Avatar Charmaine Groenink

Charmaine Groenink

De eerste 2 stage weken

Bericht - 21 februari 2019 om 23:35 uur

Hallo allemaal! 


Het is ondertussen alweer 2 weken geleden bijna dat ik voor het laatst iets heb gepost..

Oeps sorry.

Ik heb niks kunnen posten omdat de internet een tijdje uit lag op mijn laptop en tussen door ben ik natuurlijk ook heel druk geweest (*ahum*) en heb ik veel andere leuke dingen gedaan! 


even in het kort wat we afgelopen dagen hebben gedaan. 


De stage is natuurlijk begonnen en dit was heel erg wennen.
Ik had de eerste dag alleen een gesprek met mijn stage begeleidster van hier en hierin kreeg ik te horen dat ik stage mocht gaan lopen voor de aankomende (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

De aller eerste update!

Bericht - 03 februari 2019 om 21:23 uur

Hallo allemaal en welkom bij mijn alle eerste update!

Ondertussen zit ik hier nu 6 dagen en zit ik hier ultiem te genieten alsof ik een super fijne, eeuwige vakantie hier heb haha!

Maar helaas maandag gaat het echte leven hier beginnen en gaan we werken.. maar hier heb ik natuurlijk ook heel erg veel zin in! Ik ben benieuwd hoe de zorg er hier aan toe gaat en hoe de mensen hier werken, ik heb natuurlijk al heel veel verhalen gehoord dat het wel een stuk relaxter is als in Nederland en verschillende ziektebeelden hier hebben wat anders is als in Nederland. Maar dit ga (...)

Lees verder


6 reactiesPlaats een reactie

Welkom!

Bericht - 01 februari 2019 om 21:11 uur

Hallo allemaal! Welkom bij mijn blog. Ik wil via deze site jullie op de hoogte houden wat ik aan het doen ben en wat ik hier allemaal mee maak. Nu ik hier aan de andere kant van de wereld zit kan ik natuurlijk moeilijk vertellen wat er allemaal gebeurd aan jullie dus we doen het op deze manier! Ik probeer elke week een paar blogs online te zetten met de bevindingen die ik heb gedaan die week en hoe ik dit heb gevonden. Zo neem ik jullie toch allemaal een beetje mee met mijn 'grote avontuur'! Groetjes mij :)
0 reactiesPlaats een reactie