Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 98,99,100

Geplaatst op 05 februari 2019 om 00:17 uurGoedenavond iedereen, daar ben ik weer!

Dag 98,
Op deze Zaterdag had ik stage van 14:00u tot 22:00u, ik ben de dag begonnen met het inchecken van gasten, het was 16:15u en ik kon eindelijk even ademhalen want van 14:00u tot 16:00u zijn er constant gasten geweest die kwamen inchecken en tussendoor gasten die hadden ingecheckt en kwamen vragen of de kamer klaar was. Daarna wilde ik beginnen met de gegevens in het systeem te zetten maar ik kwam niet verder dan 2 Cardex want er kwamen weer gasten inchecken. Het was 17:30u en het was rustig dus ik ben gaan eten. Toen ik terug kwam van het eten stond er weer een lange rij met gasten die kwamen inchecken. Ik ben verder gegaan met de gegevens in het systeem te zetten en hier heb ik 1,15u overgedaan dus dan kun je wel raden hoeveel check ins we hebben gehad en we hebben ze nog niet allemaal gehad (gemiddeld doe ik er 1min per Cardex over). Rond 21:00u werd het een gekkenhuis want er kwam een groep van 20 personen inchecken en ook nog andere gasten, hierna dacht ik even adem te gaan halen maar er kwamen alweer gasten aan, dit was een groep van 6 personen maar deze zijn eerst gaan eten wan het eten is tot 21:30u en rond 21:50u kwamen ze terug dus hebben de check in gedaan, het was 22:20u en ik mocht eindelijk naar huis na een drukke en hectische dag. 

Dag 99,
Op deze Zondag hadden we weer net zon drukke dag als gisteren, ook vandaag ben ik begonnen met het inchecken van gasten, daarna heb ik de rekeningen uitgeprint die horen bij de Cardex die ik gisteren niet meer af had gekregen, na dit uitgeprint te hebben kwamen er weer gasten inchecken. Na het eten was het weer even wat rustiger dus ben ik begonnen met de gegevens van de gasten in het systeem te zetten. En natuurlijk moest er weer een check in komen om 21:50 en natuurlijk hadden deze mensen ook weer eens een heleboel vragen waardoor ik om 22:15u kon gaan. 

Dag 100,
Het is Maandag en vandaag is het dag 100 dat ik hier zit, nog maar 35 dagen te gaan en dan ben ik helaas al weer thuis. Vandaag was het een rustige dag. Ik ben de dag begonnen met het inchecken van gasten, daarna ben ik begonnen met het maken van de Cardex voor morgen en voor Woensdag. Tussendoor kwamen er nog gasten inchecken. In de avond was het lekker rustig dus ik dacht te beginnen met het maken van de Cardex voor Donderdag, dit mocht helaas niet verder komen dan alleen het uitprinten want er kwamen weer gasten inchecken, na het inchecken was het 22:00u en ik mocht naar huis. 

Liefs,
Iris

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie