Avatar Demi & Danique Nieboer

Demi & Danique Nieboer

Tot over 2 weekjes!

Bericht - 07 juni 2018 om 16:29 uur

Hoi hoi!
Het is alweer een hele tijd geleden, oeps... We zijn na de Gili Eilanden een week in Lombok geweest. Ook hier hebben we ons goed vermaakt en de natuur daar is super mooi!

Eva is nu ook al een week geleden naar Bali gekomen om ons te vergezellen! :) We hebben nu nog twee weken & dan gaan we richting huis. We gaan deze laatste twee weken nog lekker genieten & leuke dingen doen & mooie dingen zien! Daarom staken we bij deze ook onze blog ;-) Hahaha. Tot over twee weekjes! Foto's kunnen jullie zien op facebook. (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Gili Eilanden

Bericht - 23 mei 2018 om 16:43 uur

Maandag 14 mei t/m woensdag 16 mei - Gili Trawangan:


Maandag werden we om half 11 opgehaald bij ons hotel om richting Gili Trawangan te gaan. Dit is een van de kleine Gili eilanden wat een deel is van het eiland Lombok. Eerst met de bus naar Padang Bai en vanaf daar met de boot naar Gili Trawangan. De reis duurde iets langer dan verwacht, dus we waren uiteindelijk eind de middag op Gili Trawangan. We zaten hier in een super leuke accommodatie! Havana Hideaway was pas net een maand geopend. We hadden buiten een eigen lounge hoekje en de (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Bali: Seminyak & Canggu

Bericht - 17 mei 2018 om 10:16 uur

Seminyak: Zondag 6 mei & maandag 7 mei:


En toen waren we op Bali! Na vier uurtjes vliegen zijn we 's nachts om 1 uur geland. We hebben een taxi genomen naar onze accommodatie in Seminyak. We verblijven hier de eerste drie nachten, omdat dit niet te ver van het vliegveld was. Om half vier konden we eindelijk gaan slapen. We hadden geen wekker gezet want we wilden lekker uitslapen na al die vroege ochtenden. Toen we de volgende ochtend uiteindelijk waren ontwaakt om 1 uur, hebben we ons klaar gemaakt om te ontbijten en zijn we naar het strand (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Koh Tao & Bangkok

Bericht - 14 mei 2018 om 05:05 uur

Koh Tao - Maandag 30 april t/m woensdag 2 mei:


Maandag zijn we rond 16:00 uur aangekomen op het eiland Koh Tao. Die avond zijn we richting een ander gedeelte dan waar we verbleven gelopen om wat te gaan eten. We waren net op tijd ergens binnen, want het kwam écht met bakken uit de lucht.


Dinsdag hebben we een scooter gehuurd samen met een Canadees meisje uit onze kamer. We hebben drie leuke en mooie stranden bezocht en aan het einde van de middag de zonsondergang gekeken vanaf een viewpoint.

'S avonds zijn we gezellig wat gaan eten met Astrid die (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Khao Sok & Koh Phangan

Bericht - 05 mei 2018 om 14:17 uur

Hallootjes vanuit Thailand! Het is weer tijd voor een update. Deze keer over Khao Sok en Koh Phangan.


Khao Sok - Zaterdag 26 april t/m maandag 28 april:


We zijn uiteindelijk een dag later vertrokken uit Krabi omdat Danique vrijdag ziek was. Ze had wat verkeerds gegeten maar gelukkig was dit na een dagje alweer over. Zaterdag zijn we naar de Jungle van Thailand vertrokken, Khao Sok. We zijn hier (samen met Astrid) met een minivan heen gegaan en dit duurde ongeveer 2 uurtjes. Vanuit het hostel waar we de eerste nacht sliepen, hebben we een Tour geboekt naar het National Park (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Koh Lanta & Koh Phi Phi & Krabi

Bericht - 19 april 2018 om 07:34 uur

Koh Lanta

Dinsdag 10 april t/m vrijdag 13 april:


Dinsdagochtend hadden we om negen uur 's ochtends de boot naar het eiland Koh Lanta, lekker vroeg dus! Om drie uur s'middags kwamen we aan op Koh Lanta. We werden bij aankomst opgehaald door iemand van ons hostel. We hebben hier drie nachten geboekt in het Blanco Hostel. Het was een groot hostel waar veel backpackers zaten. Eerst hebben we een hapje gegeten, want we hadden wel trek na de bootreis. 'S avonds hebben we afgesproken met Astrid, zij was al eerder naar het eiland gegaan. 


Woensdag hebben we een lekker relaxt dagje (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Thailand! @Koh Lipe

Bericht - 10 april 2018 om 18:43 uur

Vrijdag 6 april t/m dinsdag 10 april:

We werden om 1 uur opgehaald bij ons hostel om naar de Ferry gebracht te worden. Om half 3 's middags ging onze boot naar Koh Lipe, Thailand. De bootreis duurde 1,5 uur. Voordat wij de boot op gingen naar Thailand moesten we allemaal ons paspoort inleveren. Dit vonden wij een beetje apart... We vroegen wanneer we deze terug kregen en toen werd er gezegd, als je in Koh Lipe aankomt. We dachten het zal vast wel goed zijn, want iedereen deed dit en deze mensen zullen vast wel vaker met deze boot (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Penang/Langkawi

Bericht - 10 april 2018 om 18:42 uur

Hey allemaal!


Het is alweer een tijdje geleden, maar we zijn druk met genieten hier! ;) Hier weer een update van de laatste 2 plekjes in Maleisië en ons eerste eiland in Thailand.


Woensdag 28 maart:

Om 7 uur 's ochtends zijn we aangekomen in ons hostel in Penang, Georgetown. We waren super moe van de busreis omdat we nauwelijks hadden geslapen. Alleen konden we pas om 14.00 in de kamer... Dat was wat minder, want wij wilden het liefste slapen.. We hebben onze spullen in het hostel gelaten en zijn eerst opzoek gegaan naar een ontbijtje. Penang heeft veel hippe koffietentjes waar je (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Cameron Highlands/Taman Negara/Perhenthian Island

Bericht - 29 maart 2018 om 18:39 uur

Het duurde eventjes, maar daar zijn we weer! :) We zijn hier lekker aan het genieten, dus de blog bijhouden komt er niet echt van en de WiFi-verbinding is ook niet altijd top. Het is een lange deze keer, veel lees plezier!


Zondag 18 maart:

Na twee uur in de bergen te hebben gereden met alleen maar scherpe bochtjes, zijn we om 5 uur in Cameron Highlands aangekomen. Toen we uit de bus stapten merkten we meteen dat het hier een stuk koeler was. Dit komt omdat Cameron Highlands een stuk hoger ligt dan anderen gebieden in Maleisië. Hierdoor kan er (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie

Pulau Pangkor

Bericht - 18 maart 2018 om 11:21 uur

Vrijdag hebben we eerst een beetje uitgeslapen. Daarna zijn we met de taxi richting het stadje gegaan om een scooter te huren, welke aan aan de andere kant van het eiland zit. We hebben een scooter gehuurd tot zondagochtend, want dan gaan we hier weer weg. We hebben gelijk een rondje gereden, in 45 minuten kan je het eiland wel helemaal rond rijden. Het was leuk om het eiland te verkennen met de scooter, en ook lekker verfrissend met het windje erbij. Er rijden hier ook bijna geen auto's, alleen maar scooters. Je ziet ook de gekste dingen voorbij (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2