Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 92 & 93

Geplaatst op 28 januari 2019 om 23:09 uurGoedenavond, daar ben ik weer.

Dag 92,
Op deze Zondag had ik stage van 11:00u tot 19:00u, het was een drukke dag want we hadden 73 gasten die kwamen inchecken. Ik ben de dag daarom ook begonnen met het inchecken van gasten daarna ben ik begonnen met het maken van de Cardex voor Dinsdag, ik kreeg deze alleen uitgeprint en toen kwam er een check in, een andere check out, gasten die vragen hadden, gasten die van kamer gingen veranderen, enz ging het door. Na het eten rond 15:00u werd het een gekkenhuis, we hebben van 15:00u tot 16:00u constant gasten gehad die kwamen inchecken, daarna ben ik ff adem gaan halen achter en wat water gedronken want van al dat praten krijg je dorst. Na 16:00u was het wat rustiger met het inchecken. Om 17:30u kon ik eindelijk weer verder met het maken van de Cardex. Het was gewoon zo druk dat ik er niet meer aan toe kwam, deze heb ik dan ook afgemaakt en toen kon ik lekker naar huis. 

Dag 93,
Het is weer een nieuwe week en vandaag moest ik vroeg opstaan want de wekker ging om 07:00u, vandaag had ik stage van 09:00u tot 17:00u. Het was een rustige dag met maar 20 gasten die kwamen inchecken. Ik ben de dag begonnen met het uitchecken van gasten, daarna gasten die handdoeken wilde voor het zwembad, daarna weer gasten die kwamen uitchecken. Om 11:15u was de eerste gast die kwam inchecken en dit waren Nederlanders dus de check in was voor mij. Na de check in was het even rustig en toen kwamen er weer gasten uitchecken. Om 12:00u kwamen er weer 2 gasten achter elkaar inchecken bij mij omdat mijn andere collega met andere gasten waren en we vandaag maar met zijn 2e waren. De Nederlandse gasten die ik eerder op de dag had ingecheckt kwamen terug omdat ze niet blij waren met de kamer, ik had de procedure uitgelegd die we hier in het Hotel hebben en hij vertelde me had FTI had verteld dat alle kamers met zwembadzicht zijn terwijl dit niet zo is, dus die meneer had gedacht een zwembadzicht kamer te krijgen, samen met Anna (die ook Nederlands is) hebben we dit opgelost en meneer heeft een zwembadzicht kamer gekregen (moest hier natuurlijk wel extra voor betalen). FTI zou hem nog even terug bellen over de betaling en dan zou meneer het ons nog laten weten, later op de dag kwam meneer terug om te vertellen dat FTI het niet gaat betalen terwijl het de fout van FTI was. Later op de dag heb ik nog even de sleutels gemaakt en hebben we het laatste uurtje niks meer gedaan en mocht ik lekker om 17:00u gaan. In de avond hebben we nog even gekletst met het thuisfront. 

Liefs,
Iris 

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie