Avatar Sara Verbeek

Sara Verbeek

Het begin van het einde

Geplaatst op 04 maart 2018 om 13:49 uurHallo, ik ben Sara en ik wil graag mijn verhaal delen met jullie over mijn vriendschap met een vriendin die na 2 jaar plots totaal veranderde. Al van het moment dat we samen in de basisschool in Nederland zaten waren we goed bevriend. We waren twee verschillende personen maar we konden elkaar goed aanvullen door onze verschillen.

In september van het jaar 2000 vertrokken we naar Peru, het was Annelies haar beurt om een vakantie uit te zoeken en deze was natuurlijk actief (Annelies kennende). Al snel had cupido zijn werk verricht op Annelies en onze reisleider Wim. Heel de reis zat ze op een roze wolk en later kwam ze terug thuis met Wim aan haar zij.
Vanaf dat moment vertelde ze me minder en zag ik haar ook minder.

Annelies was altijd zo vrolijk en haar lach maakte altijd alles nog grappiger dan het al was. Ze wou met heel haar hart haar kinderwens voltooien. Toen ze merkte dat ze niet zwanger kon worden viel ze in een grote put en ging het slechter en slechter met haar. Annelies begon haar meer te irriteren en wou het nog niet opgeven waardoor haar relatie met Wim in de gevaarzone kwam . Ik vroeg me altijd af: ‘’ Is dat gedoe het wel allemaal wel waard?’’. 

Geef hetchalet een extra fijne vakantie cadeau!

hetchalet gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan hetchalet meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst.

Plaats een reactie