Avatar Eline van Binnendijk

Eline van Binnendijk

Dinsdag 14 November

Bericht - 14 november 2017 om 18:52 uur

Lieve allemaal,

Hier is dan weer een update na een hele lange tijd. Wat is er veel gebeurd...

Allereerst, het gaat weer helemaal goed met mij, maar ook op het eiland zelf. Wat de meesten van jullie vast via via wel gehoord hebben, is hoe de werkzaamheden er na de orkaan uitzagen. Zeker een maand lang, zijn we bezig geweest met puinruimen en helpen het hotel weer op te knappen. 
Over de hele situatie heb ik een boek geschreven. Vanaf het moment dat ik naar het eiland vertrok, tot alle gebeurtenissen tijdens en na de orkaan. Het helpt enorm om van je (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Hurricane Season

Bericht - 05 september 2017 om 04:23 uur

Lieve allemaal, 

Even een update wat betreft hurricane season. Zoals jullie misschien wel gelezen of gehoord hebben, komt orkaan Irma deze kant op. Zoals het er nu naar uit ziet, krijgen wij het flink te pakken. 


De afgelopen dagen zijn we druk bezig geweest met de voorbereidingen in het hotel. Alle ramen worden gesloten, en zandzakken zijn op veel plekken geplaatst. 
Ook wij verblijven in het hotel, dus zolang we binnen blijven zullen we veilig zijn. 

Vanaf dinsdagavond laat zal Irma het eiland bereiken. Elektriciteit en communicatie zal uitvallen, maar er zijn genoeg middelen binnen het hotel. Met alles is rekening gehouden. 


We zijn allemaal (...)

Lees verder


5 reactiesPlaats een reactie

Donderdag 31 Augustus

Bericht - 01 september 2017 om 00:48 uur

Lieve allemaal 🤗,

Eindelijk, eindelijk zitten we dan in Guana Bay. We zijn afgelopen week verhuisd en hebben er ons eigen plekje van gemaakt.
Oh wat is het heerlijk hier!

Maar niet voor lang.. waarschijnlijk moeten we zondag terug verhuizen naar het hotel omdat er een orkaan aan zit te komen. Orkaan irma. 
In het hotel is het veel veiliger voor ons. De koers van de orkaan wordt in de gaten gehouden en ontwikkelt zich tot een steeds grotere categorie en gaat onze kant op. Ik houd jullie op de hoogte!

Even wat leuker nieuws. Afgelopen zaterdag was ik een dag vrij samen met Michelle. We (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Maandag 21 Augustus

Bericht - 21 augustus 2017 om 16:28 uur

Heee lieve allemaal, alweer een tijdje geleden dat ik een update heb geplaatst.


Vorige week zat ik jullie nog enthousiast te vertellen over dat we bijna het huis in konden, helaas is daar nog niks van terecht gekomen. Vandaag zijn de eerste maintenance en housekeepers naar Guana Bay toe voor het eerste onderhoud. De verwachting is nu dat we er aankomende vrijdag in kunnen. 

Gister is Annika aangekomen op het eiland. Gelukkig hebben we een andere kamer in het hotel gekregen waar wij, Michelle, Annika en ik, in mogen verblijven. De jongens zitten nog in de andere kamer. 
We zijn dus compleet! (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Vrijdag 11 Augustus

Bericht - 11 augustus 2017 om 18:14 uur

Lieve allemaal,

Mijn eerste weekje hier zit er alweer op. Zo gek om te bedenken dat ik vorige week nog in het vliegtuig hiernaartoe zat.
Afgelopen maandag heb ik mijn eerste 'late shif' gedraaid. Dat is van 13:00 tot 22:00 uur. Dinsdag had ik alweer een vrij dagje, waarop ik met een van de oude stagiaires het eiland ben rondgereden en veel gezien heb.
Ook hebben we samen een lijstje gemaakt van de activities, tours en bijzondere plekjes die wij het komend half jaar ook echt moeten gaan ervaren. 
Van tours naar de andere eilanden, zwemmen met dolfijnen, snorkelen, klif springen, verlaten resorts (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Zaterdag 5 Augustus

Bericht - 06 augustus 2017 om 02:28 uur

Lieve allemaal, hier is dan eindelijk de eerste update 🤗

Vrijdag 4 Augustus ben ik om 15:25 veilig geland. We zijn lief ontvangen door Arnaldo, en twee van de oude interns. 
Tijdens de rit naar het hotel heeft Arnaldo ons veel verteld over het eiland en wat belangrijke zaken. Het zien van het eiland was al een grote impressie. Ook werden we meteen uitgenodigd voor het afscheidsdiner, wat gelijk een welkom voor ons was.  Iedereen zou erbij zijn, alle managers, de eigenaar, vrouw en kinderen. Iedereen is zo vriendelijk!

Toen we bij het hotel aankwamen werd onze kamer aangewezen. Heerlijke airco, even opgefrist en een (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie