Avatar Cindy Vullings

Cindy Vullings

Momenteel is cindyvullings bezig met de reis Education and Community empowerment Project in Moshi, Tanzania. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van cindyvullings

Blijf op de hoogte van de reisblog van cindyvullings door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

Week 4

Bericht - 19 mei 2019 om 11:13 uur

Week 4 Deze week heb ik weer genoten van alle projecten. Ik heb bij de vrouwengroep mee mogen helpen aan het maken van hun matten. Op woensdagavond zijn we met z'n allen gaan eten bij de Wakipa vrouwengroep (ook een project van ons). Hier hebben we genoten van hun kookkunsten en hebben we samen gezongen en gedanst. Ook kregen we de kans om wat van hun zelfgemaakte producten te kopen: tassen notebooks, t-shirts. Verder hebben we ook betaald voor de safari want die komt nu steeds dichterbij! We hebben van onze tourbegeleiders wat info gekregen en zijn nu helemaal voorbereid. In (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Week 3

Bericht - 15 mei 2019 om 07:11 uur

Week 3 Deze week begon ik met een nieuw project, Kimochi secondary school. Hier geef ik de kinderen sexuele voorlichting. Heel leuk, heel anders dan de andere projecten. Op maandag avond zijn er 12 nieuwe vrijwilligers gearriveerd vanuit de VS. Ik heb nu twee kamergenootjes, supergezellig! Op vrijdag zijn we op een aantal locaties gestart met een nieuw project: het maken van eco-benches. We maken de eco-bricks door plastic flessen te vullen met plastic afval dat we van de straat verzamelen. Met dit project proberen we mensen besef te geven van hoeveel plastic afval hier op straat word gegooid. Op zaterdag hebben (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Week 2

Bericht - 06 mei 2019 om 13:02 uur

Week 2 Ik ben de week lekker begonnen met alle projecten. Ik begeleid nu een Engels klas, twee vrouwen groepen en 's middags doe ik een leuke activiteit met de Wazee. Dinsdag voelde het weer even alsof ik in Nederland was. Het viel namelijk de hele dag met bakken uit de lucht. Het duurde niet lang of alle wegen waren overstroomd. Zo ook het terrein van de Wazee. Maar dit zagen we wel als een uitdaging... We zijn dus met de vrijwilligers alsnog gegaan en namen lekker koffie en koekjes voor ze mee, omdat een activiteit er niet in zat. Zo (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Week 1

Bericht - 28 april 2019 om 10:52 uur

Week 1 in Tanzania. Wouw... Dit was een week gevuld met vreugde, nieuwe ontdekkingen, een paar tranen maar vooral heel veel plezier. Na een soepel verlopen vlucht kwam ik 's avonds om 8 uur dan eindelijk aan in Tanzania. Het visum regelen was zo gepiept en bij de uitgang werd ik ontvangen door een vriendelijk gezicht. Het was ongeveer een uurtje rijden naar het vrijwilligershuis maar die tijd vloog voorbij door de geweldige en boeiende gesprekken die ik had met de chauffeur. Hij vertelde me over z'n gezin en werk hier in Moshi. Toen ik aankwam bij het huis kon (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Voorbereidingen

Bericht - 19 april 2019 om 14:03 uur

Nog een paar dagen en dan is het eindelijk zover... Mijn reis naar Tanzania!! :) 
Het afgelopen jaar ben ik bezig geweest met het plannen en organiseren van deze reis. Omdat dit de eerste keer is dat ik zo'n grote reis ga maken ben ik op zoek gegaan naar een reisorganisatie die mij bij alles kon helpen. Ik ben toen uitgekomen bij Activity International www.activityinternational.nl Deze organisatie heeft mijn ontzettend goed geholpen met alle voorbereidingen. Via hun ben ik uitgekomen bij dit project vanuit African Impact. waar ik nu aan deel ga nemen. Ik zou deze organisatie zeker (...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie