Avatar francis Keijzer

francis Keijzer

Nieuwe update

Bericht - 16 oktober 2017 om 02:57 uur

Via onze host van ons huis hebben we een berichtje gekregen dat er een protest is tegen Adani georganiseerd door verloskundige. Geen idee wat Adani was, maar georganiseerd door verloskundige dus daar moesten we wel even gaan kijken en te hopen om hier wat contacten te krijgen. Het protest zou een kindvriendelijk protest zijn in een park dus dachten we daar kunnen we wel eventjes gaan kijken. Van te voren hebben we natuurlijk wel even de boeken en de studieskills in de strijd gegooid om te weten wat Adani nou is. Het blijkt een project te zijn van de (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Nieuw avontuur

Bericht - 12 oktober 2017 om 12:09 uur

Om letterlijk 5:50 stond de wekker. Er stond een leuke dag op de planning en dit was dan ook de enigste pluspuntje aan het feit dat de wekker nog voor 6 uur stond. Alleen aan mijn ritueel zo lang mogelijk in bed liggen en daarna haasten tot je er bijna buitenadem van raakt is nog niets veranderd. Werkte voor mij prima want zo kon ik toch 5 minuutjes langer in bed blijven liggen. Alleen werkt dit niet voor iedereen. Twee minuten te laat van huis weg en hopend op dat de trein net als in Nederland te laat zou (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Highlights door de stad

Bericht - 09 oktober 2017 om 01:08 uur

De eerste zit er alweer op en is voorbij gevlogen. De nieuwe week staat voor de boeg waarin we veel aan ons project willen doen. De eerste dag dat wij wilde effectief met elkaar wilden samenwerken in de Technische Universiteit, waar ook de verloskunde opleiding is gevestigd, was die gesloten. Een nieuwe les voorbereiden op de feestdagen van het land waar je naartoe gaat. Het scheen hier Labour day te zijn, een dag waarop mensen dus niet werken. Niet getreurd we zijn gewoon bij een van ons in huis gaan zitten om hier verder te werken. Na wat vergelijken (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

De eerste dagen

Bericht - 02 oktober 2017 om 04:08 uur

Heerlijk geslapen het eerste nachtje in een toch wat vreemde omgeving. Buiten was het al lekker warm en in de lucht waren maar wat enkele wolkjes te ontdekken. Goed moment om de veranda uitkijkend op de tuin te proberen met het ontbijt. Om in de gezonde sferen te blijven, ben ik deze week de dag begonnen met wat yoghurt, vers fruit en muesli. En het feit dat ik niet kan stilzitten en veel te nieuwsgierig ben is ook maar weer bewezen. Na het ontbijt is het gelukt een half uur stil te zitten en te kijken tot de nieuwsgierigheid (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Mij volgen...?

Bericht - 29 september 2017 om 03:10 uur

Vind je het leuk om alles wat we doen en bezoeken te volgen? Vind je het leuk om meer foto's te zien? en vind je het leuk om mijn andere reisgenoten te zien?

Kijk dan vooral ook even op de website: www.minordownunder.nl

1. Klik op de kangaroo. Je krijg een voorstelrondje van alle groepsleden
2. Onder mijn naam staat een link naar polarsteps waar je mij kan volgen
0 reacties • Plaats een reactie

24 september, de dag van vertrek!

Bericht - 29 september 2017 om 02:38 uur

24 September, dag van vertrek! Onze bijna vier maanden durende reis door Australië gaat eindelijk beginnen. Wat drie maanden geleden nog zover weg leek is nu toch heel erg snel gegaan. De laatste weken zijn de laatste spulletjes ingekocht als een regenjas, opblaasbaar kussen en nog meer van zulke zogenaamd allemaal handige spullen. En zelfs de laatste dag een kwartier voordat de winkels gingen sluiten heeft mama (credits to you) de toch nog misschien helpende slaappillen inclusief dropfruitduo’s en wat vermaak voor die 20 uur durende vlucht gekocht! 

De laatste dagen waren moeilijk, vooral met het vooruitzicht om iedereen bijna (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie