Avatar Australiëgangers 2019

Australiëgangers 2019

We gaan nog niet naar huis

Geplaatst op 01 maart 2019 om 17:07 uurWe gaan nog niet naar huis. Vandaag hebben we een rustige ochtend gehad. We hebben een behoorlijk stuk langs de Swan River gelopen. Aansluitend, na een bak koffie/sapje/biertje/gintonic, hebben we een rondleiding gehad in de Belltower. Iedereen vond dit erg leuk. Het uitzichtpunt werd door met name Evert niet zo gewaardeerd, die heeft het niet zo op hoogtes. Het carrilon besturen door middel van een muntje inwerpen en een liedje selecteren ging hem bijzonder goed af. We hebben ook zelf de klokken mogen luiden, erg leuk om eens mee te maken. Deze middag hebben Evert en Aniek geoefend in de kerk in Perth voor het concert van zaterdagavond, met Rikus als registrant en Dick als extra luisterend oor. De rest van de groep is hun eigen weg gegaan. Na het oefenen zijn Aniek, Evert, Rikus en Dick naar het vliegveld gereden om daar Andrew op te halen die ons de overige dagen van de reis komt joinen. Met elkaar zijn we een hapje gaan eten in de stad om Andrew wat beter te leren kennen en natuurlijk ook om de magen te vullen. Toch jammer dat Andrew geen stamppot met worst voor ons wilde maken! Morgen een drukke dag op het programma voor de muzikanten. 's Morgens beginnen zij met het oefenen in de Guildford Grammar Chapel met aansluitend om 14.00 uur het concert. Daarna zullen we doorrijden naar de Wesley Uniting Church in Perth voor het tweede concert om 19.30 uur. Wordt vervolgd! P.S. het probleem met de pinpassen is opgelost en we zijn inmiddels allen verzadigd met Australische dollars.

Geef australiegangers een extra fijne vakantie cadeau!

australiegangers gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan australiegangers meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

René
Geplaatst op 03 maart 2019 om 10:23 uur
Dag Aussies!! Ik wilde mijn reactie eigenlijk helemaal niet plaatsen. Dit om mijn jaloezie niet te laten blijken. Maar vooruit... jullie ook een pleziertje. Wat leuk om te lezen (en zien) hoe jullie t naar de zin hebben. Geniet er maar intens van omdat t altijd te kort is. Heel veel succes met de concerten. Geniet van deze tijd. Hier is heimwee naar Down Under! Doe de familie Kroeze de hartelijke (en muzikale) groeten van ons en onze ouders! Groeten van de Ruiters.

Plaats een reactie