Avatar Anouk Keizer

Anouk Keizer

Halverwege mijn stage!

Bericht - 27 november 2017 om 16:19 uur

Hoi allemaal! 
Nadat ik alweer heel lang niets had geschreven besloot ik dat vandaag, op mijn vrije dag het maar weer eens tijd was om hier een nieuwe update te plaatsen.
Ik zal eerst eens wat vertellen over mijn stage, inmiddels ben ik na 10 weken klaar op de afdeling interne geneeskunde en ben ik net vorige week maandag begonnen op mijn nieuwe afdeling (waar ik in totaal 5 week stage loop), namelijk: cardiologie en CCU (hartbewaking). Ik heb dus vorige week van maandag tot en met donderdag daar al 4 dagen mee kunnen lopen. De cardiologie en CCU zijn 2 aparte zalen die ongeveer naast elkaar liggen. (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Time flies

Bericht - 23 oktober 2017 om 22:22 uur

Halloo,
Vandaag, inmiddels al weer een maand verder (de tijd vliegt voorbij als je het zo bekijkt), heb ik maar weer eens besloten om een blog te gaan schrijven, omdat we ondertussen natuurlijk al weer een heleboel nieuwe dingen hebben meegemaakt en ik inmiddels ook al weer 5 weken stage erop heb zitten. Het weekend van eind september zijn we voor het eerst op een tripje geweest. We zijn met een heleboel stagiaires een weekend naar Bigi pan & Nickerie geweest. We begonnen deze trip om 4 uur S ’middags  met een lange busreis, om vervolgens nog een paar uur in de boot te zitten, terwijl we in de (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Eindelijk begonnen met stage!

Bericht - 22 september 2017 om 16:09 uur

Helloo,
Vandaag, bijna 2 week later heb ik maar weer eens besloten om een nieuwe blogpost te plaatsen, want inmiddels ben ik ook eindelijk begonnen met stage en hebben we nog wat andere dingen gedaan de afgelopen week en die daarvoor.
Vorige week donderdag zijn we in de avond, van 10 tot 11 uur mee gegaan met de partybus die door Paramaribo heen rijd. Dit was wel leuk om een keer mee te maken, omdat de bus gewoon open is en er keiharde muziek draait terwijl je overal door de straten heen rijd en ondertussen aan het dansen bent (zover dat (...)

Lees verder


0 reactiesPlaats een reactie

Mijn (bijna) eerste week in Paramaribo

Bericht - 11 september 2017 om 14:37 uur

Halloo iedereen,

Vandaag is het alweer maandag en zijn Vera en ik alweer bijna een week hier in Suriname. 
Wij zijn woensdagochtend rond 10:00 uur uit Nederland vertrokken en zijn in de avond rond 16:00 uur aangekomen op het vliegveld in Suriname, omdat het hier 5 uur eerder is dan in Nederland kwamen we dus gewoon weer in de middag aan. We werden toen opgehaald door een taxi die het stagebureau had geregeld en kwamen eindelijk na een hele lange dag reizen aan. 
Deze week (woensdag tot en met dinsdag/woensdag slapen Vera en ik nog in Loïs haar studio met z'n 3en, (...)

Lees verder


2 reactiesPlaats een reactie

Mijn stage in Suriname

Bericht - 05 september 2017 om 16:08 uur

Halloo,
Zoals veel mensen wel weten vertrek ik morgen, 6 September naar Suriname. 
Ik ga hier het aankomende half jaar stage lopen in het S'lands Hospitaal in Paramaribo, samen met een vriendin van mij Loïs. Ik kom hier op verschillende afdelingen, namelijk: interne geneeskunde, cardiologie en de kinderafdeling. 

Ook ga ik samen met Loïs en nog een andere vriendin van mij, Vera samen op kamers wonen in een studentenhuis aan de Henck arronstraat. Dit is gelukkig vlakbij het ziekenhuis.
ik heb er veel zin in en zal jullie de aankomende tijd op de hoogte houden van mijn stage en alles erom heen!

Liefs,
Anouk
(...)

Lees verder


4 reactiesPlaats een reactie