Avatar Eva Van Manen

Eva Van Manen

Status update van 31 januari 2018

Status update - 31 januari 2018 om 14:04 uur

Lieve mensen, omdat deze blog niet werkt zoals ik had gehoopt heb ik besloten verder te gaan op een andere: http://evainnepal.reislogger.nl Meteen een nieuwe!

Nog een weekje!

Bericht - 25 januari 2018 om 15:38 uur

Nog een weekje, het is nu echt aftellen zeg! Ik krijg er steeds meer zin in, maar wordt ook wel steeds zenuwachtiger moet ik zeggen. De laatste week heb ik vol gepland met leuke dingen en met mijn laatste tentamens. Vorige week heb ik mijn stage afgesloten met een 8 (trotssss)! En deze week heb ik al één tentamen (van de twee) gehaald, dus ook daar ben ik erg blij mee! Nog één tentamen en één verslag te gaan.

De laatste weken sluit ik steeds meer dingen af. Vorige week de laatste keer stappen in Arnhem, een reünie met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De voorbereiding

Bericht - 03 januari 2018 om 21:29 uur

Hoi allemaal,

Zoals velen al weten ga ik van februari tot juni stage lopen in Nepal. Hier heb ik natuurlijk heel veel zin in en omdat er veel vraag naar was, ga ik op deze website een blog bijhouden. Voor de mensen die het leuk vinden om deze blog te volgen, je kunt je mailadres opgeven waardoor je een mailtje krijgt als ik een blog post.

Ondertussen ben ik druk met alle voorbereidingen. Waaronder de laatste spulletjes kopen, mijn verstandskiezen laten trekken (jippie), mijn vaccinaties halen, naar de kapper. En voor school het voorbereiden van mijn laatste tentamenweken en stagedagen en (...)

Lees verder


12 reactiesPlaats een reactie