Avatar Gijs en Bram  de Goffau

Gijs en Bram de Goffau

Status update van 11 februari 2018

Vastgezet bericht Status update - 11 februari 2018 om uur

Hallo Gijs en Bram. Hier kunnen jullie iedere dag al jullie verhalen schrijven. Dan weten papa en mama allebei wat jullie beleven! kus papa en mama

hallo papa

Bericht - 14 maart 2018 om 07:25 uur

Gijs: bla bla blaIk was gisteren naar muziek. Dat was heel erg leuk.
Bram:Ik was bij Stijn spelen. Dat was heel leuk omdat ik met Stijn z'n 3 Nerfen mocht spelen.
kusjes Bram en Gijs
0 reactiesPlaats een reactie

Proefzwemmen voor A diploma

Bericht - 09 maart 2018 om 20:14 uur

Gijs: Ik ga proefzwemmen voor mijn A diploma! Vandaag heb ik aan het eind van de les daar een uitnodiging voor gekregen. En we zijn nu nog even een filmpje aan het kijken voordat we naar bed gaan.Bram: Ik heb ook heel mooi gezwommen maar ik heb nog geen dolfijntje gekregen. Omdat ik toch niet zo heel mooi gezwommen had. Maar ik heb wel de vier pionnetjes van de bodem opgedoken.
1 reactiesPlaats een reactie

Skiën en sleeën

Bericht - 08 maart 2018 om 19:21 uur

Bram: We waren op vakantie en het sleeën was daar heel leuk!Ik ga met Gijs uit mijn klas afspreken. Dat wil ik al een tijdje en morgen gaan we de afspraak maken! Ik wil ook een nachtje bij Gijs slapen maar papa en de mama van Gijs willen dat we eerst een keer met elkaar spelen.Gijs: Ik vond het sleeën ook heel leuk. Maar ik ben ook een keertje aan het einde van de vakantie in het net gesleed en dat deed een beetje pijn. Ook het skiën was heel leuk, het leukste was om heel breed te skiën: met mijn benen (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Slalom en zwemles

Bericht - 24 februari 2018 om 12:39 uur

Gijs:Woensdag ben ik naar slalom ski les geweest! Dit was heel leuk! Ik heb ook een medaille gewonnen! Ik wil nog een keer! Gister heb ik een verjaardag gevierd en daarvan hetb ik een minja go poppetje gekregen die je om je vinger kan doen als je wilt!Vandaag heb ik een kerstboom gemaakt van lego maar die kon ik niet afmaken want we hadden niet genoeg blokjes.Bram:Gister ben ik naar zwemles gegaan, dat was heel leuk want er kwam geen water in mijn ogen en mijn oude juf van badje 1 was er weer! Dat was het!Groetjes van Gijs en Bram (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

weekend 17/18-2

Bericht - 18 februari 2018 om 19:34 uur

Gijs:
gisteren heb ik eerst gehockeyt. 's middags zijn we thuis gebleven. We hebben buiten op de stoep gespeeld. Het was gisteren heeel leuk.
Bram: en toen kwam Wouter eten.

Bram; we waren vandaag vrij. we zijn vandaag naar de dierentuin geweest. Het leukste in de dierentuin was het spelen in de speeltuin en van de glijbaan gaan. En giraf was ook mee! De heeft andere heeft de andere giraffen gezien.

Gijs de dierentuin was in Amersfoort. Het leukste in de dierentuin was alles. Er was een dinobos en een leguaan. En je kon over de dierenverblijven klimmen.
We gaan nu lekker (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dierentuin en zwemles

Bericht - 16 februari 2018 om 20:13 uur

Gijs:

Gister ben ik naar de dierentuin geweest. En daar heb ik tijgers onderzocht. Echte tijgers! Dat gingen we met de hele klas doen, in groepjes, en elk groepje ging een ander dier onderzoeken. En het was super leuk! Ik heb gezien wat ze kunnen: heel hard brullen en heel hoog springen. Dit was het :-)


Bram:

Zwemles was leuk maar vandaag niet zo heel erg leuk als anders want er kwam water in mijn ogen! Ik ben door een heel diep gat gedoken en dat vond ik wel heel leuk.

Op school had ik heel veel nieuwe werkjes gekozen over knopen. [Vincent: (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Valentijnsdag

Bericht - 14 februari 2018 om 07:23 uur

we zijn gister naar baby Thom geweest. En daar was het super leuk. Ik (Gijs) heb boerenkool met pizza gegeten. ik (Bram) heb pizza maria gegeten. Maandag was Bolletje er, dat was heeeeeeeeeeeeeeel leuk. Bram moest huilen want Bolletje sprong met haar pootjes in Bram zn nek. Het huilen kwam vooral van het schrikken. Daarna probeerde Bolletje lief te zijn en weer vrienden te worden met Bram. Toen aten we spaghetti. Fije Valentijnsdag papa!
Kusjes Gijs en Bram
Gijs: ik vind je heeeeeel lief papa
Bram: papa ik vind jou heel erg lief

1 reactiesPlaats een reactie

Status update van 11 februari 2018

Status update - 11 februari 2018 om 18:33 uur

lieve papa ik vind jou heel schattig. papa ik vind jou heel erg grappig. kus bram groetjes bram

Status update van 11 februari 2018

Status update - 11 februari 2018 om 18:32 uur

lieve papa ik vind jou  heel lief. We hebben wraps gegeten. kusjes van Gijs