Avatar Ilke van Gestel

Ilke van Gestel

Momenteel is ilke bezig met de reis Stage Finland. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van ilke

Blijf op de hoogte van de reisblog van ilke door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 2

Bericht - 13 september 2019 om 20:41 uur

Nu ben ik dan echt begonnen met werken, maar voordat het zover was ben ik zondag eerst nog naar het meer gelopen. En wat was het mooi! Vanuit de slaapvertrekken is het nog geen 5 minuten lopen naar het meer. En al was het langer het uitzicht is zeker de moeite waard. Er zijn verschillende plekken aan het meer waar je rustig kan gaan zitten en van het zonnetje kan genieten. Dit heb ik dus zeker ook gedaan.

Maandag begon het dan toch echt. We beginnen 's ochtends met het controleren van alle tanks en dan met name of alle (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Week 1

Bericht - 06 september 2019 om 21:46 uur

Afgelopen week was het dan toch echt zover. Ik heb er ongeveer 1 jaar naar toe geleefd, maar nu zit ik dan toch echt in Finland. Het is nog steeds niet helemaal tot me doorgedrongen dat ik hier nu echt zit. Ondertussen zit zelfs mijn eerste week er al weer op.

Maar voordat ik vertrok was er nog een fantastische suprise party georganiseerd. Ook al was het niet meer helemaal een verrassing voor mij heb ik er toch ontzettend van genoten. Hiervoor wil ik graag nog iedereen bedanken die er waren en het mee mogelijk hebben gemaakt. We hebben er (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie