Avatar Bea/linda Balvers

Bea/linda Balvers

Thuis

Bericht - 22 september 2018 om 08:45 uur

Wij zijn weer thuis!!!!! Gisteren rond 20.30 stapte wij zeiknat binnen....want wat was het 'weer' heftig geweest onderweg. Om 7.30 zijn wij vertrokken van onze overnachting plaats, dit zou vroeger zijn...maar tot onze verbazing waren wij de camera tas van Bea kwijt....vreemd omdat mijn tas gewoon op de bank lag. Camper doorzocht maar geen tas...dan sta je daar..elkaar aan te kijken en wat nu. Besloten om te gaan rijden en thuis kijken hoe wij dit gaan oplossen. Want er is geen braak schade...dus mogelijk de camper niet op slot gedaan. Met de pest in mijn lijf zijn wij gaan (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Terug reis

Bericht - 21 september 2018 om 06:49 uur

Inmiddels zijn wij aan de terug reis begonnen. Gisteren om 6.45 van de camping weggereden. Deze keer een andere terug weg...via Marlbor Slovenië...richting passau Duitsland. Hier geen files en een geweldige weg om te rijden. Ook hier weer veel te zien...en Slovenië ook een heel mooi land...mogelijk iets voor volgend jaar!!! Hebben heel goed door kunnen rijden...had wat dipjes onderweg...maar naar de avond toe veel kilometers kunnen maken. Gisteren 900 km gereden..en zijn bij Frankfurt gestopt om te slapen!! Nu net wakker en gaan wij de laatste 460 km rijden!! Hoop dat het mee zit ...ik heb (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Laatste dag in Kroatië

Bericht - 19 september 2018 om 19:11 uur

Helaas nog even en onze reis zit er op!!! Vandaag hebben wij de camper binnen en buiten schoon gemaakt...in de ochtend want het zou 30 gr worden. Vanmiddag lekker gerust en de bbq aangestoken!! Alles staat start klaar voor morgen...kunnen snel weg rijden. Vanmiddag werd het weer erg druk op de camping er kwam een lading Fransen met campers binnen!!! Het was net het programma "Wij zijn er bijna" waar wij graag naar kijken...alleen hier was geen camera bij!! Hebben hier een paar dagen gestaan ...en het was een erg leuke/ gezellige camping!! Steeds weer andere mensen en verhalen!! (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Nog 1 keer shoppen

Bericht - 18 september 2018 om 18:35 uur

Gisteren zei ik nog dat wij het rustig aan gingen doen...echter zijn wij rond 12.00 uur toch nog even naar het andere grote shopping center gegaan. Vanmorgen eerst lekker een ontbijtje genomen om daarna even te gaan kijken. Deze was niet zoooo groot als gisteren...maar toch. Na 4 uurtjes was het leuk geweest en zijn wij terug naar de camping gegaan!! Nu zitten wij heerlijk wat te drinken en te genieten van de zon...die langzaam onder gaat!! De camping loopt ook weer vol...s'morgens vertrekken er weer veel campers en in de avond staat het vol. Dus altijd wel gezellig. (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Shopping center Zagreb

Bericht - 17 september 2018 om 19:56 uur

Tijdens onze reis zijn wij verschillende shopping centers tegen gekomen...best grote...maar er geen tijd voor genomen!! Vandaag wilde wij eigenlijk gaan shoppen in het centrum van Zagreb...maar vrijdag toen wij naar de camping reden zagen wij 2 mega shopping centers. Vanmorgen besloten om bij één van de twee te gaan kijken!! Met de taxi er naar toe gegaan en de chauffeur heeft ons naar de beste gebracht. De naam vond ik natuurlijk niets...maar ach de inhoud was wel vele malen mooier. Was ook echt mega zeg...en twee verdiepingen!! Als dit eens op Zuid zou staan hè!!! Lekker geslenterd en (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zagreb

Bericht - 16 september 2018 om 20:57 uur

Vanmorgen weer vroeg op pad en met de trein naar Zagreb...Eenmaal daar aangekomen zijn wij naar het oudste/grootste/mooiste kerkhof gegaan van de wereld het mirogoj kerkhof. Had Bea gelezen dat je dit ook gezien moet hebben als je in Zagreb ben!! Ik hou daar dus niet van...maar oké ben weer nieuwsgierig!! Maar het is echt ongelofelijk mooi...zo erg groot en indrukwekkend. Hebben foto's gemaakt die je moet zien...om het te begrijpen!! Daarna lekker door de boven en onder stad gelopen ....om lekker foto's te schieten!! Nog ff samen in de kleinste en oudste (1892) kabelbaan gezeten...naar de (...)

Lees verder


3 reactiesPlaats een reactie

Zoo Zagreb

Bericht - 15 september 2018 om 22:02 uur

Na het ontbijt zijn wij richting Zagreb gegaan...met de trein!! Ook dan kan je veel zien van Zagreb...vooral de buiten wijken. Wat een armoe is dat zeg...verrotte huizen...oude flat gebouwen en op elk stukje muur is graffiti!....daar moet je in de avond niet lopen. Eenmaal in het centrum aangekomen is het een stuk beter...mooie gekleurde oude gebouwen...op het plein voor het station. Hier hebben wij de tram genomen naar de dierentuin. Daar aangekomen was er een groot stadion die van Dinamo Zagreb...heb vele stadions gezien maar deze is echt heel lelijk!! De dierentuin was echt leuk....weer wat andere dieren (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Zagreb

Bericht - 14 september 2018 om 17:45 uur

Vandaag rond 12.00 uur aangekomen bij de camping vlakbij Zagreb!! Het was de bedoeling om de grotten te bezoeken....maar hier zijn wij gewoon voorbij gereden....wij waren nog niet goed wakker!! En weer kilometers terug rijden ..hadden wij geen zin in!! Achteraf maar goed ook want de camping had nog maar 2 plaatsen en was dan vol. Vele na ons zijn hadden helaas geen plek!! Dit keer een wat luxe camping....voor Kroatische begrippen. Mooie plek aan een meer...met een restaurant...welness...en het sanitair toppie. Een rustige camping...en het leuke hier van is dat wij met zijn alle in kringen staan...zoiets nog (...)

Lees verder


1 reactiesPlaats een reactie

Plitvice meren

Bericht - 13 september 2018 om 21:24 uur

Vandaag eerst even wat uitgeslapen...de reis van gisteren was toch wel vermoeiend...en zijn wij eind van de ochtend naar de plitvice meren gegaan. Eerst met een bootje overgevaren ...waarna onze 5 km tocht begon. En wat was het mooi....de meren ...de enorme watervallen...echt heel geweldig!! Het lopen was best zwaar en vermoeiend....enorme klimmen en soms een pad waar het moeilijk lopen was. Maar het was het allemaal waard....en hebben eigenlijk flink gesport vandaag ;-) !!!! Vanavond hebben wij de bbq aangestoken en lekker op de camping gegeten. Nu lekker samen op de bank wat tv kijken, want hier is (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Plitvice meren

Bericht - 12 september 2018 om 22:20 uur

Vandaag vroeg opgestaan en 460 km rijden naar de plitvice meren. Natuurlijk weer een mooie tocht er naar toe!!! Staan op een camping bij een boerderij.....beetje vreemd want er zijn geen beesten hier!! Maar wel veel campers...morgen gaan wij naar de meren en watervallen...zijn erg benieuwd...hebben vanmiddag al gezien dat het ook hier erg druk kan zijn...bussen en rijen mensen....echt wat voor ons!! Xxx
1 reactiesPlaats een reactie
Pagina: 1 2 3