Avatar Damon van Reenen

Damon van Reenen

Momenteel is damonvr bezig met de reis 18 maanden werken in Amerika als voetbal trainer.. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van damonvr

Blijf op de hoogte van de reisblog van damonvr door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De week van Halloween.

Bericht - 04 november 2018 om 20:59 uur

  • Hi!

  • Afgelopen week was het de week van Halloween. Iedereen hier in New Jersey is daar zo mee bezig dat het een groot feest is. Super leuk om mee te maken met de trainers. Wij zelf waren verkleed als La Casa De Papel maar dan al gevangen genomen.

  • Zaterdag (27/10) gingen wij voor de eerste keer verkleed naar de kroeg toe, tof om te zien dat iedereen daar in allerlei verschillende kostuums stond. Het kon niet gek genoeg. Uiteindelijk ben ik weg gegaan zonder de jongens en met een paar glaasjes op was ik de weg kwijt geraakt en was ik (...)

    Lees verder


    4 reactiesPlaats een reactie

3 weken in New Jersey.

Bericht - 24 oktober 2018 om 07:02 uur

Hello!

Ik zit vandaag precies 3 weken in Amerika. Het wordt alleen maar leuker met alle trainers om mij heen. De trainingen gaan beter en ik begin een klik te krijgen met alle ' Parent Coaches ' & spelers. Met mijn coaching team heb ik nu 4 wedstrijden gespeeld, ook daar zie ik een stijgende lijn van de spelers. Van de 4 wedstrijden hebben wij er helaas 3 verloren en 1 gelijk gespeeld. De eerste wedstrijd speelde wij tegen Springfield, daar verloren wij met 4-2, maar thuis verloren wij met 3-2. Hier kwamen wij nog dichtbij de 3-3. 
De tweede wedstrijd (...)

Lees verder


7 reactiesPlaats een reactie

Eerste 10 dagen in New Jersey.

Bericht - 13 oktober 2018 om 03:45 uur

Hey vrienden & familie!

Ik ben in New Jersey aangekomen op 2 Oktober 2018. Daar werd ik opgevangen door een van de medewerkers van het bedrijf, Hij heeft mij naar het huis gereden en daar heb ik mijn collega's voor het eerst ontmoet. wij zitten met 6 jongens en 1 meisje in het huis. 1 man is 40, de rest is tussen de 20 en 27 jaar oud. 

De eerste paar dagen was het wennen omdat ik niet tevreden was over het niveau en bepaalde dingen in het huis. Ik kon het op dat moment geen week meer uithouden of ik (...)

Lees verder


12 reactiesPlaats een reactie