Avatar Esther Stenneberg

Esther Stenneberg

Momenteel is essies bezig met de reis Reisblog Australië. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van essies

Blijf op de hoogte van de reisblog van essies door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Maandag dag 10 (incl. heenreis)

Bericht - 19 maart 2018 om 05:59 uur

Hai!
Ik ga maar weer een leuk verhaaltje maken over de afgelopen dagen. Even teruglezen waar ik gebleven was hihihi. Oh ja, zaterdag. Stijn zou mij in de middag komen halen om naar Hervey Bay te rijden. 
Omdat ik nog wel even tijd had heb ik nog even een paar flessen water gehaald en ben heerlijk bij de koffie zaak op de hoek een caramel mocca met een bacon cheese pie gaan halen. Heerlijk zo vakantie vieren!
Op Hervey Bay hadden we voor 1 nacht een kamer bij een Airbnb gehuurd voor 25 euro met z'n tweeen. We moesten namelijk zondag vroeg om (...)

Lees verder


4 reacties • Plaats een reactie

Vrijdag dag 5

Bericht - 16 maart 2018 om 07:32 uur

Wat een prachtig land is dit zeg!
Eens kijken, waar ben ik met mijn vorige verhaal geeindigd. Oh ja, woensdag ging ik met Stijn en Louis mee naar de speelgroep. Zo grappig, ze kwamen mij samen ophalen bij mijn huisje. En ik kwam natuurlijk met mijn hoofd om de hoek in de auto dus Louis was niet heel happig iets tegen mij te zeggen hahaha! Dat geeft niet, is voor hem natuurlijk ook heel vreemd. Toen we aankwamen bij de speelgroep was de rest van de volwassenen die er waren super aardig. Ze vroegen wie ik was en toen (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Veilig aangekomen!

Bericht - 13 maart 2018 om 06:52 uur

Ja hoor, ik ben er!

Dat was een trip zeg, had van te voren gelukkig wel al bedacht dat ik alles maar over me heen zou laten komen. Was een goede instelling, hierdoor heb ik een prima reis gehad.
Zaterdag zijn Arnold en ik om 8 uur van huis gegaan, lopend naar het station Alkmaar. Samen met de trein naar Zaandam, daar samen overgestapt naar Schiphol. Daar aangekomen toch nog even rustig een sigaretje roken, daar zou de komende twee dagen niet heel veel tijd en mogelijkheden voor zijn. Ik had online al ingecheckt en een stoel uitgekozen aan het gangpad, (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Reisblog Australië

Bericht - 08 maart 2018 om 12:34 uur

De laatste dagen zijn aan het aftikken, nog 2 nachtjes en dan vlieg ik naar Australië! Joehoe!!! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar vind het ook best spannend zo alleen.
Morgen komen oma en dochterlief ook nog even eten en daarna de allerlaatste spullen pakken. Als het goed is heb ik dan alles klaar om zaterdag om 8 uur zonder gedoe mijn tassen te kunnen pakken en naar het station te lopen. Op naar Schiphol dan!
Zo ontzettend fijne gedachte, zondagavond Stijn weer te kunnen zien en vast te kunnen houden. Het heeft lang genoeg geduurd hoor! Hahaha, gelukkig (...)

Lees verder


13 reacties • Plaats een reactie