Avatar Daisy  Rahman

Daisy Rahman

Zeg niet meer dat de blazer niet zal worden gedragen

Bericht - 17 september 2021 om 14:59 uur

De meest recente temperatuur "verandert het gezicht" snel, met gebreide truien rillen in de ochtend en zwoele warmte in koele zomerkleding 's middags. Veel meisjes om te gaan met de temperatuurverandering, kiezen voor een buitenste dikke binnendunne piercing, en een jas zal u toelaten om te gaan met de temperatuurverschillen 's morgens en' s avonds. En de "koning" in de herfst jas, zei dat de blazer moet niemand tegenspreken. Bezorgd over het onvermogen om te dragen in stijl, deze editie van het dragen en het verzamelen van slagen moet je zeker, helpen u uit kleedt weinig wit naar een meester!
Kleur (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe om zich te ontdoen van de oude black sensation

Bericht - 15 september 2021 om 10:20 uur

Zwart is een klassieke kleur die in staat is om een opvallende plaats in de garderobe van vrouwen te nemen. De nadelen en voordelen zijn duidelijk weergegeven, echter, het passen zonder al te veel beperkingen, en de pasvorm tussen de verschillende kleuren zijn in principe naadloos, maar het is ook gemakkelijk omdat de aanpassing tussen de kleuren is niet goed, in plaats daarvan laat de styling de oude saaie gevoel.
Hoe zich te ontdoen van deze deficientie in de herfst dragen zwart? Het antwoord is hier. Veertigers vrouwen kunnen verzamelen, zodat u mager en mooi gekleed. Het aandeel van zwart (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe valt kleding te zien hoog en mager

Bericht - 13 september 2021 om 13:18 uur

Hij zei dat 40 jaar een keerpunt is voor vrouwen, maar naarmate ze ouder worden, krijgen vrouwen van middelbare leeftijd een kwalitatieve sprong in hun temperachtigheid, een relatief stabiel economisch niveau en meer tijd, energie en geld om aan zichzelf te besteden.
Vooral na het binnenvallen van de herfst, verschillende donkere lijn items worden de belangrijkste rol in de kast, wanneer hoe om te kleden, dan is het gemakkelijk om te geven een oude of opgeblazen gevoel, weten om te kleden met een hoge en mager is de sleutel tot het maken van een goede outfit. Dus hoe is de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Volg de japanse "oudere bloggers" om te leren hoe ze moeten werken

Bericht - 10 september 2021 om 15:01 uur

Wanneer iedereen is geinspireerd opgedroogd, in het bijzonder geconfronteerd met kleding in de garderobe, en soms niet weten hoe om te beginnen met de bouw van een volledig stijlvolle look, kan worden gevolgd door japanse modellen te leren passen. Volwassen sommige vrouwen kunnen leren van het dragen en matchen van oudere japanse modellen zoals bells bonita en Rita, het maken van een verscheidenheid van stijlen in een rij, en elke look gevormd is niet eenvoudig. Jurken met een rijke design, altijd al een stem in de gemeenschap van oudere vrouwen, hun aanwezigheid voegt niet alleen een andere kleur in de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Jurk voor vrouwen van middelbare leeftijd te dragen en te passen

Bericht - 07 september 2021 om 12:15 uur

Draag je in de herfst de jurken die je vaak in de zomer gebruikt goed in je garderobe? In feite in de herfst, de jurk is ook in staat om een belangrijke plaats in te nemen, in combinatie met meerdere stukken om vorm te geven warme slijtage en fit. Hier vindt u een aantal jurken voor vrouwen van middelbare leeftijd om te dragen, dik en goed, stijlvol en elegant, ongeacht de groep van looks.
01 Gebreide vest + jurk De keuze van de jurk kan ook niet te kort zijn. Probeer om de dijen te bedekken om uw kleding en kleding beter (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Verandering van de schoenen in de herfst seizoen, 4 schoenen, diverse dagelijkse mode fit

