Avatar Eline Kamphof

Eline Kamphof

Tweede update

Bericht - 17 juni 2018 om 15:29 uur

Lieve allemaal,

Ik keek naar de datum van mijn laatste blog.. alweer twee maanden verder. In die twee maanden is een hoop gebeurd hier! 
Laat ik beginnen met wat minder leuk nieuws. Zoals jullie weten maak ik deze reis samen met vier studiegenoten; Maarten, Willianne, Joost en Selena. Maarten en Willianne waren een paar weken geleden een avondje naar het centrum van Kaapstad. Zij stonden bij hun uber (taxi) te wachten op een andere jongen. Maarten had zijn telefoon in zijn hand want hij was aan het bellen met die andere jongen. Toen kwamen er zes mannen bij de auto staan. Ze stonden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

C A P E T O W N

Bericht - 11 april 2018 om 18:33 uur

Lieve allemaal,    
Héhé, eindelijk bericht van Eline.. deze site werkt wel goed.
Ik ben nu bijna zes weken in Zuid-Afrika! De afgelopen weken heb ik veel indrukken opgedaan aan het land. Ik voel me al ontzettend thuis en ik verwacht dat ik dit de komende maanden wel vol houd hier!    

Aankomst
Na een reis van 19 uur kwamen we aan in Kaapstad. Een heerlijk temperatuur toen we van het vliegveld af kwamen. Familie van Willianne woont hier in Kaapstad. Zij hebben ons ook opgehaald vanaf het vliegveld. Ik zat achterin de pick-up tussen de tassen. Als Gereladine Kemper keek ik naar alle Afrikaners die de snelweg (!) overstaken, de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie