Avatar iris kort

iris kort

Mijn zus op bezoek

Bericht - 12 november 2017 om 07:48 uur

Naast mijn ouders kwam mijn zus de week erop ook bij me langs! Ik heb ontzettend veel lol met haar gehad! Ze had wel wat lekkerder weer verwacht dan dat ze kreeg maar daar konden we om heen werken. Lionne, mijn zus, kwam aan op Donderdag en ik ben na stage naar haar toe gegaan in het hotel. Ik mocht weer een paar dagen heerlijk overnachten in een hotelletje. 
We hebben Valletta bezocht in deze dagen, een dagje geshopt, en een dag door gebracht op Gozo. Ook veel avonden op stap geweest natuurlijk en daarom hadden we zondag een wel verdient (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

visite van mijn ouders

Bericht - 12 november 2017 om 07:42 uur

Mijn ouders zijn 4 dagen langs geweest. Ik heb 4 dagen heerlijk in een hotel kunnen slapen! genieten was dat, in een tweepersoonsbed in plaats van ingedeukt en gebruikt eenpersoonsbed hier.
De eerste dag dat ze aankwamen was het al laat. Na het eten hebben we Sint Julians nog een beetje bekeken en zijn gaan slapen. De dag daarna zijn we naar Valletta gegaan. Dit vonden mijn ouders een hele mooie stad om te zien. De derde dag had mijn vader een auto gehuurd. Ik verklaarde hem nog voor gek met het verkeer en de gekke wegen van hier (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Valletta art festival

Bericht - 12 november 2017 om 07:35 uur

Zaterdag was er een art festival in Valletta, de hoofdstad van Malta. Mensen op mijn stage bij Inspire zijn heel erg geïnteresseerd in kunst en cultuur. Er waren zelfs een paar die hier vrijwillig werkte met fotografie om het festival te fotograferen. Samen met wat mensen mensen van mijn stage ben ik naar Valletta geweest. Er was van alles te zien. Van kunst galerij tot straat theater en DJ's op een podium gemaakt op een kunstige podium van papiermache. Jammer genoeg konden wij er niet veel van zien. Een jongen van de groep voelde zich helemaal niet goed en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mijn derde week in Malta

Bericht - 24 september 2017 om 22:59 uur

Mijn derde week in Malta zit er ook al weer op! Ik heb stage gehad de hele week! Het was leuk en vermoeiend maar zeker ook leerzaam! 
Na een lange drukke week hebben we ons zelf beloond met een leuk tripje naar Popeye village. Hier is de film van Popeye opgenomen en is nu omgebouwd tot een touristische plek. Het was heel leuk om door het na maak dorpje te lopen. Ook was er een hele leuke bay waar je kon zwemmen. Er waren grote luchtkussens als een wipeout baan en een grote trampoline en verschillende dingen om in het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Eerste week stage!

Bericht - 24 september 2017 om 22:50 uur

Ik heb mijn eerste stage week er op zitten! 
Maandag moest ik nog een dag naar school omdat ik die de week ervoor heb gemist! Maar dinsdag was dan echt de eerste dag stage! Ik had wat moeite met de bussen hier omdat het een stuk chaotischer is dan in Nederland! Maar ik ben aangekomen op stage! Ik liep een dagje mee met Rick! Een Nederlandse jongen die de opleiding begeleiden specifieke doelgroepen doet. Hij legde mij alles uit hoe het er aan toe ging op een dag en liet mij alles zien! 
De dagen erna mocht ik het zelf gaan (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

mijn aankomst in Malta

Bericht - 24 september 2017 om 22:41 uur

Malta! 

Het was een heel gedoe met vliegtickets en alles regelen via ESE maar uiteindelijk was het toch zo ver, Maandag 4 september vloog ik naar Malta toe om stage te gaan lopen in het buitenland! Ik vond het ontzettend spannend. Ik had nog nooit gevlogen en dit zou de eerste keer zijn helemaal alleen! 
Toen ik aankwam in Malta keek ik mijn ogen uit! Het is zo ontzettend anders dan Nederland maar ook zo ontzettend anders dan alle andere landen waar ik ooit geweest ben! 

Dinsdag begon ik met mijn Engelse school bij ESE. Ik zou een week lang Engels les (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie