Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 101 & 102

Geplaatst op 06 februari 2019 om 23:59 uurIk ben er weer,

Dag 101,
Vandaag had ik stage van 10:00u tot 18:00u en het was een drukke dag, ik ben de dag begonnen met het maken van de Cardex voor morgen, tussendoor kwamen er nog gasten uitchecken en daarna moest ik helpen bij het inchecken. Hierna ben ik weer verder gegaan met het maken van de Cardex, toen ik deze af had ben ik begonnen met de Cardex voor Donderdag. Natuurlijk kwamen er tussendoor weer gasten inchecken. Het was al weer 18:00u en ik mocht lekker gaan. In de avond heb ik nog even gefacetimed met het thuisfront. 

Dag 102,
Deze dag was ik vrij en vandaag kwamen Sabine & Noortje langs. Rond 13:00u ben ik naar hun toe gegaan en hebben we lekker de hele middag bij het zwembad gelegen, in de avond zijn we nog even gaan winkelen in Siam Mall. Het was een gezellige dag. Nu ga ik lekker slapen want we moeten morgen vroeg op.

Liefs,
Iris

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie