Avatar Ilse de Boer

Ilse de Boer

Momenteel is ilsedeboer bezig met de reis Minor ISD Cambodja. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van ilsedeboer

Blijf op de hoogte van de reisblog van ilsedeboer door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

In het ziekenhuis opgenomen

Bericht - 12 oktober 2019 om 05:00 uur

Hoi allemaal, Ik wilde het verslag van de afgelopen dagen plaatsen, maar dat moet helaas nog even wachten. Eergisteren zijn we aangekomen in Siem Reap, op 6 uur rijden afstand van Phnom Penh (waar ik 'woon'). Hier zouden we dan een weekendje verblijven in een hostel. Gisteren werd ik eind van de middag binnen een uur heel ziek. Ik kreeg het ijskoud, had spierkrampen, erge hoofdpijn en ik was heel duizelig. Toen kreeg ik ook koorts en was ik niet helemaal helder, ik snapte niet wat mensen zeiden en praatte blijkbaar heel langzaam. Mijn vader heeft toen met de zorgverzekering (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Eerste dagen in Cambodja

Bericht - 03 oktober 2019 om 15:39 uur

Hoi!

Vandaag is alweer de zesde dag in Cambodja, en ik dacht; laat ik maar eens wat van mezelf laten horen.

De reis ging goed. Het vliegen viel over het algemeen mee (ik had hiervoor nog nooit gevlogen). Wel veel turbulentie gehad, dat vond ik een beetje jammer, maar de tijd ging heel snel. 

Toen we aankwamen in Phnom Penh, werden we met twee tuk tuks naar ons verblijf (Star Kampuchea) gebracht. Ik lig met de andere 5 meiden op een kamer. Het eerste waar ik gelijk aan moest wennen was de warmte. Prima qua temperatuur, maar heel benauwd en vochtig. Daarnaast (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Welkom op mijn blog

Bericht - 23 september 2019 om 09:44 uur

Hoi allemaal,

Aanstaande vrijdag (27 september) vertrek ik voor mijn studie Social Work vier maanden naar Cambodja, samen met 6 andere studenten. Ik verblijf bij Star Kampuchea, in de hoofdstad Phnom Penh en ik ga werken aan verschillende projecten. Mijn opdrachtgever wordt COLT Cambodia. Zelf ga ik vooral samenwerken met Merel, zij studeert Pedagogiek.

Het eerste project bestaat uit het geven van Engelse les bij COLT. Ik krijg dan, samen met Merel, een klas toegewezen. 

Het tweede project is dat we special cases gaan behandelen. Special cases zijn kinderen die door een bepaalde ingewikkelde situatie niet naar school kunnen komen. Wij (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie