Avatar Esmee Van der Gun

Esmee Van der Gun

Nieuwe update

Bericht - 15 juni 2018 om 16:58 uur

Hee Hallo allemaal! 

De tijd gaat zo hard dat het laatste verslag al weer een paar weken terug is.. Dus hoogste tijd voor wat nieuwe verhalen! Vorige week zijn mama en papa 4 daagjes langs geweest. Ze kwamen op dinsdag aan en ik heb ze even een rondleiding gegeven over de camping. Op woensdag zijn we een dagje naar Venetië en het eiland Burrano geweest. We hebben top weer, maar dat kan haast niet anders want de afgelopen 4 weken is het elke dag rond de 30 graden dus slecht weer hebben we gelukkig niet veel. Op donderdag hebben we (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

De helft gepasseerd!

Bericht - 27 mei 2018 om 20:52 uur

Hey allemaal, 

Weer even een verhaaltje van mij.. we zijn inmiddels al 6 weken hier dus ik zit alweer op de helft. Het weer is momenteel erg warm, dagelijks zo rond de 28 graden dus ik zoek veel de schaduw of andere verkoeling op. Vorige week ben ik op mijn vrije dag naar Bologna afgereisd, hier studeerde mijn nicht dus we hadden een dagje afgesproken en zij heeft me een leuke tour door de stad gegeven. De reis naar Bologna was 4 uur, het kost veel tijd om op het treinstation in Venetië te komen omdat je alles met de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Nieuwe update

Bericht - 17 mei 2018 om 22:20 uur

Dag lieve lezers! 

Het is ongelofelijk hoe snel de tijd vliegt.. Overmorgen ben ik hier al voor 5 weken! En het gaat nog steeds super goed! 
Mijn huid was vorige week in de hitte best verbrand en had veel last van enorme muggenbulten. Afgelopen zondag zat het weer ook niet mee, veel regen en onweer en er ontstond een rivier rondom mijn tent en alles was een baggerbende.. Dit allemaal samen zorgde ervoor dat ik me twee dagen wat minder goed voelde, maar sinds dinsdag voel ik me gelukkig weer top! Ik was deze week woensdag en donderdag vrij. Op woensdag (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 3!

Bericht - 06 mei 2018 om 17:03 uur

Dag Allemaal! 

De derde week is alweer voorbij gevlogen! Ik ben volgens mij vergeten te vertellen hoe de tent bevalt.. We verblijven nu 1,5 week in de tent en het bevalt goed! Ik heb de grootste slaapcabine met een prima tweepersoonsbed en een meter ruimte ernaast. Het enigste nadeel is dat het aardig warm is in de tent vooral om dat het weer nu ook steeds warmer wordt. Ook moeten we voor de afwas, toilet en douche naar een toiletgebouw maar dat went nu wel. Verder beschikken we gewoon over een keukentje en koelkast dus er is goed te leven! (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Tweede week voorbij!

Bericht - 29 april 2018 om 15:31 uur

Hey allemaal! 

Wat vliegt de tijd.. Ik zit alweer twee weken in Italië, en dat betekent dat ik er nog 10 te gaan heb. 
We zijn afgelopen vrijdag (27-04) met de camping open gegaan. En we hebben op het moment zo'n 25/30 mobiles met gasten dus zitten bijna vol. Het is leuk om met de gasten om te gaan, vooral de nederlanders zijn leuk omdat je dan even lekker nederlands kan praten en het toevallig is dat je elkaar hier treft. Op het moment is het poolse aandeel groot. De polen kunnen slecht duits of engels dus soms is het een (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Update!

Bericht - 24 april 2018 om 21:09 uur

Dag lieve lezers! 
Het weekend is weer voorbij gevlogen! Ik heb zaterdag lekker niks gedaan en genoten van de zon. Zondag hebben we met 5 meiden een eilandtrip gedaan; eerst met de boot naar Burano een eiland met allemaal gekleurde huizen.. prachtig! Daarna door naar Murano, dit eiland vond ik minder bijzonder maar wel een mooi typisch Italiaans dorpje. Als laatste zijn we naar Torcello gegaan. Deze eilandjes liggen eigenlijk allemaal rondom Venetië, en het is zo toeristisch dat de boten af en aan varen. Wel zijn ze slim geweest en zijn de boottickets aardig duur. Ik heb voor het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Update van mijn eerste week!

Bericht - 21 april 2018 om 21:23 uur

Zo even weer een verhaaltje van mij..  De eerste week is om en ik ben positief! Ik vermaak me prima en ben blij dat het me goed bevalt, maar ondertussen had ik meer heimwee verwacht maar wie weet komt het nog.. (hopelijk niet natuurlijk) We hebben alle mobiles de grote schoonmaak gegeven, de receptie klaargemaakt, BBQ’s in elkaar gezet en nog veel meer! Kortom; het was een drukke en warme eerste week voor de opening van het seizoen.  Gisteravond gingen we uit eten van de gevonden €50 en hebben we een leuke avond uit gehad met mensen van de campings in (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 4&5 Cleaning!

Bericht - 18 april 2018 om 19:49 uur

 2 dagen volop aan de schoonmaak! Want morgen moeten alle mobiles schoongemaakt zijn. Gister ochtend hadden we ook een training van Abbie, het ging over gast service, onderhoud en problemen die vaak voorkomen en hoe op te lossen. Abbie komt van oorsprong uit Engeland en heeft een enorm accent dus soms moeilijk om te begrijpen. Rich vondt gister €50 in een mobile en we hebben afgesproken alles wat we vinden dat we dat in een pot doen en samen iets leuks van gaan doen of eten. Het weer is mooi, rond de 23 graden. Warm om in te werken maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 3, my first workday!

Bericht - 16 april 2018 om 19:14 uur

Om 09;00 begon vandaag mijn eerste werkdag! Over 2 weken gaat de camping open en alle mobile homes (stacaravans) moeten vanuit de winter stalling klaar worden gemaakt voor het seizoen.. je raadt het al, dirthy work! Koelkasten vol schimmel en muren vol spinnen, andere details bespaar ik jullie! Dus verstand op nul en gaan onder het genot van een Italiaanse radio zender. Je hebt zo’n 3 uur nodig voor zo’n stacaravan, maar als beginner doe je er langer over. Het was vandaag rond de 20 graden maar als je aan het werk was voelde het als 30 graden.. ben (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Day 2, in love with Venice!

Bericht - 15 april 2018 om 20:58 uur

Vandaag zijn we met vijf personen naar Venetië gegaan, we moesten eerst fietsen naar de boot en daarna 20 minuten varen. Eenmaal op Venetië ben ik verbluft door deze mooie stad. Ik ben nog nooit in Italië geweest maar ik vindt het nu al een super mooi land! Venetië is prachtig met de bootjes door de smalle grachten, mooie bruggen en prachtige gebouwen. We hebben de hele dag door Venetië gewandeld dus aan het eind van de dag 15 kilometer op de teller staan.. Venetië is een super toeristische stad en dat was te merken,maar het viel nu nog (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2