Avatar Eveline & Rense

Eveline & Rense

Botswana & Zuid Afrika

Bericht - 31 juli 2018 om 10:55 uur

Dan komen we nu toch op het moment dat ik het laatste verhaal ga schrijven van onze reis, vandaag vliegen we terug naar Nederland en zit het er weer op. Maar we kijken terug op een prachtig jaar met zoveel mooie herinneringen en avonturen! In Botswana hebben we onze laatste dagen safari gereden in Chobe National Park, wat een hoop dieren! Het park is erg groot maar wij hebben drie dagen het stuk park bij de rivier bezocht en dat heeft goed uitgepakt! De eerste ochtend zijn we vroeg vertrokken, nog voor 06.00 uur om maar zo vroeg mogelijk in (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Zambia!

Bericht - 02 juli 2018 om 16:43 uur

Op 5 juni zijn we de grens over gegaan naar Zambia, wat gelukkig soepel verliep wat alleen een enorm lange dag was! 'S avonds kwamen we aan bij onze eerste stop in Zambia, de Kapishya hot spring. Een heerlijke plek waar een natuurlijke bron met heerlijk warm water tussen de apen en jungle achtig tafereel. Maar wat een paar relaxte dagen in het bad haha! Verder was het toch best koud, je verwacht het eigenlijk niet in Afrika maar 's avonds hebben we ons dik moeten aankleden met thermo kleding en 4 dubbele dekens! Zambia is een land waar niet (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Tanzania!

Bericht - 03 juni 2018 om 16:21 uur

Over twee dagen verlaten we Tanzania om Zambia in te rijden. Maar wat een prachtige 5 weken hebben we in Tanzania gehad! De Serengeti is absoluut een geweldig National Park om super veel dieren te zien. De eerste ochtend zagen we al duizenden ( niet overdreven) zebra's en wildenbeesten en nog andere antilopen, ook die we nog niet gezien hadden! Het kamperen vonden we wel weer spannend, in het wild, geen andere mensen en je hebt geen idee wat voor dieren er 's nachts allemaal langs de tent lopen! De tweede dag heb ik dan eindelijk leeuwen gezien (mag ook (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Malawi & Tanzania

Bericht - 04 mei 2018 om 16:12 uur

Na alweer een maand op pad te zijn hebben we weer prachtige en spannende dingen mee gemaakt! Malawi was echt we prachtig land, met mooie national parken en een prachtig meer! Onze eerste dag in Malawi was niet geweldig maar daarna is het alleen maar goed geweest! We hebben mooie dieren gezien in het eerste park waar we waren en hebben gekampeerd op de meest prachtige plekken met prachtig uitzicht over de bergen. Malawi heeft veel bergen en het is erg groen (nu nog)! Bij het tweede park werd het kamperen al wat spannender, we sliepen in het national park (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Zuid Afrika & Mozambique

Bericht - 03 april 2018 om 13:08 uur

We zijn nu weer ruim 3 weken in Afrika en hebben alweer mooie dingen gezien! We zijn eerst langs vrienden gegaan in Zuid Afrika waar we in het donker een game drive hebben gedaan, wat wel echt een gave ervaring was! Al hebben we maar weinig dieren gezien haha alleen wat antilope. Daarna zijn we richting Kruger park gereden om daar een paar dagen wildlife te gaan spotten. Wat een prachtig park is dat, de kampen waar je slaapt zijn heel luxe met veel voorzieningen wat het kamperen ontzettend makkelijk maakt! 'S avonds konden we vanuit het eerste kamp kijken (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Zuid Afrika & Namibië

Bericht - 08 maart 2018 om 10:39 uur

Een nieuwe update heeft wat langer op zich moeten wachten, om een verdrietige reden hebben we onze reis tijdelijk onderbroken en heb ik ruim 3 weken even in Nederland vertoeft om op 9 maart weer terug te keren naar Afrika! In Zuid Afrika zijn we in januari begonnen met onze zoektocht naar een geschikte auto om daarmee rond te gaan reizen door verschillende landen in Afrika! De zoektocht was niet heel makkelijk en we wisten niet goed wat voor auto we nou precies wilde, uiteindelijk waren nog twee opties over maar is het een Landrover Defender geworden met alles erop en (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Bye Azië!

Bericht - 05 februari 2018 om 13:36 uur

Na zo'n 5 maanden kunnen we al met veel mooie herinneringen terug kijken naar Azië. Wat begon als een wereld schok in India eindigde in een andere schok met te veel toerisme haha! Achteraf is India ons toch enorm positief bijgebleven ondanks de chaos en viezigheid, het was een land met vele mooie aspecten en een land waar toerisme nog op een enorm laag pitje staat. En dat laatste is toch wel hetgeen wat ons aantrekt in een land. Een van onze prachtige hoogtepunten was toch wel onze hike in Nepal maar wat hebben we ook afgezien in die 15 (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Vietnam & Cambodja

Bericht - 17 januari 2018 om 03:47 uur

We sjeesen door Azië heen! Nu zijn we alweer sinds 12 januari in Cambodja na drie leuke en mooie weken in Vietnam met Annick en Thomas! Na het leuke kerstfeest zijn we vertrokken naar Halong bay en Sapa. Halong bay was erg mooi en hebben we op een luxe boot overnacht met heerlijk eten! Daarna zijn we in Hanoi even terug gekomen voor de food tour, waar we heerlijk Vietnamees gegeten hebben de springrolls en de egg coffee mochten hier niet aan ontbreken! In Sapa was het weer niet geweldig en hebben we een modder hike gedaan lekker geslingerd in de (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Laos en Vietnam

Bericht - 30 december 2017 om 02:34 uur

Onze ene dag in Thailand hebben we goed besteed aan eten! Na 3,5 maand niet echt lekker brood hebben we bij de 7 eleven genoten van tosti's en eindelijk weer een lekker ola ijsje! En na zo'n tijd konden we het ook niet laten om ons even vol te vreten aan de MC Donald (oké oké we hebben dit ook in Mumbai gegeten maaar daar hebben ze geen hamburgers ;)).  En dat was onze ervaring in Thailand haha! Eenmaal in Laos aangekomen in Luang Prabang kregen we toch weer even een shock en dan niet van hoe mooi het was (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie

Goodbye Myanmar!

Bericht - 11 december 2017 om 15:06 uur

Wat een mooie weken zijn er in Myanmar voorbij gegaan! Een prachtig land waar nog zoveel te ontdekken valt! Vandaag was alweer onze laatste dag in Myanmar, morgen vertrekken we vanuit Thailand naar Laos! We hebben in Myanmar toch ook wel even de stoute schoenen aangetrokken en zijn richting het noorden gereisd wat toch wat lastiger is om te reizen en sommige stukken zelfs verboden zijn om te reizen, het was dan ook een kleine gok of we alles konden doen wat we op de planning hadden maar als eerst zijn we gevlogen met een propeller vliegtuig en eenmaal in (...)

Lees verder


9 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2