Avatar Wendy En Steven

Wendy En Steven

Autopech op ruta 40

Bericht - 26 juni 2017 om 03:44 uur

Ola, We worden zaterdagochtend uitgezwaaid door de aardige eigenaar van ons huisje in Tafi del Valle. Steef krijgt een dikke hug en ik 3 zoenen. Zo schattig. We moeten vandaag zo'n 3,5 uur rijden naar Belen. De route is niet spectaculair. Gewoon wel aardig. In ieder geval rijden we over goed asvalt. Het is voor mij vandaag vechten tegen de slaap. Altijd heftig als je wakker wil blijven. Onderweg willen we lunchen maar we komen tijdens onze route zo weinig tegen. Dat is eigenlijk de hele route al het geval. We hebben altijd voldoende drinken in de auto + koekjes. (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Paardrijden in Cafayate

Bericht - 26 juni 2017 om 03:34 uur

Ola, Vrijdagochtend om 11.30 worden we verwacht bij Estancia Cafayate om 50 minuten de omgeving per paard te verkennen. Dit hadden we in Nederland al geboekt. Na het paard rijden krijgen we een BBQ. We zijn om 11 uur al op bestemming en de man die met ons mee gaat is er ook al. We kunnen gelijk starten. Hij spreekt weer alleen Spaans (wordt er een beetje moe van dat niemand ook maar 1 woord Engels spreekt). De receptioniste spreekt dan toevallig wel Engels en legt nog even snel uit hoe je een paard moet besturen;) nou dat moet (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Roadtrip gaat beginnen

Bericht - 26 juni 2017 om 03:32 uur

Ola, Woensdagochtend zijn we vanaf Iguazu naar Salta gevlogen. Op het vliegveld van Iguazu zijn we zo'n beetje de enige. Gedurende de dag gaan er ook maar 5 vluchten. Op het airport van Salta zit de autoverhuur waar we onze auto hebben gehuurd. We treffen aldaar een aardige man (spreekt ook weer alleen Spaans) die de tijd neemt om alles goed uit te leggen. Na wat contracten te hebben getekend lopen we naar de auto. We hadden een Ford Ranger 4x4 gehuurd maar krijgen een Chevrolet 4x4. We mogen namelijk met een Ford de grens van Chili niet over. De (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie

Adembenemende Iquazu falls

Bericht - 22 juni 2017 om 14:20 uur

Ola, Maandagochtend vroeg zijn we vanuit Buenos Aires naar puerto Iquazu gevlogen. Hier zijn een van werelds grootste watervallen te bewonderen. Het ligt op de grens Brazilië, Argentinie en Paraqua. Op het airport worden we opgehaald met een taxi die we van tevoren al door onze accommodatie hadden laten regelen. Het is een half uurtje rijden naar ons appartementje (casa 24) dat tegenover het busstation ligt. Bijzonder appartement waar het ook flink koud is. Gelukkig hebben we een kachel om het wat warmer te stoken. Op de planning hebben we de watervallen bekijken vanaf de Braziliaanse kant. Deze kant (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Kou in Buenos Aires

Bericht - 20 juni 2017 om 00:34 uur

Ola, Dag 2 in Buenos Aires. De georganiseerde fietstour door het zuiden van de stad staat op de planning. Ik heb gezien dat het vandaag 10 graden zou zijn. Gister was het denk rond de 23 graden. Wat een verschil! We lopen ons hotel uit: wat een gure koude wind. Brrrr. We hebben geen warmere kleding want onze koffer wordt vanmiddag pas verwacht. Bij de fietsshop krijgen we een lekkere warme bodywarmer en ze hebben nog 1 paar handschoenen voor ons. Iedereen in de stad loopt ook met dikke jassen, sjaals en handschoenen. Ik ben blij dat ik gister (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Wat een eerste dag in Buenos Aires...

Bericht - 18 juni 2017 om 13:14 uur

Buenos dias, We zijn aangekomen in Buenos Aires. Het is ondertussen zaterdag 17 juni 6.45. Klaar om de koffers op te pikken en het avontuur kan beginnen. Bij de bagageband loopt een vrouw rond die op z'n Spaans/Engels meneer de Rijke roept. Ik dacht gelijk: 'dat kan niet goed zijn'. En dat wordt al snel bevestigd. Onze koffers staan nog op Frankfurt. Door de korte overstap hebben de koffers het niet gehaald. Nou wij gelukkig wel;) op het airport moeten we ons melden bij een balie. Daar worden we netjes te woord gestaan. Formulier invullen en dan worden de koffers (...)

Lees verder


1 reacties • Plaats een reactie

Argentinië & Chili: here we come

Bericht - 18 juni 2017 om 00:58 uur

Het begon allemaal in 2007. De tv serie Julia's Tango. Een heerlijke serie, opgenomen in de prachtige stad Buenos Aires. Daar wil ik zeker weten een keer naar toe. Nu is het dan zover. Argentinie en Chili, here we come!! We gaan op roadtrip. Alles zelf gepland. Een groot avontuur staat ons te wachten. De treinreis naar Schiphol ging voorspoedig. We waren er om 17 uur en 18 uur stonden we in de rij bij de Burger King. Even buikje vol eten voor een reis van 15 uur (overstap Frankfurt). Ik neem geen menu, omdat die drankjes altijd zo (...)

Lees verder


2 reacties • Plaats een reactie