Avatar Guido Jacobs

Guido Jacobs

Momenteel is guidojacobs bezig met de reis Studeren in Yogyakarta . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van guidojacobs

Blijf op de hoogte van de reisblog van guidojacobs door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Minggu sekolah pertama!

Bericht - 15 februari 2018 om 14:07 uur

Deze week eindelijk naar de Universiteit geweest, na anderhalve week vrij te hebben is het toch wel lekker om weer in een fatsoenlijk ritme te komen. Op maandag ben ik op de SDU (Sanata Dharma University); op dinsdag loop ik stage op sekolah Budi Utama; woensdagochtend loop ik ook stage en s ‘middags pak ik weer de scooter naar de universiteit; donderdagochtend loop ik ook weer stage en s ‘middags ik eindig mijn week op SDU. Dan heb ik 3 dagen weekend waarin ik leuke uitstapjes kan plannen om Java te verkennen.  

Zo was er gepland om aankomend weekend, als iedereen vrij heeft vanwege chinees nieuwjaar, (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Selamat datang di Indonesia!

Bericht - 06 februari 2018 om 06:57 uur

Hi!

Indonesië! Wat een land, wat een super leuke mensen en wat een heerlijk benauwd weertje haha. 
De eerste week is voorbij gevlogen! Vorige week dinsdag, 30 januari, vlogen we (Sam en ik) via Londen Heathrow naar Kuala Lumpur om vervolgens in Jakarta aan te komen. 
De eerste indruk die ik had van Jakarta was nogal overweldigend; Als eerste stapte we het vliegtuigje uit in een klimaat wat we beide nog nooit hadden ervaren, ontzettend warm en ontzettend vochtig. Woorden als zwug en zwanus kwamen logischerwijs als eerste naar boven... Als tweede werden we opgewacht door de locals die meteen naar je toe komen, soms zelfs rennend, om te vragen of ze met je op de (...)

Lees verder


5 reacties • Plaats een reactie