Bericht - 02 september 2021 om 10:55 uur

Voor de verandering van de herfst, geloven dat veel mensen hun kleding te concentreren op een verscheidenheid van jassen picks, hoewel jassen zijn belangrijk, en we kunnen niet negeren de selectie van schoenen. Immers, de schoen is de aanwezigheid van de meest elegante temperament van de overall styling te benadrukken. Het matchen van de schoen, in aanvulling op het vermogen om de eenvoudige outfit te laten opspringen in de mode, kan de vorm meer toegankelijk te maken.
Het verhogen van de schoenen om te dragen een match, zeker niet zonder te vermelden dat de japanse dragen, schijnbaar slordige herfst kleding, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Wilt u een premium look dragen? Het is niet noodzakelijk om grote merken te kopen

Bericht - 31 augustus 2021 om 10:28 uur

In een oogwenk is het weer het einde van de zomer en het begin van de herfst. Veel van de zusters van aime hebben de koele zomerkleding verzameld en vervangen door de juiste herfstkleding. Zoals een zachte nom, comfortabele trui; Een slim skinny casual broek … Ze zijn altijd in staat om te profiteren van de gebruikelijke kleding stijlen op weekdagen en maken zich elegant en zacht. Ok, deze paar van de schoonheid die zal komen voor u, zal delen een paar sets van trendy look geschikt voor het einde van de zomer seizoen, kijk snel na de kleine collectie. Zacht gebreide (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrouwen van 60 kunnen niet mooi zijn, maar wel aankleden

Bericht - 27 augustus 2021 om 14:41 uur

Als we beoordelen de schoonheid van een persoon op basis van alleen het niveau van uiterlijk te eenzijdig, er zijn vele soorten van de schoonheid van de vrouw, het niveau van uiterlijk is niet de bepalende factor, uw staat, esthetiek, smaak en temperament zijn de hogere schoonheid.
Natuurlijk, om de metamorfose te bereiken, moet de vrouw die niet mooi is zichzelf verfraaien met behulp van dressing, zonder al te fancy te zijn, maar altijd minimalistisch en fatsoenlijk. Vooral wanneer de vrouw na de leeftijd van 60, de steady temperament tussen het opheffen van de handen, is het meer dan ooit (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Vrouwen van middelbare leeftijd met een kleine buik

Bericht - 23 augustus 2021 om 11:43 uur

Mensen in de middelbare leeftijd, het lijkt erop dat de bouw van het lichaam te worden een onvermijdelijke trend. Er zijn sommige vrouwen die altijd handhaven van een slank en slank lichaam als ze jong waren, maar uiteindelijk in de minderheid. Veel mensen zullen hebben een kleine buik, opgeblazen, niet goed genoeg om te zien, en dit soort mensen te voorkomen dat de volgende drie grote misvattingen bij het kleden, is het gemakkelijk om te kijken naar meer vet en geen temperament.
Veel vrouwen van middelbare leeftijd die echt de YiBai programma gebruiken, laat je lichaam proporties toegang hebben tot (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hoe zit het met haar niet recht en kroezig

Bericht - 17 augustus 2021 om 14:13 uur

Het haar is kroezig en niet recht, de strengen hebben een kleine gebogen vorm, en de tonigheid en gebrek aan glans, dit is de typische bank haar. De kenmerken van dit haar zijn niet rechttoe rechtaan, droog en zonder water, vooral na het wassen bijzonder pluizig, de volgende dag een beetje adstringerend, haar resistent tegen haar dikker, dik en kroezig. Er is ook een situatie waarin heet en gekleurd haar is ernstig beschadigd en kan ook optreden droog en kroezig, niet slecht.

Dergelijke situaties kunnen via de reguliere haarproducten haarmasker gratin of olie, waardoor het haar geleidelijk te herstellen, maar (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2