Avatar Emilie Baggen

Emilie Baggen

THE Scandinavia tour!

Bericht - 26 april 2019 om 22:31 uur

Hee jongens,

Ik weet dat ik al heel lang niets meer heb geplaatst en er is ook heel veel gebeurd in de tussentijd. Ik beloof dat ik het binnenkort allemaal ga vertelen. Maar ALLEREEST, ik heb zojuist echt een MEGA coole reis geboekt. En ik ben er nét iets te enthousiast over om iets anders te vertelen. Oke zijn jullie er klaar voor? Ik wel! Dus daar gaan we!

Over 2 weken heb ik mijn laatste vak en tentamens afgerond, en dan begint de reis op 12 mei richting Stockholm! Ik wil er al zo lang heen en ken iemand die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jeg hedder Emilie i jeg elsker Danmark

Bericht - 02 maart 2019 om 19:43 uur

Hallo lieve vriendjes, vriendinnetjes en familie!

De tijd is voorbij gevlogen, ik ben alweer een maandje verder! Zo is het ook al een lange tijd geleden dat ik iets van me heb laten horen, maar ben ik weer! 

Ik was nog geen twee weken gesetteld in Odense en eerste mensen kwamen al langs omdat ze me zo misten. Mijn lieve vriendinnen uit Wageningen kwamen vol beladen met eten, drank en heeeel veel gezelligheid naar Kopenhagen voor een lekker meidenweekend. Ons touristische uitje begon met het bewonderen van de swapfiets shop voor enkelen uren, waarbij we hebben genoten van vele gratis koffie'tjes, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Huisparasieten en Pastaoverload / Les parasites de la maison et trop de pâtes

Bericht - 08 februari 2019 om 15:35 uur

Hoi lieverds,

Het is alweer vrijdagmiddag en mijn weekend is begonnen. Zometeen komen mijn vriendinnetjes uit Wageningen aan met de auto en rijden we door naar Kopenhagen! De stad die al jaren lang bovenaan op mijn bucketlist staat en nu ga ik er heen, samen met 5 geweldige meiden. Ik kijk er al zo lang naar uit. Vooral nu iedereen over de hele wereld verspreid is en overal en nergens studeert, dan is het extra leuk om weer eens bij elkaar te zijn én een weekendje weg te gaan!

Zoals je hoort, ben ik helemaal enthousiast en dat komt niet alleen (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eerste update uit het koude Denemarken / Les premières nouvelles du Danemark

Bericht - 31 januari 2019 om 20:13 uur

Hallo allemaal!

Afgelopen 2 weken heb ik van iedereen afscheid genomen, maar eerlijk gezegd had ik nog helemaal niet het gevoel alsof ik weg zou gaan. Toen ik vrijdagavond eenmaal in de bus zat, werd het me wel even heel duidelijk dat dit betekende dat ik 5 volle maanden niet meer thuis zou komen. Heel even dacht ik; 'Shit, waar ben ik aan begonnen!'. Tegelijkertijd realiseerde ik me ook wat voor geluk ik heb om dit überhaupt te mogen proberen. Dit werd bevestigd toen ik in Odense aankwam. Omdat ik mijn sleutel voor mijn kamer pas 's middags kon ophalen, (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Mijn laatste 24 uur in Nederland / Mes dernières 24 heures aux Pays Bas

Bericht - 26 januari 2019 om 21:40 uur

Hee lieve lezers!

Hier ben ik dan, met mijn allereerste blog! Stiekem heb ik altijd al een keertje een blog willen schrijven, maar kon ik nooit een goed excuus vinden om er een te beginnen. Nu wel, dus daar gaan we. Oh even een disclaimer, ik ben niet zo goed in spelling of uberhaupt normale nederlandse woorden. Ik kwam er laatst nog achter dat het 'Een denigrerende opmerking' ipv 'Een demigrerende opmerking'. Dus soms word het voor jullie een beetje puzzelen, maar dat houdt het interactief, toch?

Het is eindelijk zo ver, het moment waar ik echt al een jaar mee bezig ben. (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie