Avatar Britt te Lintelo

Britt te Lintelo

Nog 10 weken!

Bericht - 04 september 2017 om 23:25 uur

Dag lieve mensen!

Ik zit alweer 3 weken in Engeland en ik vermaak me nog steeds prima. Tussendoor een paar dagen niet helemaal lekker geweest (op mijn vrije dagen ook nog eens), uit geweest met mijn collega's, veel gewerkt, veel powernaps gedaan, voor school bezig geweest en naar Londen geweest! Kortom, ik maak redelijk lange dagen. 

Ik moet zeggen dat als ik kijk naar het plaatsje zelf, dat ik Wells-next-the-Sea wel echt een stuk leuker vond. Maar ook Sheringham heeft zo zijn leuke dingen. Tesco (supermarkt) is letterlijk om de hoek, er zijn heel wat pubs, veel leuke winkeltjes en er is (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

1ste week overleefd.

Bericht - 21 augustus 2017 om 21:51 uur

Dag lieve mensen,

Alweer 1 week in Engeland en het bevalt me tot nu toe prima. Ik ben de laatste paar dagen niet veel weg geweest, omdat ik voor school het één en ander heb gedaan en vandaag (maandag 21-8) weer nieuwe afleveringen kon kijken van 2 series. Gisteravond was wel even spannend, want het brandalarm ging hier af. Gelukkig geen brand, maar blijkbaar kwam er nogal veel rook uit 1 van de ovens in de keuken voor de gasten. Dus brandalarm ging af rond een uur of 8 en, ondanks dat er dus geen brand was, was iedereen in (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Andere locatie.

Bericht - 16 augustus 2017 om 18:50 uur

Dag lieve mensen!

Het is 2 dagen geleden sinds de laatste blogpost en ik denk dat ik waarschijnlijk wel wat meer berichten ga plaatsen dan dat ik eigenlijk bedacht had (1 per week). In het vorige bericht heb ik gezegd dat ik de komende 10 dagen in een kamer in Sheringham zou blijven, maar dat klopt uiteindelijk niet. Ik ben gisterochtend naar een andere locatie gegaan, Wells-next-the-Sea, en zal hier blijven t/m volgende week woensdag. Ik weet alleen niet precies of ik die woensdag weer terug naar Sheringham of dat ik donderdagochtend weer terug ga. In ieder geval ben ik (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Eerste indruk!

Bericht - 14 augustus 2017 om 20:48 uur

Dag lieve mensen!

Vanochtend tegen half 10 vertrokken Nederlandse tijd en vanmiddag tegen 16:00 uur (17:00 in NL) aangekomen bij YHA Sheringham. Voor de eerste keer vliegen, uitvogelen welke bus ik precies moet hebben en dan nog een stuk lopen. In één woord: geweldig. Ik vond het vliegen echt heel gaaf en ik was dan ook best wel blij met mijn plaats aan het raam. Het opstijgen, boven de wolken vliegen en dan na een hele tijd water zie je ineens weer land. Gelukkig kwam ik het land zonder problemen in. Vanaf het vliegveld in Norwich moest ik met de bus (...)

Lees verder


0 reacties • Plaats een reactie

Vooraf

Bericht - 08 augustus 2017 om 19:58 uur

Dag lieve mensen!

Over 6 dagen is het dan eindelijk zo ver: naar Sheringham voor mijn stay abroad (buitenland stage). Hier zal ik 13 weken (3 maanden) gaan werken en verblijven. Dit ga ik doen in een hostel (YHA Sheringham) en ik hoop tijdens mijn vrije uurtjes/dagen de omgeving en vele andere dorpjes/steden te gaan ontdekken. 
Ik ga proberen om hier elke week of elke 2 weken een bericht te plaatsen met wat ik zoal gedaan heb, hoe ik het vind, wat ik misschien nog ga doen, wat ik geleerd heb en vele andere dingen. 

Veel liefs,
Britt

(...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie