Avatar Dayenne Schuurs

Dayenne Schuurs

Momenteel is dayenne-op-avontuur bezig met de reis Dayenne op avontuur. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van dayenne-op-avontuur

Blijf op de hoogte van de reisblog van dayenne-op-avontuur door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Next stop 033??

Bericht - 07 maart 2018 om 20:16 uur

Mijn enthousiasme naar deze reis valt niet te stoppen. Ik ben overtuigd dat ik de avonturier ben waar u naar op zoek bent.

Wellicht ben ik iets meer bereisd dan u voor ogen had, maar mijn natuurlijke nieuwsgierigheid, positieve energie en lef om te innoveren maken dat ik, ondanks de net wat ruimere ervaring, precies in het geschetste profiel pas.

Gedurende mijn leven ben ik er almaar achter gekomen dat ik iemand ben die niet bang is om andere paden te bewandelen dan die al aangelegd zijn. Dit is ook terug te zien in mijn vorige reizen. Daar was ik steeds (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Skills

Bericht - 06 maart 2018 om 16:52 uur

Naast een volle rugzak en de kennis en ervaring vanuit de vorige reizen heb ik ook vaardigheden en kennis opgedaan vanuit  theorie. 

0 reactiesPlaats een reactie

Vorige reizen

Bericht - 05 maart 2018 om 14:40 uur

Ik ga natuurlijk niet zomaar een reis als deze aan. Ik heb in het verleden al mooie reizen gemaakt waarin ik veel heb gezien en gedaan. Gedurende deze avonturen ben ik er almaar achter gekomen dat ik iemand ben die niet bang is om andere paden te bewandelen dan die al aangelegd zijn. Zeker als ik van mening ben dat de route 'off road' meer op zal leveren.
0 reactiesPlaats een reactie

De paklijst

Bericht - 28 februari 2018 om 16:57 uur

Hoewel het nog niet zeker is of ik mee mag op deze reis, heb ik toch vast een paklijst gemaakt met alles wat ik nodig heb voor dit avontuur. Ik heb het al in mijn rugzak gestopt.
1 reactiesPlaats een reactie

Een nieuw avontuur!

Bericht - 27 februari 2018 om 21:01 uur

Ik heb vandaag gehoord over een avontuur in de fijnste stad van Nederland en vijf mensen krijgen de kans om daarop mee te gaan. Het belooft een mooie reis te worden waar geen dag hetzelfde is. Die vijf gelukkigen krijgen de kans om te pionieren en komen voor complexe vraagstukken te staan.

Doordat de reis zo afwisselend schijnt te worden, zullen die vijf ongetwijfeld zichzelf tegen gaan komen. Ze gaan de hoekjes van zichzelf ontdekken en zich verder ontwikkelen.

Hier móét ik bij zijn! Ik wil één van die vijf avonturiers worden.

In deze blog lezen jullie over mijn voorbereidingen voor deze (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie