Avatar Christel Grotentraast

Christel Grotentraast

Momenteel is christel bezig met de reis Internship. Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van christel

Blijf op de hoogte van de reisblog van christel door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De normale dingen

Bericht - 17 februari 2018 om 12:46 uur

Hii!

Het weekend voor mij zit er bijna weer op, gister en vandaag was ik vrij, morgen beginnen we weer vroeg (7 uur!). 

Woensdag (jaja, valentijnsdag) was 'officieel' mijn eerste werkdag. Ik had een dienst van 10 uur 's ochtends tot 19.30 uur. Mijn 'buddy' liet me allerlei dingen zien, van zowel het computer systeem tot aan administratieve dingen etc. Ik kreeg veel uitleg over vanalles en nog wat. Het was wel een rustige dag, we hadden niet heel veel gasten. Wel hebben we sinaasappels in zakjes gepakt met een kaartje voor het Chinese nieuwjaar wat vrijdag is.

Donderdag ook weer dezelfde (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Introductiedagen !

Bericht - 13 februari 2018 om 17:24 uur

Hey lieve allemaal!

Het is inmiddels al weer dinsdag, en intussen (ja je gelooft het haast niet, maar) toch wel wat dingen beleefd aan de andere kant van de wereld. 

Zaterdag eind van de dag even met de family thuisthuis geskyped! Ze wouden me wel weer eens in 'real life' zien, via skype dan haha. Even bijkletsen, en dat is toch ook wel even moeilijk soms. 

Zondag eerst lekker weer bij het zwembad gezeten. 's middags even een lekkere ice coffee gehaald (ja iedereen drinkt hier ice coffee, ook wel logisch met dit weer), en toen kwam ik de andere jongens tegen. Samen (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Status update van 10 februari 2018

Status update - 10 februari 2018 om 11:58 uur

Yess! De eerste foto's staan er ook op! Ze staan bij foto's in een map! Have fun!

Donderdag en vrijdag

Bericht - 10 februari 2018 om 08:24 uur

Daar zijn we weer! (ik typ dit voor de 2e keer, want net had ik alles klaar, wou ik het uploaden, en ging alles weg...)

Woensdag had ik een heerlijk rustig dagje, lekker aan het zwembad boven, met 30 graden, dik voor elkaar.

Donderdag kwam Rein ook aan in Bangkok. Smiddags gingen we met khun North naar het Lancaster hotel voor een kleine rondleiding en gesprek met de General Manager (GM). Wauw, wauw, wauw, wat is dat hotel mooi! Omdat het pas sinds oktober open is, zijn nog niet alle kamers in gebruik, er zijn er nu ongeveer 120 klaar (van (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

De eerste dag Bangkok

Bericht - 07 februari 2018 om 04:44 uur

Goedemorgen allemaal!!

Ik was gisteravond vroeg in slaap gevallen, en ben nu net pas weer wakker, dus gelijk maar even wat schrijven, voordat het weer uitgesteld wordt. 

Gister kwam ik met een kleine vertraging rond half 1 / 1 uur aan op het vliegveld. Door de douane heen, waar ook al lange rijen voor stonden, maar alles was goed dus ik mocht door. Met de zware koffer ging ik opzoek naar de meneer die mij zou komen ophalen. Dat ging best makkelijk, en toen werden we naar het Landmark hotel gebracht, waar ik een kamer krijg. Onderweg al allerlei eerste indrukken van (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

BANGKOK !!

Bericht - 06 februari 2018 om 08:59 uur

Jahoor! Ik ben over, ben in mn hotelletje beland! Ik heb een goede 2e vlucht gehad maar ben wel een beetje moe haha. Ik ga me nu even opfrissen en omkleden want het is hier lekker zomer!! Ik zal vanavond wat meer vertellen, maar ik ben in ieder geval veilig aangekomen! (Moet nu zo weer door, meneer wou mij nog wat dingen laten zien). Tot strakss
0 reacties • Plaats een reactie

Deel 1 van de reis

Bericht - 05 februari 2018 om 21:44 uur

Hey hooi lieve allemaal! Ik ben veilig geland in Dubai!! Vandaag (gister) was de dag, de reis kon gaan beginnen. De koffer helemaal vol ingepakt, en ja, er zit ook een pot Nutella bij in! Was nog even spannend met het gewicht maar uiteindelijk was hij 28.9 kilo, kan precies dus. Optijd thuis vertrokken met de hele family en op naar schiphol. Daar even met een broodje lunchen, komt die gekkie maar zo lieve Judith daar aangerend ????. Koffer ingecheckt en nog even met zn allen gekletst, en toen moest het echt gebeuren, afscheid nemen. Wat ga ik jullie allemaal (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Laatste dagen in Nederland

Bericht - 02 februari 2018 om 10:58 uur

Het is bijna zover, maandag stap ik het vliegtuig in! 

De laatste dingen in Nederland zijn bijna allemaal gedaan: alle herkansingen gehaald, alle prikken zijn gehaald en mijn kamer in Maastricht is leeg. Koffer is bijna ingepakt (ofnouja, de inhoud moet van mijn vensterbank nog naar de koffer). Gisteravond heerlijk met de family uit eten geweest en vanmiddag en vanavond het 'afscheidsfeestje'. 

Een heerlijk vooruitzicht om volgende week lekker in 30 graden te zitten terwijl het hier flink gaat vriezen! 

Mijn doel is om jullie minstens 1 keer in de week een update te geven over mijn leven in Bangkok via deze blog, (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie