Avatar estitho

estitho

Status update van 30 mei 2018

Status update - 30 mei 2018 om 01:31 uur

Vliegennetje op speciaal verzoek, en omdat waarschijnlijk iedereen benieuwd is naar het vliegennetje, en ter afsluiting hierbij de foto.

Kings Canyon

Bericht - 29 mei 2018 om 11:02 uur

Het gebied kings canyon verkend. Het is erg warm , en weer heel veel vliegen. We lopen weer met ons zwarte netje over ons hoofd , en we zijn heel blij dat we hier geen bekenden tegenkomen???? . De route die wij lopen kunnen we niet helemaal uitlopen. Jammer maar er ligt een rotsblok. We rijden weer lange soms hele stille wegen. Zien veel dode koeien door de droogte. Het heeft hier al meer dan twee jaar niet geregend. En er lopen zelfs kamelen in het wild. We zien weer prachtige zonsondergangen en omdat we vroeg naar het toilet (...)

Lees verder


8 reactiesPlaats een reactie

Uluru

Bericht - 28 mei 2018 om 08:42 uur

  • Weer vroeg op pad , en vaak heb je de weg voor je alleen. Als je iemand tegen komt dan groet je. We komen aan op onze camping bij  de heilige berg Uluru en natuurlijk moet je dan de zonsondergang gaan bekijken. Je koopt een pas voor het nat. ParkJe bent niet de enige. Dit moet je gezien hebben . Een half uur voordat de zon ondergaat moet je eigenlijk zo om de 10 min een foto maken. Elke foto is een andere kleur. De rots is enorm en fascinerend . Daarna is het ook vrij snel donker. De (...)

    Lees verder


    9 reactiesPlaats een reactie

Alice Springs nieuw avontuur

Bericht - 25 mei 2018 om 02:58 uur

Veilig aangekomen op vliegveld van Alice springs. Wat een prachtig gezicht is dit gebied vanuit de lucht. Een groot roestig maanlandschap. Via simpele houten richtingsbordjes gaan we lopend vanuit het vliegtuig richting hal voor onze bagage. Een taxi is zo gevonden, en we zijn op weg naar onze volgende camper. Deze is iets kleiner, maar iets nieuwer. De vorige was een dikke Mercedes en nu hebben we een Volkswagen . Even weer wennen hoe alles werkt en waar alles zit. Er wordt ons aangeraden om een satelliettelefoon mee te nemen voor noodgevallen. Zelf heb je totaal geen bereik, dus (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Cairns

Bericht - 23 mei 2018 om 07:47 uur

Vandaag de camper ingeleverd in cairns, was toch een beetje onze rammelcamper geworden.
Vandaag afscheid nemen van een groene oostkust, met zoveel mooie bloemen planten en bomen.
Ook afscheid nemen van de grote prachtige oceaan met zijn vele kleuren. We mochten er dan wel niet in zwemmen maar mooi is ie.
In het begin mocht je er niet in vanwege de haaien, later vanwege de krokodillen en de jelly fish ( the marine stingers) Alledrie zijn dodelijk. 
Vandaar ons duikpak toen we gingen snorkelen.
s avonds mag je hier sowieso niet over het strand wandelen, want dan komen de krokodillen aan land. Dit was dus (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Daintree rainforrest

Bericht - 22 mei 2018 om 11:02 uur

Naar Daintree rainforrest gereden . Voordat je het woud ingaat ga je eerst met camper en al op de Ferry , de rivier over. Het is met recht een "rain"forrest, het regent pijpenstelen . Maar de temp blijft hoog dus erg klam. Het is zo af en toe aardig klimmen voor ons huisje op wielen, maar het is weer mooi. Zo af en toe prachtige vergezichten , en grote spinnen in grote webben. Maarde speciale vogel die er moet zitten zien we niet. Het is  een regenwoud wat grenst aan de oceaan wat het soms heel onwerkelijk maakt. Je (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Nu richting Cairns

Bericht - 19 mei 2018 om 13:00 uur

We zijn een dag naar Hamilton island geweest. Een chique eiland met prachtige villa s waar 99,9 %  van de mensen in een golfkarretje rijdt. Wij dus ook???? Het is hilarisch om te zien en te doen.  Daarna moesten we weer km maken. Twee dagen door uitgestrekt australie rijden is niet vervelend. De wegen zijn niet echt vlak, dus onze camper rammelt aan alle kanten. Na verschillende gaten in het wegdek komt zelfs de koelkast naar voren. Als bijrijder zit je nog wel goed, maar de derde zit in de camper te rammelen. Esther en ik ruilen om de (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Status update van 16 mei 2018

Status update - 16 mei 2018 om 10:33 uur

Whitsunday, in een woord geweldig.

Status update van 14 mei 2018

Status update - 14 mei 2018 om 10:29 uur

Fraser Island vanuit de lucht

Status update van 12 mei 2018

Status update - 12 mei 2018 om 11:02 uur

Fraser Island

Pagina: 1 2