Avatar Bart de Bruin

Bart de Bruin

Assela en het afscheid van Nout

Bericht - 17 oktober 2017 om 10:26 uur

Donderdag 12 oktober
Vanochtend ontbeten in het appartement, waarna Sjors en ik weer het Zola Hotel opzochten voor de benodigde wifi, terwijl Nout een extra strength & conditioning training ging geven aan de coaches. In het Zola Hotel konden we weer een beetje aan het werk voor onze onderzoeken. Nadat Jochem zich bij ons had gevoegd, hebben we met zijn drieën hier geluncht: tibs injera.  

Na de lunch weer het appartement opgezocht, toen Sjors geïnspireerd door de sportieve omgeving op het heetst van de dag nog maar een rondje ging hardlopen. Waar Nout op dat moment uithing, was nog wel even onbekend voor ons. Toen Sjors net terug (...)

Lees verder


3 reacties • Plaats een reactie

Eerste dagen (6 oktober – 11 oktober)

Bericht - 12 oktober 2017 om 09:50 uur

Vrijdagochtend toch wel met spanning in de beentjes naar Schiphol. Zit mijn paspoort wel in mijn tas? Heb ik alles in mijn koffers gestopt wat ik nodig heb? Wat ga ik aantreffen in Addis Abeba op de Ethiopian Youth Sports Academy (EYSA)? Bovendien wordt dit mijn eerste trip buiten Europa!! Gelukkig had ik mijn vader en mijn zusje Inge mee, die nog even afscheid konden nemen op Schiphol. Daarna was het zoeken naar Nout, Sjors en Jochem om samen in te checken en onze bagage in te leveren. De McDonalds bracht nog een laatste Westers ontbijt voordat we vertrokken naar het verre Ethiopië.  

Na een heel (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Test

Bericht - 06 oktober 2017 om 00:08 uur

Test
5 reacties • Plaats een reactie