Avatar Iris van Hoof

Iris van Hoof

Dag 89 & 90

Geplaatst op 25 januari 2019 om 21:47 uurIk ben er weer met een nieuwe blog.

Dag 89,
Vandaag had ik stage van 11:00u tot 19:00 en het was weer een druk dagje. Ik ben begonnen met het maken van de Cardex voor de volgende dag en tussen door wat gasten ingecheckt. Ik wilde verder gaan met het afmaken van de Cardex maar dit werd onderbroken door vragen van gasten. Daarna kon ik weer verder. Toen ik klaar was met het maken van de Cardex hebben we gasten ingecheckt. Na het eten ben ik begonnen met het maken van de sleutels. Later op de avond heb ik nog de gegevens van de klanten in het systeem en mocht ik om 19:00u lekker naar huis. In de avond hebben we nog even gefacetimet met het thuisfront. 

Dag 90,
Op deze Vrijdag had ik ook stage van 11:00u tot 19:00u, het was ongeveer even druk als gisteren. Vandaag zijn we begonnen met het inchecken van gasten. Daarna zijn we begonnen met maken van de Cardex voor morgen. Tussendoor nog wat gasten ingecheckt en andere gasten weer uitgecheckt. Toen ik eenmaal de Cardex af had zijn we begonnen met het maken van de sleutels en daarna hebben we weer gasten ingecheckt. Het was 19:00u en ik mocht weer lekker naar huis. In de avond heb ik niet veel meer gedaan. 

Liefs,
Iris

Geef irisvanhoof een extra fijne vakantie cadeau!

irisvanhoof gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan irisvanhoof meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie