Avatar Iris Van Buggenum

Iris Van Buggenum

Status update van 20 augustus 2017

Status update - 20 augustus 2017 om 21:11 uur

Inmiddels is het eindelijk gelukt om foto´s bij de tweede blog te plaatsen, helaas is dit met de video´s nog niet gelukt.. ik upload z. s.m. een nieuwe blog :)

Waterval

Video - 20 augustus 2017 om 19:06 uur

Change of plans

Bericht - 15 augustus 2017 om 21:31 uur

Daag allemaol, Ik heb weer even tijd om jullie een beeld te geven bij de afgelopen paar dagen in Kaapstad.
Zaterdag zijn Tom en ik nog lekker wat gaan eten hier in Observatory, bij Obs café. Dit schijnt soms nog voordeliger te zijn dan zelf te koken.. Voor deze goedkope prijzen moest ik natuurlijk een cocktail proberen, Tom nam een halve liter pils. Samen hebben we tapas gegeten, erg lekker allemaal. Tom had hier echter niet genoeg aan en heeft nog een burgermenu besteld. Terug naar het huis, inmiddels hebben we onze plannen voor de zondag gewijzigd. Het belooft mooi weer te worden, dus willen we de Tafelberg op gaan wandelen. Inmiddels hebben (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

dag 1 en 2: Cape Town

Bericht - 12 augustus 2017 om 18:05 uur

Hoi allemaal,


Leuk dat je geïnteresseerd bent in mijn Zuid-Afrikaanse avontuur! Gisteren, 11 augustus, zijn Tom en ik in de vroege morgen vertrokken. Mam en pap haalden ons om 5.00u op om naar Schiphol te gaan. Na een voorspoedige rit waren we al om 6.40u bij Schiphol. Omdat we thuis al waren ingecheckt, konden we meteen de ruimbagage gaan inchecken, voor mij een koffer en backpack. Toen zijn we rustig met mam en pap koffie gaan drinken, aangezien we pas om 9.15u kunnen boarden. Na de koffie moeten mam en pap er toch echt aan geloven. We willen toch op tijd (...)

Lees verder


19 reactiesPlaats een reactie