Avatar Emma Diederik

Emma Diederik

Summer Palace, Mooncakes maken, Silk street, Shilinxia Glass Bridge, spelletjesavonden en filmavonden

Bericht - 03 oktober 2018 om 10:23 uur

Hi allemaal,

Het is alweer een tijdje geleden dat ik heb gepost.
Ik heb het erg druk gehad met mijn taal en business lessen. Elke dag van 09:00 uur tot 17:00 uur les hebben plus huiswerk is erg tijdrovend. Gelukkig ben ik in de weekenden wel vrij geweest en daar heb ik dan ook goed gebruik van gemaakt. Ik heb hieronder de hoogtepunten beschreven van de afgelopen weken. Naast deze tripjes heb ik ook veel spelletjesavonden en filmavonden meegemaakt met de vriendengroep die ik hier heb opgebouwd. Ik heb tijdens deze avonden Chinesen en mijn internationale vrienden leren pesten en heb zelf (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Internationale vrienden - Openingsceremonie - Temple of Heaven en The Great Wall

Bericht - 11 september 2018 om 14:09 uur

Hi allemaal,

Alweer iets meer dan een week geleden sinds mijn laatste bericht, maar ik leef nog!
Helaas de afgelopen week enorm veel problemen gehad met de WiFi hier, dus helaas niet eerder kunnen oploaden.

Dag 7 - de middag
Ik had jullie vorige post een beetje een cliffhanger gegeven dus zoals beloofd zal ik beginnen met wat ik na de registratie heb gedaan. Heel kort... niet echt veel. Ik ben 's avonds bij een groepje mensen gaan zitten omdat ik Ierse en Duitse accenten hoorde en ik wilde graag weten of ik de accenten goed had ingeschat. En ja hoor, ik had gelijk!
Dit (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Chaoyang park en registratie - dag 6 en 7

Bericht - 03 september 2018 om 10:49 uur

Hi allemaal,

Het is al weer een paar dagen geleden dat ik een bericht heb geplaatst. Afgelopen dagen waren niet echt bijzonder, mijn dagen zagen er namelijk als volgt uit: Opstaan - eten - buiten zitten - eten - administratieve dingen regelen, zoals bankpas aanvragen en sim kaart kopen - eten en slapen.

Dag 6
Gelukkig gister wel echt iets heel leuks gedaan! Ik ben gister namelijk in mijn eentje naar het Chaoyang park hier in Beijing gegaan.
Het Chaoyang park is een mega groot park en in dit park ligt ook het tennisveld waar tijdens de Olympische spelen van 2008 wedstrijden op (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Ikea in China?!!

Bericht - 31 augustus 2018 om 08:32 uur

Dag 1
Op woensdag 28 augustus begon mijn avontuur naar China. Na afscheid genomen te hebben van mijn familie en vrienden op Schiphol heb ik met de Beijing groep eerst even een laatste Heineken biertje en een McKroket genomen voordat we het vliegtuig in gingen.

De vlucht zelf was prima, goede bediening aan boord maar bovenal super films. Ik heb zelf Justice League en Ready Player One gekeken en vooral veel spelletjes gespeeld met mijn reisgenote Laura.

Dag 2
Eenmaal op het vliegveld Beijing aangekomen waren we allemaal erg moe van de reis maar na de taxirit om bij de dorm te komen waren (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie