Avatar Ferdie Sietsma

Ferdie Sietsma

1,5 maand op weg

Bericht - 01 juli 2018 om 15:31 uur

Hola!!

Het is alweer een tijdje terug dat ik iets van me heb laten horen, sorry daarvoor!

zoals de titel al doet vermoeden, Ik ben gewoon al 1,5 maand op mallorca!
Als iemand me zou zeggen dat het 3 weken zijn geloof ik het ook! De tijd vliegt voorbij. En de drukte van het hoogseizoen begint nu te komen, dus de tijd zal alleen nog maar sneller gaan!

In het begin was alles erom wennen, maar dat hebben jullie kunnen lezen in de vorige blogs.. Nu heb ik mijn draai gevonden, en ben ik op mn plek. Het team is heel leuk, veel gezellige mensen. En de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De eerste week zit erop!

Bericht - 26 mei 2018 om 19:34 uur

Buenas!

zoals de titel al doet vermoeden zit mijn eerste week op mallorca erop! de komende 5 maanden ben ik te bewonderen bij restaurant Gusto in Cala d’Or! een mediterraans restaurant met een redelijk uitgebreide kaart. Van nachos tot burgers en van tapas tot steaks, wij hebben het!
ik slaap boven het restaurant, midden in het centrum dus alles lekker dichtbij. Ideaal! En zoals het er naar uitziet blijf ik ook alleen op deze kamer.

we delen de keuken met collega restaurant Los Amigos, een Spaans Mexicaans tapasrestaurant en een van de tapasrestaurants van Mallorcajobs. dus daar zal ik deze zomer ook vaak staan te shinen op (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 26 mei 2018

Status update - 26 mei 2018 om 19:33 uur

Ik heb een nieuwe blog geschreven, maar het internet werkt niet mee dus die komt eraan!

Hola Mallorca!

Bericht - 15 mei 2018 om 19:50 uur

It al became real! The big day has arrived!

Zoals velen van jullie weten vloog ik vandaag naar Mallorca! Het avontuur van 5 maanden werken in het buitenland waren aangebroken!

Tot vandaag had ik er heel veel zin in, en voorbereid was ik al wel.. Met een zware koffer en een classy koffertje als handbagage ging ik op weg! Toen ik eenmaal de douane doorliep werd het allemaal wel echt. Het ging echt gebeuren! Super! super! super! gaaf!!!

Veilig afgezet op Schiphol door taxibedrijf vd Veen, in te huren voor elke kleine maar vooral grote rit, en als verrassing stonden er ook nog 2 collega’s (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nog 2 weken

Bericht - 02 mei 2018 om 18:11 uur

Hallo luitjes!

mijn vakantie is aangebroken!.
Na mijn laatste niet zo’n drukke werkdag, en een leuk en gezellig afscheid, en een mooi afscheidscadeau, dank jullie wel! Zit mijn werk binnen Bilderberg Wolfheze er voor de komende maanden op.
Nu nog even lekker genieten van mijn vrije tijd, en over minder dan 2 weken zit ik al op het mooie zonnige Mallorca!
in Nederland is het nu natuurlijk ook lekker weer, maar het is en blijft Nederland, je weet maar nooit hoe het morgen en de komende dagen is..
zoals het er nu naar uitziet is het de komende week hier ook nog lekker weer, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nog een maand!

Bericht - 15 april 2018 om 15:30 uur

Het aftellen is begonnen!

15 mei is het zover, dan begint mijn avontuur op Mallorca!
zoals de meeste van jullie weten ga ik lekker 5 maanden naar het buitenland om eens wat anders te doen elke dag dan de dagelijkse sleur.

Ik zal gaan werken voor mallorcajobs! Een bedrijf met 5 hele mooie restaurants, bij een van deze 5 kom ik terecht voor deze periode.
elke dag zon, leuke mensen om je heen, vaak lekker eten met een drankje erbij, gezellige collega’s en natuurlijk het strand!

neem gerust een kijkje en zie wat mij te wachten staat!
http://www.mallorcajobs.com/nl/bedrijven
 

Ik heb er onwijs veel zin in, en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie