Avatar Caro Buggenhout

Caro Buggenhout

Momenteel is caro bezig met de reis Op Evs in Slovenie . Lees hieronder meer!

Blijf op de hoogte van de reis van caro

Blijf op de hoogte van de reisblog van caro door automatisch nieuwe updates per e-mail te ontvangen. Vul hieronder jouw e-mailadres in; we verkopen of misbruiken nooit jouw e-mailadres.

Vul jouw e-mailadres in om op de hoogte te blijven

De eerste week in Slovenie

Bericht - 10 november 2019 om 12:58 uur

Woensdag moesten we om 9u uur beginnen met werken en hebben we eerst met een begeleider kennis gemaakt. Nadien zijn we begonnen met activiteiten voor te bereiden voor de kindergarden dat binnen een anderhalve week komt en voor een klas dat binnen 2 weken en een half komt. Na 14u waren we vrij en heb ik wat genoten van het uitzicht dat we hebben vanop het terras terwijl dat ik series aan het bij kijken was.

Donderdag moesten we terug om 9u beginnen en hebben we voort gewerkt aan de activiteiten. Om 14u hadden we terug gedaan met werken en had ik gebeld met mijn mama. Na (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

De eeste 2 dagen

Bericht - 05 november 2019 om 16:34 uur

Maandag 4 november in de ochtend ben ik optijd moeten opstaan voor mijn vliegtickets te gaan halen op Groep Intro dat is de organisatie dat jongeren op Evs sturen. Daarna moest ik naar huis gaan om mijn valies te gaan halen zodat ik kon vertrekken naar de luchthaven. Toen ik op de luchthaven aankwam moest ik afscheid nemen van mijn mama en stief papa. De dag daarvoor heb ik afscheid genomen van mijn papa en stief mama en van mijn vriend. Dat afscheid nemen was heel moeilijk maar ik krijg er wel een prachtige ervaring voor in de plaats. Om 15u30 had ik mijn vlucht naar Ljubljana (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie