Avatar Sara Verbeek

Sara Verbeek

De ontkenning

Bericht - 04 maart 2018 om 14:24 uur

Tijdens het verblijf in IJsland hadden René en ik heel wat spanningen opgemerkt tussen Wim en Annelies. Ik kwam te weten dat Wim haar voor het vertrek naar IJsland nog bedrogen had met Tessa, een ex collega van Wim. Toen ik Annelies aan de tand voelde zag je al gelijk dat ik een gevoelig kantje had geraakt. Later had ik een gesprek opgevangen tussen de poetsvrouw Björk van de B&B en Wim.

Ik ving  op dat Wim  tegen Björk zei dat hij niet nog meer geld kon geven om het geheim te houden. Björk reageerde daarop dat het zijn probleem was en niet het hare. Als (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De 'reis' naar IJsland

Bericht - 04 maart 2018 om 13:52 uur

 In het  vorige bericht was het wel duidelijk dat het feit dat Annelies geen kinderen kon krijgen,  haar zo gezegde ‘achilleshiel’ was. Op een gegeven dag vertelde ze me dat ze naar IJsland ging vertrekken. In eerste instantie reageerde ik blij, tot ik begreep dat ze niet op reis ging maar naar IJsland wou verhuizen. Annelies ging samen met Wim een Bed&Breakfast runnen in IJsland. Ik had altijd gedacht dat ze een nieuwe start wou maken omdat haar kinderwens nooit is uitgekomen. Dat bleek niet de enige reden te zijn.

Na een goede 2 jaar dat ze was verhuisd  kreeg ik een uitnodiging om haar te (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Het begin van het einde

Bericht - 04 maart 2018 om 13:49 uur

Hallo, ik ben Sara en ik wil graag mijn verhaal delen met jullie over mijn vriendschap met een vriendin die na 2 jaar plots totaal veranderde. Al van het moment dat we samen in de basisschool in Nederland zaten waren we goed bevriend. We waren twee verschillende personen maar we konden elkaar goed aanvullen door onze verschillen.

In september van het jaar 2000 vertrokken we naar Peru, het was Annelies haar beurt om een vakantie uit te zoeken en deze was natuurlijk actief (Annelies kennende). Al snel had cupido zijn werk verricht op Annelies en onze reisleider Wim. Heel de reis zat ze op een roze wolk en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie