Avatar Fien De Clercq

Fien De Clercq

Anna: de magische schoenen

Bericht - 04 maart 2018 om 13:59 uur

Hey, ik ben het weer eens, Anna. Nu ga ik jullie mijn laatste avontuur vertellen, over de magische schoenen. Pietro zei aan mij dat zijn vriend is ontsnapt aan het virus door een paar schoenen. Het zijn  schoenen van Adidas die je naar een betere wereld brengen, waar het virus niet bestaat.

Na al onze avonturen hebben we besloten om op zoek te gaan naar de schoenen waar Pietro het er eens over had. Pietro probeerde een Vespa te repareren zodat Astor, Pietro en ik naar Calabrië konden gaan. Calabrië is de plaats waar de schoenen zijn, volgens Pietro. Toen hij dacht dat de Vespa gemaakt was, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Anna: de zoektocht naar Astor

Bericht - 04 maart 2018 om 13:04 uur

Hallo, ik ben het weer, Anna. Ik ga jullie nu vertellen over de zoektocht naar Astor omdat ik op een dag terug thuis kwam, en Astor was er niet meer. Ik was zo bang en heb zoveel doorstaan toen. Ik dacht dat ik hem nooit meer terug zou zien.

Toen ik dus thuiskwam en zag dat Astor er niet meer was, was er ook een jongen aan mijn huis, hij zag er ongeveer even oud uit als ik. Zo ongeveer dertien jaar. Zijn naam is Pietro. Hij zei dat hij wist waar Astor is, dus ik ging met hem mee. We gingen naar een stad vol kinderen en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Anna: overleven van de rode ziekte

Bericht - 04 maart 2018 om 12:30 uur

Hallo, ik ben Anna. Ik ben het hoofdpersonage van het boek “Anna”, dat geschreven is door Niccolò Ammaniti. In mijn wereld zijn alle volwassenen gestorven door een wereldwijd virus, de Rode Ziekte. Er blijven alleen nog maar kinderen over omdat zij immuun zijn voor dit virus. Als wij de puberteit halen dan zijn we niet meer immuun hiervoor en sterven wij dus ook.

Mijn kleine broer Astor en ik proberen te overleven, maar dat is niet altijd gemakkelijk. Alle kinderen moeten zelf eten zoeken en vluchten voor de honden. Vroeger waren honden lief, maar nu zijn de meeste honden verhongerd en zouden ze ons dus opeten als (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie