Avatar Inge Reniers

Inge Reniers

Momenteel is ingesuriname bezig met de reis Stage lopen in Suriname. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van ingesuriname

Blijf op de hoogte van de reisblog van ingesuriname door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Stageweek 2 en 3

Bericht - 19 mei 2018 om 03:23 uur

Dag 16. (07-05-2018)
Vanochtend had ik toch wat moeite met opstaan. Om half 6 de wekker na een heel weekend op pad te zijn geweest is toch best zwaar merkte ik wel. Gelukkig kwam de taxi om het afgesproken tijdstip en waren we op tijd bij het gow2 benzinestation waar de lerarenbus komt. In de lerarenbus vielen mijn ogen dicht maar gelukkig zit je daar een half uur in dus kon ik nog een beetje bijslapen. Eenmaal op school kreeg ik gelijk te horen dat ik vandaag klas 1B mocht lesgeven. Dit heb ik de eerste uren voorbereid en ik heb de les van Jet geobserveerd. Daarna (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Cultuurtrip Sutikamia

Bericht - 07 mei 2018 om 22:38 uur

Dag 13. (04-05-2018)
Ja hoor vandaag was de dag dat we eindelijk op onze cultuurtrip gaan naar Sutikamia. Om 7 uur ging de wekker. Snel aangekleed en de laatste dingen in mijn rugzak gestopt. Om 8 uur werden we opgehaald door een busje. Nadat we de andere stagiaires (Maud, Nadia, Gina, Susanne en Femke) ook hadden opgehaald gingen we met buschauffeur Henri op weg naar Atjoni. Na een lange busrit door het binnenland langs én door een paar transmigratie-dorpjes kwamen we om 12:30 aan op Atjoni. Hier moesten we onze rugzakken in vuilniszakken stoppen aangezien ze anders nat konden worden. Daarna kregen we als tip om iets (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Onze laatste paar dagen vrij en onze eerste stageweek

Bericht - 04 mei 2018 om 01:34 uur

Dag 5. (26-04-2018)
Deze dag begon lekker relaxed. ’s Ochtends hebben we lekker buiten gezeten en uitgezocht waar we een simkaart konden gaan halen. Dit hadden we namelijk nog niet maar het is wel zo handig om elkaar hier te kunnen bereiken of een taxi te kunnen bellen. Nadat we wisten waar we heen moesten zijn we op de fiets gesprongen. Dit ging alleen niet zo makkelijk aangezien mijn band al heel de week leeg was dus ik voelde elk kuiltje in de weg, en die zitten er hier heel veel kan ik je vertellen…. Toen we eenmaal bij Telesure waren aangekomen stonden we binnen 5 minuten (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het begin van ons avontuur in Suriname

Bericht - 26 april 2018 om 02:41 uur

Dag 1.(22-04-2018)
Ja hoor zondag was het dan eindelijk zo ver! Na nog een leuke avond met de bubbels en een korte nacht slapen ging ik op weg naar Schiphol. Daar aangekomen was het tijd om van iedereen afscheid te nemen en ging ik met Jet op weg naar het vliegtuig. Nadat er 0,4 kilo uit mijn koffer moest, Jet haar koffer extra gecontroleerd moest worden bij de douane en ik nog extra gefouilleerd werd, kon het lange wachten eindelijk beginnen. Uiteindelijk vertrok het vliegtuig met nog 26 minuten vertraging om 11:41 (4 mensen hadden bedacht om wel hun bagage in te checken maar zelf niet in het vliegtuig te stappen).

Vele maaltijden, films, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie