Avatar Australiëgangers 2019

Australiëgangers 2019

Voorpret

Geplaatst op 05 februari 2019 om 21:02 uurGoedemorgen/-middag/-avond, 

Welkom op ons veelbelovende, debuutblog!

Tijdens onze vergadering op 18 januari kwamen wij op het idee om gezamenlijk dit reisdagboek bij te houden voor het thuisfront. Stiekem ook een beetje voor onszelf om nu alvast in de sfeer te komen en om, hopelijk, ultiem na te kunnen genieten als de reis achter de rug is. 

We zijn ons allemaal aan het voorbereiden op de reis. Zonnebrandcrème wordt in groten getale aangesleept, gezien het feit dat het in Australië nu behoorlijk aan de temperatuur is, koffers worden afgestoft, zwembroeken achteruit de kast gehaald, muziekinstrumenten ingespeeld en bestaande reisblogs worden afgezocht, zodat we de mooiste trekpleisters in Perth en Albany niet voorbij lopen.

Qua foto's is er momenteel nog niet zoveel te delen. Wel wat praktische informatie. 

Tijdens deze concertreis hopen Evert van de Veen (orgel) en Aniek van Oosterom (panfluit) concerten te verzorgen in (de omgeving van) Perth en Albany. 
Onze groep wordt daarnaast nog uitgebreid met 7 personen namelijk: Jan, Rikus, Lysanne, Willem, Marian, Dick en Anja.

We vliegen met elkaar op maandag 25 februari vanaf Schiphol naar Singapore. Daar stappen we over en zullen we doorvliegen naar  Perth. Daar komen we dan op dinsdag 26 februari, in de loop van de middag aan. 
De concerten vinden plaats op zaterdagmiddag en avond, en op zondag verzorgen de muzikanten onder ons een zangdienst. 

Maandag 4 maart rijden we, met onze gehuurde auto's, door naar Albany. Daar woont een bekende van Evert, Andrew, die op afstand enorm veel voor ons geregeld heeft. Hij zal een paar dagen bij ons blijven. 
Ook in Albany zullen op zaterdagmiddag en avond, en op zondag de concerten plaatsvinden. 

Op maandag 11 maart zullen we met de auto's terug rijden naar Perth, vanaf waar we, via Singapore, terug zullen vliegen richting ons koude kikkerlandje. 

We houden jullie graag op de hoogte!

Gegroet, 
De Australiëgangers

Geef australiegangers een extra fijne vakantie cadeau!

australiegangers gebruikt VolgMijnReis.nl gratis om reizen bij te houden. Met een betaald kan australiegangers meer foto's plaatsen en meer uit een reis en dit reisblog halen! Klik hier voor meer informatie.Reacties

Aletta van Veldhuijzen
Geplaatst op 27 februari 2019 om 21:01 uur
Wat een hilarisch verslag over dat jullie op straat korte broeken aandoen! Lekker genieten van deze reis! Lieve groeten van Albert en Aletta

Hein en Evelien van de Veen
Geplaatst op 25 februari 2019 om 07:23 uur
Een hele goede reis gewenst allemaal! En vergeet niet te genieten daar! Groetjes,

Wim Van Engelenhoven
Geplaatst op 24 februari 2019 om 20:54 uur
Een hele goede muzikale reis toegewenst en een fijne tijd samen!

maartje ebbers
Geplaatst op 22 februari 2019 om 22:45 uur
Een hele fijne en goede reis toegewenst en vooral ook een hele mooie tijd met elkaar!

Paulien
Geplaatst op 20 februari 2019 om 20:47 uur
Nog 5 nachtjes........

Janet Boode
Geplaatst op 07 februari 2019 om 09:14 uur
Een mooie voorbereiding. Een behouden reis. Veel concertsucces. Een behouden reis. Mooie uitstapjes. Ga met God. Dat is wat ik jullie toewns. Groetjes en neem al je verhalen mee naar huis.19

Andrew Kroeze
Geplaatst op 07 februari 2019 om 02:01 uur
Hello allemaal! G'day from Australia!! Nice to see that you have set up another blog. This was done in the past too, and it was always fun to read the stories and see the photos. We are looking forward to seeing you all in Perth and Albany. For some of you this will be the first time. We hope you really enjoy your short holiday in Western Australia. All the best with the preparations! Regards from the Kroeze family :-)

Roel en Nelly van Schaik
Geplaatst op 06 februari 2019 om 22:41 uur
Heel veel plezier met de voorbereidingen en geniet van het land. Het is de moeite waard. En uiteraard fijne concerten gewenst.

Francien
Geplaatst op 06 februari 2019 om 11:09 uur
Succes met de voorbereidingen! Fijne concertreis toegewenst!

Plaats een reactie