Avatar Cas Claessens

Cas Claessens

week 9

Bericht - 20 juni 2017 om 05:59 uur

Hallo allemaal! Weer een week voorbij.
Het gaat allemaal heel snel nog iets meer dan een week en mijn stage zit er ook alweer op. Dan komt gelukkig Lieke snel deze kant op, ik kan niet wachten! Afgelopen week ben ik vooral bezig geweest aan school opdrachten, workshops en de manual voor VP Bali. Ik hoop deze week alles af te kunnen ronden zodat we volgende week lekker rustig aan kunnen doen. Maar dat betekent wel dat ik nu niet heel veel interessants te melden heb. Afgelopen week heb ik verschillende workshops gegeven op de scholen van VP Bali. We hebben ze proberen te leren wat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

week 8

Bericht - 12 juni 2017 om 10:49 uur

Maandag en dinsdag had ik een trip op het programma, namelijk naar Lovina. Het hoofddoel was om dolfijnen te spotten op dinsdag ochtend. Maar op de heenweg hebben we al verschillende activiteiten meegenomen. We begonnen met het zwaarste, namelijk de sekumpul watervallen. Ik heb nog nooit zo veel en zo’n steile trappen gezien. Gelukkig was het niet teleurstellend toen we beneden waren. De watervallen waren enorm en zeer indrukwekkend. Vervolgens zijn we naar een boeddhistische tempel gegaan, een miniatuur van de Borobudur en als laatste gezwommen in een hotwaterspring. De dag erna moest ik  vroeg op voor de dolfijnen. Het begon al mooi met een zonsopgang op zee, (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

week 7

Bericht - 07 juni 2017 om 16:30 uur

Afgelopen week zijn we begonnen met het geven van de eerste workshop. Op dinsdag zijn we begonnen bij de volunteers. Die hadden er naar mijn mening niet zoveel zin in, want ze kwamen op de tijd dat wij zouden beginnen rustig een keer thuis en ze gingen zelfs nog ontbijten. Dit was een keer en nooit weer. Voor de rest hebben we wel veel positieve reacties gekregen dus daar ben ik wel blij mee. Op donderdag was het de beurt aan de oudere studenten op de Ubud school van VP Bali. Het ging opzich wel goed maar er waren wel dingen die we achteraf toch anders hadden (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 01 juni 2017

Status update - 01 juni 2017 om 15:04 uur

Bali united!!

week 6

Bericht - 30 mei 2017 om 12:35 uur

Afgelopen maandag heb ik de nieuwe volunteers uitgelegd hoe het te werk gaat in VP Bali. Daarna konden ze me helpen tijdens de les die ik moest voorbereiden. ‘s avonds hebben Martijn en ik een kleine workshop aan de staff gegeven. We hebben een presentatie gegeven over de hoofdnutriënten en verschillende producten, aan het einde hebben we het spel gedaan dat we ook met de studenten gaan doen. Dinsdag en woensdag is er niet iets speciaals gebeurd dat ik hoef te delen. Zoals gebruikelijk was er op donderdag weer een fairwell, alleen nu mochten we ’s avonds ook bij het afscheidsdiner zijn met alle vrijwilligers en de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Status update van 25 mei 2017

Status update - 25 mei 2017 om 06:56 uur

workshop en les aan de staff

Status update van 23 mei 2017

Status update - 23 mei 2017 om 05:31 uur

Balinese dans

Week 5

Bericht - 23 mei 2017 om 05:26 uur

Vorige week veranderde weer alles op stage. Ik moest naar een andere klas verhuizen om de kinderen daar te leren kennen, dit was alleen voor de maandag en dinsdag. Woensdag en donderdag kwam ik weer terug in de oude klas, omdat de vrijwilliger die week wegging vroeg Kimberley of ik de klas deze week de maandag les wilde geven. Daarbij moest ik ook de nieuwe volunteers inwerken voor die klas. Woensdag in de pauze gingen we de Balinese dans leren. Eka leerde ons de dans (basis) die de mannen deden, weer is bewezen dat ik niet kan dansen. Donderdag was zoals gewoonlijk een grote chaos vanwege de (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Weekend

Bericht - 15 mei 2017 om 14:45 uur

Het weekend is weer voorbijgevlogen. Vrijdag zijn we eerst naar de Gunung Kawi tempel gereden. Dit is een hele mooie oude tempel. Het is gelegen tussen rotswanden en uit die rotswanden zijn kunstwerken of zoiets gehakt. Om er een beeld bij te krijgen zal ik een foto bij mijn foto’s plaatsen. Op de terugweg zijn we ook nog naar de Goa Gajah ofwel olifanten grot gegaan. Het schijnt nog niet heel lang bekend te zijn, een aantal jaren, wat ik apart vind aangezien het bijna pal naast de weg ligt. Maar het was wel zeker de moeite waard om naar toe te gaan. Zaterdag ben ik (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

stageweek

Bericht - 12 mei 2017 om 11:34 uur

Hallo allemaal!
Deze week was weer even iets anders op stage. Ik ben deze week op de andere school van VP Bali meegelopen, de Ubud school. Ik had het niet verwacht maarja alles verandert met de dag. Achteraf ben ik blij dat we naar de andere school mochten aangezien het leuk is om te zien hoe het er daar aan toe gaat. Maar ook omdat we de hele week in dezelfde klas hebben meegelopen en de kinderen je dus ook kennen (na een dag al). Je voelt je al snel veel meer betrokken met de school en de kinderen, ze klimmen op je, knuffelen je (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2