Avatar Aylin Remkes

Aylin Remkes

Eerste weken op Curacao

Bericht - 13 september 2018 om 18:03 uur

Omdat ik te laat was met de blog aanmaken en daarna het ook niet goed heb bijgehouden doe ik mijn eerste weken in een kleine samenvatting. inmiddels ben ik al weer precies 2 weken op het eiland. En loop ik een week stage. Zonder idee├źn of iets ben ik dit avontuur in gegaan. Kijken wat er op je pad komt en alles aannemen. De eerste week was ik nog vrij en heb ik kunnen wennen aan het weer en de omgeving. En vooral de mensen waar je de komende 5 maanden mee samen woont. In de eerste week kreeg (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

02-09-2018 Porto mari

Bericht - 11 september 2018 om 21:03 uur

Iedereen is een beetje bij gekomen van zijn vlucht en alle spullen zijn uitgepakt en de eerste boodschappen zijn binnen. We bedenken waar we naar toe gaan alle strandjes word over nagedacht. Het zijn er zoveel.. We besluiten om naar Porto Mari te gaan wat ook wel bekend staat als "het varkensstrand" Als we aan komen rijden zien we het super blauwe water en het witte zand. Hoe verder we lopen hoe meer we gaan beseffen dat we hier nog 5 maanden van mogen genieten. We leggen onze spullen neer en gaan eerst even zwemmen we vragen ons af (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Eerste dag Curacao

Bericht - 11 september 2018 om 19:53 uur

De eerste dag wakker worden op Curacao. Wat een nacht.. half 4, half 5, half 6, half 7 elke uur heb ik wel voor bij zijn komen. Om half 7 ga ik maar mijn bed uit en ga ik verder met mijn koffers uitpakken. Wat echt een onmogelijke klus 2 koffers van 20 kilo in een klein kleding kastje. De helft zit er in en de kast zit vol.. Mijn lege koffer schuif ik onder mijn bed en ik zoek een plek waar ik mijn 2e koffer open kan laten staan zonder dat ik er over heen zou vallen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

30-08-2018 het avontuur gaat beginnen

Bericht - 10 september 2018 om 18:19 uur

De dag dat mijn avontuur gaat beginnen. Met 2 grote koffers komen we aan op Schiphol een grote groep jongeren samen met mij gaat alleen dit avontuur aan. Ik check mijn koffers in en dan begint het zwaarste.. Afscheid nemen van mijn familie en mijn vriend. Na flinke tranen ga ik dan.. Mijn avontuur gaat nu echt beginnen. We gaan de douane door en zijn nu echt op weg. We eten met de groep nog wat en gaan dan naar de gate. Iedereen maakt een praatje met elkaar want niemand kent elkaar. Het is zo ver we mogen het (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie