingen vandaag naar Siam Park. Eenmaal aangekomen in Siam Park hebben we onze spullen in de locker gelegd en zijn we naar de eerste waterattracties gegaan. Het park is super groot en er zijn allemaal maar leuke waterattracties. Op een gegeven moment zaten we in de wildwaterbaan en kwamen we gasten tegen en de hele weg gingen we langs elkaar af, op een gegeven moment was het om en om, eerst een van ons en daarna van hun, toen we de wildwaterbaan ingingen werden we gescheiden maar daarna gingen wij niet meer zo snel en werden we ingehaald en kwamen ze terug. Ook zijn we natuurlijk van de Tower of Power afgegaan, deze is 28m hoog en heeft een snelheid van 80km/h. Het mooie van de attractie is dat je bijna aan het einde door een buis gaat en dan om je heen haaien, roggen en vissen in een aquarium zwemmen, helaas zie je hier niks van want je ziet alleen water. (aan de buitenkant van de attractie zie je ze gelukkig wel) Hieronder zal ik een foto toevoegen van de attractie. In de avond zijn we nog gaan uiteten en daarna zijn we wezen bowlen.

Dag 105,
Vandaag gaan Sabine en Noortje alweer naar huis en ik had stage van 11:00u tot 19:00u, we hadden 65 gasten die kwamen inchecken. Ik ben begonnen met het maken van de Cardex voor morgen maar dit wilde weer niet echt lukken, er kwamen gasten inchecken en nog meer gasten inchecken, toen het weer wat rustiger was wilde ik verder gaan maar toen kwamen er weer gasten inchecken, andere gasten die vragen hadden, of van kamer gingen wisselen. Het was 18:00u en ik kon eindelijk weer verder gaan. Toen ik klaar was met het maken van de Cardex was het 19:00u en ik mocht naar huis. In de avond heb ik Wie is de Mol gekeken en ben ik op tijd gaan slapen. 

Liefs,
Iris 

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie