Avatar Esther Stenneberg

Esther Stenneberg

Weer thuis

Bericht - 05 april 2018 om 14:18 uur

Ja hoor, ik ben weer thuis! Wat was dit een ongelooflijke ervaring zeg! Maar eerst nog maar even de laatste dagen van mijn reis.
Woensdagmiddag gingen Stijn en ik naar de Botanische tuinen. We hadden er helemaal zin in, mooie planten en bloemen in een warme omgeving. Helaas, dat viel een beetje tegen. Was wel een mooi gebied natuurlijk, maar eigenlijk gewoon een bos om een meer heen. Dus gingen we maar door naar Kawana Shopping World. Stijn was daar nog niet geweest, dus lekker een beetje rond gestruind en weer op naar huis want Stijn moest weer aan het (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag dag 18

Bericht - 27 maart 2018 om 07:35 uur

En weer zijn er een paar dagen voorbij met allemaal leuke dingen gedaan :-).
Zaterdag zijn Stijn en ik naar de markt geweest in Eumandi, dat was een super grote markt die twee keer per week wordt opgebouwd. Was heel leuk om daar overheen te lopen en kraampjes te bekijken.
Zondag hadden Stijn en ik weer een super dagtour gepland, we gingen met de bus naar Fraser Island. Dat was een hele ervaring! We moesten al om 5.40 uur bij Sealife in Mooloolaba verzamelen, daar werden we door Greg opgehaald en naar Noosa gebracht waar de bus op ons stond te (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag dag 14

Bericht - 23 maart 2018 om 10:11 uur

Hai! Er zijn alweer een paar dagen voorbij, is weer tijd voor een volgend verhaaltje. Dinsdag zijn Stijn en ik naar Sealife in Mooloolaba geweest, Louis was ook mee. Het was heel leuk om al die mooie vissen te zien en door een doorzichtige tunnel te lopen dwars door het aquarium. Het was er niet zo groot dus met een paar uurtjes hadden we alles wel gezien. Er zou nog een zeehonden show zijn maar dat was pas over anderhalf uur, dat duurde ons te lang hahaha! Ondertussen was Jasmin met de babies en een vriendin in het parkje naast Sealife (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Maandag dag 10 (incl. heenreis)

Bericht - 19 maart 2018 om 05:59 uur

Hai!
Ik ga maar weer een leuk verhaaltje maken over de afgelopen dagen. Even teruglezen waar ik gebleven was hihihi. Oh ja, zaterdag. Stijn zou mij in de middag komen halen om naar Hervey Bay te rijden. 
Omdat ik nog wel even tijd had heb ik nog even een paar flessen water gehaald en ben heerlijk bij de koffie zaak op de hoek een caramel mocca met een bacon cheese pie gaan halen. Heerlijk zo vakantie vieren!
Op Hervey Bay hadden we voor 1 nacht een kamer bij een Airbnb gehuurd voor 25 euro met z'n tweeen. We moesten namelijk zondag vroeg om (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag dag 5

Bericht - 16 maart 2018 om 07:32 uur

Wat een prachtig land is dit zeg!
Eens kijken, waar ben ik met mijn vorige verhaal geeindigd. Oh ja, woensdag ging ik met Stijn en Louis mee naar de speelgroep. Zo grappig, ze kwamen mij samen ophalen bij mijn huisje. En ik kwam natuurlijk met mijn hoofd om de hoek in de auto dus Louis was niet heel happig iets tegen mij te zeggen hahaha! Dat geeft niet, is voor hem natuurlijk ook heel vreemd. Toen we aankwamen bij de speelgroep was de rest van de volwassenen die er waren super aardig. Ze vroegen wie ik was en toen (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Veilig aangekomen!

Bericht - 13 maart 2018 om 06:52 uur

Ja hoor, ik ben er!

Dat was een trip zeg, had van te voren gelukkig wel al bedacht dat ik alles maar over me heen zou laten komen. Was een goede instelling, hierdoor heb ik een prima reis gehad.
Zaterdag zijn Arnold en ik om 8 uur van huis gegaan, lopend naar het station Alkmaar. Samen met de trein naar Zaandam, daar samen overgestapt naar Schiphol. Daar aangekomen toch nog even rustig een sigaretje roken, daar zou de komende twee dagen niet heel veel tijd en mogelijkheden voor zijn. Ik had online al ingecheckt en een stoel uitgekozen aan het gangpad, (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Reisblog Australië

Bericht - 08 maart 2018 om 12:34 uur

De laatste dagen zijn aan het aftikken, nog 2 nachtjes en dan vlieg ik naar Australië! Joehoe!!! Ik heb er ontzettend veel zin in, maar vind het ook best spannend zo alleen.
Morgen komen oma en dochterlief ook nog even eten en daarna de allerlaatste spullen pakken. Als het goed is heb ik dan alles klaar om zaterdag om 8 uur zonder gedoe mijn tassen te kunnen pakken en naar het station te lopen. Op naar Schiphol dan!
Zo ontzettend fijne gedachte, zondagavond Stijn weer te kunnen zien en vast te kunnen houden. Het heeft lang genoeg geduurd hoor! Hahaha, gelukkig (...)

Lees verder


13 reactiesPlaats een reactie