Avatar Brigit Van den Broek

Brigit Van den Broek

Vrijdag 4 augusts

Bericht - 10 augustus 2017 om 07:44 uur

Beetje uit kunnen slapen. Ontbijt sloot om 9.00 uur: hier kwamen we om vijf voor negen achter, dus dat was haasten. 
Daarna naar Page gereden, was ongeveer twee uur rijden. Upper canyon bezocht (12.30 uur). Nog onduidelijk welke tijd nu gehanteerd werd: Standard Mountain Time of ......Momuntain Time. Maar we hadden het goed begrepen. Upper canyon was mooi: eerst een uitleg waarin werd verteld wat je allemaal niet mocht. Hierbij werden we met de hele groep in een klein vak gezet, dicht bij elkaar, dan konden we alvast wennen hoe het later in de grot zou zijn. We mochten alleen (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Dinsdag 8 augustus

Bericht - 10 augustus 2017 om 07:28 uur

Rond half tien vertrokken uit Las Vegas. Onderweg weer boodschappen gedaan, dit keer bij de Target. Deze supermarkt was nog al groter dan de vorige van Walmart. We gaan vandaag door Death Valley rijden en moeten dus zeker water en benzine bij hebben. Hier dus voor gezorgd. Ontbeten in de auto: hamburgerbuns (zoete - weer niet de goede gekocht) met worstjes (Wout), kalkoenfilet, nutella, jam. En eindelijk naturel yoghurt gekocht. 
Landschap onderweg weer veel oneindig grote vlaktes, bergen op de achtergrond. Alweer 91°F (11.00 u). 
Dantes view: laatste stuk een stijging van 15%.
Badwater was echt niet normaal zo heet. 120°F. Hele (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Woensdag 9 augustus

Bericht - 10 augustus 2017 om 06:53 uur

Rond 8.00 uur zitten we weer in de auto. Getankt.
519 km voor de boeg. 
Het is goed dat we nog wat eten hebben, want een supermarkt vind je hier in de wijde omgeving niet. Weer eindeloos lange wegen door berglandschappen, ook agrarisch gebied. 
Onderweg ook nog een agricultural inspection gehad: er werd gevraagd of we groenten/fruit/dieren in de auto hadden. Alleen een paar appels: dus we mochten doorrijden.


Yosemite park was heel mooi, een combinatie van Oostenrijk, Frankrijk (Drome) maar dan veel groter en hogere bergen. We hebben geen beren gezien, helaas.
Het was tot nu toe het meest toeristische park, erg druk.
Rond (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Donderdag 2 augustus

Bericht - 08 augustus 2017 om 17:58 uur

Vandaag om 3.30 uur vertrokken. We willen de zonsopgang in de GC zien. Onderweg in het donker een stinkdier de weg over zien steken. Ook hertjes gezien langs de kant van de weg.
We waren op tijd bij de GC: rond 5.35 ging de zon op. Het was echt heel mooi om te zien. Sowieso heel raar om zo vroeg in de ochtend met zoveel mensen daar te staan. De wolkenhemel was heel mooi vlak voor de zon opkwam. Het was alleen wel koud en waaide flink.
Hierna in de auto ontbeten en naar de Bright Angel Lodge gereden: het vertrekpunt (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Woensdag 2 augustus

Bericht - 08 augustus 2017 om 17:47 uur

Dagje autorijden.
In Palm Springs eerst naar de Walmart geweest: een giga supermarkt waar we eten voor ontbijt en lunch gekocht hebben. Rond 10.30 uur vertrokken: ongeveer 380 miles voor de boeg. Vrijwel alleen maar snelweg. Gereden via Phoenix.
Buiten zinderend warm. Landschap veel bergen, cactussen en oneindige vlaktes, onbewoond.
Rond 16.45 uur waren we in Flagstaff. Lekker even gezwommen, bij een leuk Mexicaans restaurant gegeten. (Pleun zal nooit meer zomaar een groen stukje paprika eten: bleek een pepertje te zijn). Leuk tentje, leuke sfeer, eten was wisselend.
What are you having honey?.
Nog even langs de Walmart voor boodschappen voor morgen. Op tijd (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zaterdag 5 augustus

Bericht - 07 augustus 2017 om 22:36 uur

Vannacht veel geregend en geonweerd. Weer ontbeten bij het motel. Deze keer wel op tijd. Wafels gebakken met maple syrup. Alles is hier werkelijk zoet. Naturel yoghurt kennen ze niet. Luuk vindt de ....pops geweldig. 
Nog even langs de Walmart geweest om lunch in te kopen. Rond 10.30 vertrokken uit........Het is weer warm (82F). Via route 89. Een uur tijdsverschil: een uur later.
Door Red Canyon gereden..
Bryce Park was mooi. Er is een weg door het park van Noord naar Zuid. Eerst vanaf de Noordzijde naar de Zuidzijde gereden en vanaf daar weer naar het Noorden gereden en alle uitzichtspunten bezocht. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Zondag 6 augustus

Bericht - 07 augustus 2017 om 22:27 uur

Vandaag zijn we iets na 9.00 uur vertrokken naar Las Vegas. Besloten om niet via Zion park te gaan, maar rechtstreeks naar Las Vegas te rijden, maar dan wel via een mooie route (way 143). Ontbeten bij Panguitch lake. Autoroute was mooi, gedeeltes door een bos, heuvelachtige omgeving. Ook nog bij een uitzichtpunt uitgekomen. 
Het laatste gedeelte over de snelweg, weer door een woestijnachtige omgeving, veel droogte, 
Rond 14.00 uur bij het hotel in Las Vegas aangekomen. We hebben twee supergrote kamers. Dat is fijn, zeker na het mindere motel in Panguitch. Eerst even bij zwembad bijgekomen. Om 17.00 uur hebben (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Maandag 7 augustus

Bericht - 07 augustus 2017 om 22:18 uur

Vandaag een rustig dagje.
Een beetje uitgeslapen, bij het hotel ontbeten. Ontbijt bestond weer uit het bakken van wafels, met ahorn syrup, brood dat je kon toasten, soort kaneel-sinaasappelcake, wat fruit, uit blik natuurlijk, koffie, thee. En van die zompige eibrokken, worstjes en soort rosti.
Daarna even lekker een paar uur bij het zwembad gelegen. Het was echt heel heet al zo vroeg in de morgen (35C). Dus heel lang konden we niet volhouden, alleen in het zwembad was het lekker. 
Zo dadelijk pakken we om 14.00 uur de shuttle bus naar Las Vegas, gaan we daar nog wat hotels bekijken en (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Hotel Mardi Gras in Las Vegas

Maps - 07 augustus 2017 om 22:12 uur

Hotel Palm Springs

Maps - 02 augustus 2017 om 06:52 uur

Pagina: 1 2