Avatar Demi & Danique Nieboer

Demi & Danique Nieboer

Momenteel is deminieboer bezig met de reis Maleisië. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van deminieboer

Blijf op de hoogte van de reisblog van deminieboer door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Pulau Pangkor

Bericht - 18 maart 2018 om 11:21 uur

Vrijdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen. Daarna zijn we met de taxi richting het stadje gegaan om een scooter te huren, welke aan aan de andere kant van het eiland zit. We hebben een scooter gehuurd tot zondagochtend, want dan gaan we hier weer weg. We hebben gelijk een rondje gereden, in 45 minuten kan je het eiland wel helemaal rond rijden. Het was leuk om het eiland te verkennen met de scooter, en ook lekker verfrissend met het windje erbij. Er rijden hier ook bijna geen auto's, alleen maar scooters. Je ziet ook de gekste dingen voorbij (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Kuala Lumpur/Pangkor

Bericht - 15 maart 2018 om 17:20 uur

Maandagochtend, tijd om de bus naar Kuala Lumpur te nemen. Aangekomen bij de bus terminal blijkt onze bus pas half twee in plaats van 12 uur te vertrekken door problemen met de bus. Ach, er zit dus niks anders op dan wachten. We hebben een Starbucks opgezocht, daar wat gedronken en de tijd was eigenlijk zo om! De busreis was prima, we hadden lekkere grote chill stoelen (het dubbele van een vliegtuigstoel) met extra veel beenruimte. Zo is zo'n lange busreis helemaal niet zo vervelend :) We zijn uiteindelijk om tien uur 's avonds in ons hotel in Kuala (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Singapore

Bericht - 11 maart 2018 om 17:10 uur

Vrijdagochtend, de eerste dag in Singapore, hebben we eerst stiekem een beetje uitgeslapen. We lagen nog zo lekker, in Nederland was het om dat tijdstip midden in de nacht en lig je dus te slapen. 

Die dag zijn we eerst op zoek gegaan naar een ontbijtzaakje. We kwamen Tolido's Espresso Nook tegen, een super leuk tentje met hele lekkere dingetjes. Daarna zijn we richting de wijk Little India gegaan. Hier een rondje gelopen, maar voor de rest vonden wij het hier niet zo bijzonder. 

'S avonds zijn we naar een plaatsje gegaan waar ze allerlei bustickets verkopen. We waren namelijk op (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

We zijn er! @Singapore

Bericht - 08 maart 2018 om 16:36 uur

We zijn er! Even een klein berichtje over onze vliegreis. 

Woensdag 7 maart ging om 4 uur onze vlucht naar London, waar we vervolgens moesten overstappen op onze vlucht naar Singapore. Voor de eerste keer zo'n lange reis voor de boeg... We waren wel benieuwd hoe dat zou zijn. Een klein uurtje onderweg naar London, daar een overstap van 2 uur en vervolgens 12,5 uur onderweg naar Singapore. Eenmaal in Singapore hebben we ons hostel vrij snel gevonden en konden we ons daar lekker even opfrissen. Het hostel ziet er netjes uit :) We slapen op een gezamenlijke kamer met (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie