Avatar iris kort

iris kort

Mijn derde week in Malta

Bericht - 24 september 2017 om 22:59 uur

Mijn derde week in Malta zit er ook al weer op! Ik heb stage gehad de hele week! Het was leuk en vermoeiend maar zeker ook leerzaam! 
Na een lange drukke week hebben we ons zelf beloond met een leuk tripje naar Popeye village. Hier is de film van Popeye opgenomen en is nu omgebouwd tot een touristische plek. Het was heel leuk om door het na maak dorpje te lopen. Ook was er een hele leuke bay waar je kon zwemmen. Er waren grote luchtkussens als een wipeout baan en een grote trampoline en verschillende dingen om in het (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Eerste week stage!

Bericht - 24 september 2017 om 22:50 uur

Ik heb mijn eerste stage week er op zitten! 
Maandag moest ik nog een dag naar school omdat ik die de week ervoor heb gemist! Maar dinsdag was dan echt de eerste dag stage! Ik had wat moeite met de bussen hier omdat het een stuk chaotischer is dan in Nederland! Maar ik ben aangekomen op stage! Ik liep een dagje mee met Rick! Een Nederlandse jongen die de opleiding begeleiden specifieke doelgroepen doet. Hij legde mij alles uit hoe het er aan toe ging op een dag en liet mij alles zien! 
De dagen erna mocht ik het zelf gaan (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

mijn aankomst in Malta

Bericht - 24 september 2017 om 22:41 uur

Malta! 

Het was een heel gedoe met vliegtickets en alles regelen via ESE maar uiteindelijk was het toch zo ver, Maandag 4 september vloog ik naar Malta toe om stage te gaan lopen in het buitenland! Ik vond het ontzettend spannend. Ik had nog nooit gevlogen en dit zou de eerste keer zijn helemaal alleen! 
Toen ik aankwam in Malta keek ik mijn ogen uit! Het is zo ontzettend anders dan Nederland maar ook zo ontzettend anders dan alle andere landen waar ik ooit geweest ben! 

Dinsdag begon ik met mijn Engelse school bij ESE. Ik zou een week lang Engels les (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie