Avatar Heleen Visser

Heleen Visser

Fun facts

Bericht - 10 oktober 2017 om 02:09 uur

Joe,
Tweede blog is een feit. Wat een ellende om die dingen te schrijven, moet ik opeens gaan bedenken wat ik gisteren ook alweer heb gedaan. In grote lijnen hebben we vooral gezwommen.  Het zwembad is lekker dichtbij en heerlijk om af te koelen. Vrijdag hadden we een kennismakingsgesprek in het ziekenhuis plus rondleiding. Het ziekenhuis zag er goed uit, beter dan we verwachtten. We hebben zondag avond nog even op een terrasje gezeten. Dat was onze vakantie tot daar aan toe.

Het is nu maandagavond en de eerste stagedag is geweest. Het is moeilijk te beschrijven hoe het precies was, maar zeker bijzonder.
Ik zit met Anneloes (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Aankomst

Bericht - 05 oktober 2017 om 22:44 uur

Hallo,
Mijn eerste blog en eerste verhaal. Ik ben niet zo goed in blogs bij houden (denk ik), maar het is voor mezelf wel handig om te onthouden wat ik ook alweer heb gedaan. Bij deze dus. Ik reis met twee andere meiden genaamd Anneloes en Nynke. Wij studeren allemaal verpleegkunde en gaan voor de minor 'Transcultural Nursing' in het ziekenhuis in Nieuw Nickerie stage lopen. Ik moet er wel bij zeggen dat de stage niet het belangrijkste is en dat we vooral voor de culturele opdrachten komen.

We zijn dinsdag 3 oktober vertrokken vanaf Schiphol naar Paramaribo. De reis (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie