Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 96 & 97

Geplaatst op 02 februari 2019 om 00:43 uurHallo, ik ben er weer met 2 nieuwe dagen.

Dag 96,
Vandaag had ik stage van 10:00u tot 18:00, we hadden 45 gasten die kwamen inchecken. Ik ben de dag begonnen met het uitchecken van gasten, daarna heb ik gasten geholpen die handdoeken wilde voor het zwembad, rond 11:00u kwam de eerste check in binnen. Toen het weer even wat rustiger was ben ik begonnen met het maken van de Cardex voor morgen en voor Zaterdag, dit heb ik helaas niet helemaal afgekregen omdat het een drukke dag was. Het was 18:00u en ik mocht lekker gaan. In de avond zijn we weer lekker opstap gegaan. 

Dag 97,
Op deze Vrijdag had ik stage van 14:00u tot 22:00u, ik ben begonnen met het inchecken van gasten en daarna heb ik gasten geholpen die vragen hadden. Ook ben ik verder gegaan met het afmaken van de Cardex voor Zaterdag, daarna heb ik nog gasten ingecheckt. Later op de avond heb ik de gegevens van de gasten in het systeem gezet en heb ik de Cardex voor Zondag gemaakt. Ook kwam er een Nederlander zijn rekening tot nu betalen en toen kreeg ik opeens €5,-. Het was 22:00u en ik mocht weer lekker gaan. 

Liefs,
Iris 

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie