Avatar Esmee Van der Gun

Esmee Van der Gun

Momenteel is esmee bezig met de reis Buitenland stage . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van esmee

Blijf op de hoogte van de reisblog van esmee door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Update van mijn eerste week!

Bericht - 21 april 2018 om 21:23 uur

Zo even weer een verhaaltje van mij..  De eerste week is om en ik ben positief! Ik vermaak me prima en ben blij dat het me goed bevalt, maar ondertussen had ik meer heimwee verwacht maar wie weet komt het nog.. (hopelijk niet natuurlijk) We hebben alle mobiles de grote schoonmaak gegeven, de receptie klaargemaakt, BBQ’s in elkaar gezet en nog veel meer! Kortom; het was een drukke en warme eerste week voor de opening van het seizoen.  Gisteravond gingen we uit eten van de gevonden €50 en hebben we een leuke avond uit gehad met mensen van de campings in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 4&5 Cleaning!

Bericht - 18 april 2018 om 19:49 uur

 2 dagen volop aan de schoonmaak! Want morgen moeten alle mobiles schoongemaakt zijn. Gister ochtend hadden we ook een training van Abbie, het ging over gast service, onderhoud en problemen die vaak voorkomen en hoe op te lossen. Abbie komt van oorsprong uit Engeland en heeft een enorm accent dus soms moeilijk om te begrijpen. Rich vondt gister €50 in een mobile en we hebben afgesproken alles wat we vinden dat we dat in een pot doen en samen iets leuks van gaan doen of eten. Het weer is mooi, rond de 23 graden. Warm om in te werken maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 3, my first workday!

Bericht - 16 april 2018 om 19:14 uur

Om 09;00 begon vandaag mijn eerste werkdag! Over 2 weken gaat de camping open en alle mobile homes (stacaravans) moeten vanuit de winter stalling klaar worden gemaakt voor het seizoen.. je raadt het al, dirthy work! Koelkasten vol schimmel en muren vol spinnen, andere details bespaar ik jullie! Dus verstand op nul en gaan onder het genot van een Italiaanse radio zender. Je hebt zo’n 3 uur nodig voor zo’n stacaravan, maar als beginner doe je er langer over. Het was vandaag rond de 20 graden maar als je aan het werk was voelde het als 30 graden.. ben (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 2, in love with Venice!

Bericht - 15 april 2018 om 20:58 uur

Vandaag zijn we met vijf personen naar Venetië gegaan, we moesten eerst fietsen naar de boot en daarna 20 minuten varen. Eenmaal op Venetië ben ik verbluft door deze mooie stad. Ik ben nog nooit in Italië geweest maar ik vindt het nu al een super mooi land! Venetië is prachtig met de bootjes door de smalle grachten, mooie bruggen en prachtige gebouwen. We hebben de hele dag door Venetië gewandeld dus aan het eind van de dag 15 kilometer op de teller staan.. Venetië is een super toeristische stad en dat was te merken,maar het viel nu nog (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

First day, the trip!!

Bericht - 15 april 2018 om 20:57 uur

Het is 05;00 de wekker gaat, mama papa en ik hebben overnacht in het novotel te Eindhoven. Ik ben blij dat eindelijk de wekker gaat want afgelopen 2 nachten heb ik amper geslapen.. vast een beetje onbewuste spanning ???? ik pak snel een douche en daarna gaan we naar het vliegveld dat op 1 km afstand lag. Eenmaal op het vliegveld leveren we mijn grote koffer in en doen we samen nog een kopje koffie. Dan is het moment van afscheid aangekomen.. dikke knuffel aan mam en paps, traantje weg pikken en door naar de douane! Bij de doune (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie