Avatar Ilke van Gestel

Ilke van Gestel

Momenteel is ilke bezig met de reis Stage Costa Rica. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van ilke

Blijf op de hoogte van de reisblog van ilke door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 1/2

Bericht - 15 maart 2020 om 13:14 uur

Ik ben ondertussen alweer iets meer dan 2 weken in Costa Rica. En ik heb al super veel verschillende dingen gezien. De reis is goed verlopen. De eerste vlucht ging naar Parijs en hierbij had ik een vertraging opgelopen van 30min. Hierdoor moest ik wel doorlopen om mn tweede vlucht te halen. Maar ik had hem uiteindelijk zonder problemen gehaald. Vanaf het vliegveld in San Jose werd ik opgehaald door de taxi, die me naar het hostel had gebracht. Hier heb ik 1 nacht doorgebracht en de volgende ochtend zat ik alweer in de bus richting Bataan. Vanaf Bataan (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 20

Bericht - 17 januari 2020 om 14:04 uur

De laatste paar uurtjes zijn nu dan toch echt ingegaan. Het is nog steeds niet helemaal tot me door gedrongen dat ik nu toch echt ga. In het weekend heb ik met Annemiek nog een wandeling door het prachtige bos. De rest van de week heb ik hard aan mijn verslag gewerkt en heb ik die uiteindelijk vanochtend ingeleverd. 

Zoals gewoonlijk is de week weer voorbij gevlogen. Dit komt denk ik ook wel omdat Annemiek hier nu is waardoor ik na het werk lekker Nederlands met haar kan praten. Dinsdag heb ik voor de laatste keer de tanks schoon moeten (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Week 19

Bericht - 10 januari 2020 om 20:07 uur

Zoals gewoonlijk heb ik weer eens een rustig weekend gehad, waarin ik vrij weinig heb gedaan. Dit kwam voornamelijk doordat ik een beetje ziek was, waardoor ik niet alles heb kunnen doen dat ik wilde doen. Zondag heb ik een nieuwe stagiair moeten ophalen, waardoor er nu toch meer leven op de station komt. Al had ik het misschien stiekem toch best fijn gevonden om die laatste week hier ook nog alleen te zijn.

Maandag begon dan de werkweek weer echt. Al kwam ik er achter dat drie koningen een feestdag hier is, waardoor alsnog iedereen vrij was. De rest (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Week 18

Bericht - 03 januari 2020 om 22:16 uur

Wat heb ik 2 fantastische weken gehad met mijn familie!! Zaterdag zijn we rustig begonnen door hier te blijven en een ronde door het bos te lopen. 'S avonds zijn we naar Lahti gegaan om daar wat te eten en te gaan bowlen. Het restaurant waar we waren gaan eten was echt fantastisch. Het was helemaal ingericht als een oud viking restaurant en zo waren ze ook gekleed. Het bowlen was super gezellig, ook al ging het niet helemaal lekker. Zondag zijn we naar Hämeenlinna geweest. Hier hebben we een kasteel en een oud militairenbasis bezocht. Helaas waren ze wel (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Week 17

Bericht - 28 december 2019 om 09:14 uur

Na jaren geen sneeuw met kerst kunnen we eindelijk weer zeggen dat we een echte witte kerst hebben gehad. Maar voordat de kerst echt begonnen was, waren natuurlijk eerst mama en papa nog aangekomen. Maandagochtend moest ik eerst gewoon werken en moest ik als gewoonlijk de tanks schoonmaken. Toen ik 's ochtends binnen kwam, kreeg ik eerst nog een cadeautje. Ook hebben we een glaasje glögli op. Mama en papa waren er uiteindelijk om half 1. Super fijn om ze eindelijk na al die tijd weer te zien, maar toch ook wel een beetje vreemd. Aangezien ik helemaal niet (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 16

Bericht - 20 december 2019 om 16:43 uur

Nog een paar dagen en dan is het alweer kerst! Wat betekent dat het einde nu echt heel dichtbij aan het komen is. Afgelopen weekend heb ik zoals gewoonlijk niet heel veel gedaan. Ik heb vooral gewerkt aan mijn verslag, aangezien ik vandaag mijn concept moest inleveren bij mijn begeleider. De rest van de week heb ik ook niks anders gedaan dan aan het verslag werken. 

Woensdag heeft het sinds een hele tijd weer echt goed gesneeuwd. Het duurde de hele dag en door al die sneeuw zijn er veel takken afgebroken. Door al deze sneeuw was de stroom gedurende (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Week 15

Bericht - 13 december 2019 om 19:06 uur

Het was weer eens een mega chaotische week. Het weekend had ik rust genomen, vooral om bij te komen van de weken dat we metingen hebben gedaan. Maandag ben ik dan echt weer begonnen met het schrijven aan mijn onderzoeksverslag. Helaas kreeg ik maandagavond te horen dat de metingen van een van de tanks verloren was gegaan. Hierdoor hebben we deze metingen afgelopen week opnieuw moeten doen.

Dinsdag was het dan tijd voor the christmasparty. Ik had er zelf voor gekozen om overdag gewoon te gaan werken en 's avonds bij het eten aan te sluiten. De rest waren 's (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Week 14

Bericht - 06 december 2019 om 18:19 uur

Wat heb ik een fantastisch weekend gehad! Het was zo enorm fijn om eindelijk weer iemand van thuis in het echt te zien, en om weer echt goede gesprekken te hebben en leuke dingen te doen. En ik heb genoten om even een weekendje naar Helsinki te gaan. In Helsinki zijn we vooral van de ene winkel naar de andere gegaan. Ik heb vooral genoten van alle mooie kerstversiering die overal hing. Nadat Jet en ik weer afscheid hadden genomen zondagmiddag zijn we beide in de trein gestapt. Jet richting de luchthaven en ik weer richting Lammi. Toen ik eenmaal (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Week 13

Bericht - 29 november 2019 om 07:58 uur

Na zo goed als alleen maar regen in de weekenden heb ik eindelijk een keer een droog weekend gehad. En wat heb ik daarvan genoten. Zaterdagochtend heb ik meteen mama gebeld toen ik wakker werd om haar te feliciteren. Behalve met mama bellen heb ik zaterdag vrij weinig gedaan. Daarin tegen heb ik zondag veel meer gedaan. Zo ben ik ’s ochtends meteen een stuk gaan wandelen en heb ik weer eens genoten van het uitzicht op het meer. En natuurlijk ook nog even naar huis gebeld om papa en mama te feliciteren. Deze week hebben we weer volop (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Week 12

Bericht - 22 november 2019 om 20:35 uur

Zoals we ondertussen wel gewend zijn van Finland, was het weer een regenachtig weekend. Ik heb hier wel nuttig van gebruik gemaakt door alvast in de kerststemming te komen met kerstfilms. Maandag zijn we dan weer begonnen met de metingen doen. Ik ben wel blij dat we weer de metingen aan het doen zijn, want dan heb ik tenminste echt iets te doen. En gaat de tijd dus ook een stuk sneller. Alle metingen doen verliepen gelukkig redelijk soepel. Het enigste probleem dat we hebben gehad is dat de PIT-tag reader kapot ging, waardoor we helaas één dag achterlopen. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3