Avatar Elise Broeksema

Elise Broeksema

Op pad met de dokter.

Bericht - 13 april 2018 om 00:34 uur

Hallo lieve mensen, 

In deze blog kunnen jullie lezen over een paar van mijn ervaringen tijdens het stagelopen bij de organisatie San Lucas in Moyobamba. 
Over het algemeen worden hier kinderen met schisis geholpen door hen te voorzien van een operatie tot therapie├źn. Andere doelgroepen waar zij mee werken zijn ouders en de oudere (arme) mensen in de stad Moyobamba. Afgelopen Dinsdag mocht ik mee met huisbezoeken brengen aan zieke oudere mensen. Dit doet een collega van mij samen met een dokter uit Moyobamba. In de auto van de dokter zijn we over hobbelbobbelpaadjes naar de mensen toe gereden. Hoe verder (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Jungle it is!

Bericht - 01 april 2018 om 19:04 uur

Zo ik zit alweer 4 weken in Peru. Tijd om mijn verhalen over de 3e en 4e week te vertellen. De derde week hebben we alle dagen gewerkt bij San Lucas. Om 8:00 beginnen we met iedereen de dag. Dan lezen we een stuk uit de bijbel en bidden en danken God voor deze nieuwe dag. Ilona en ik zijn in de ochtend van 8:00-13:00 op kantoor bezig met schoolopdrachten of helpen met het voorbereiden van een activiteit in de middag. Deze week heb ik verschillende activiteiten gedaan. Gekookt met de oudere mensen. We hebben een pinguïn gemaakt van ei. Leuk om te zien hoe ze (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

mijn eerste 2 weken in Peru

Bericht - 19 maart 2018 om 03:03 uur

Dag lieve mensen,

Op dit moment zit ik aan de keuken tafel van de lieve en gastvrije familie Guillen in Moyobamba. Wij zijn hier alweer anderhalve week geleden aangekomen. De reis begon natuurlijk niet zonder problemen. Wij kwamen hier aan zonder onze koffers omdat er stakingen waren door boeren uit de omgeving. wij hebben dus meer dan een week geleefd uit alleen onze rugzak met het hoognodige erin. Dit was een ervaring die ik niet vergeet. Tof om zo ook te kunnen genieten van het leven hier. En wat een vreugde was er bij ons toen we onze koffers (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie