Avatar Anouk Prins

Anouk Prins

Updatee

Bericht - 19 augustus 2017 om 09:23 uur

Heyy,


Ik ben hier nu iets langer dan 3 weken en het gaat goed met me. Op school gaat ook alles goed en heb ondertussen ook al wat vriendinnen gemaakt. Helaas is het weer wat minder aangezien het winter is hier maar dat komt wel goed over 2 maandjes. Afgelopen weekend zijn we naar de dierentuin geweest en dat was ook erg leuk (zie foto's op facebook). Ik doe voor de rest niet zo heel veel want moet doordeweeks gewoon naar school.. In September is er een Formal (soort van Prom) van mijn year level dus daar kijkt iedereen naar uit en (...)

Lees verder


9 reacties • Plaats een reactie

Eerste schoolweek

Bericht - 06 augustus 2017 om 03:21 uur

Hellohello,

Afgelopen week heb ik mijn eerste schoolweek gehad en mama wil dat ik er over schrijf dus hier komt het:

eerste schooldag, ik werd s'ochtends wakker (met buikpijn), sprong onder de douche en deed m'n oh zo mooie uniform aan. Toen ik de woonkamer in kwam wou mijn Hostmoeder natuurlijk een foto maken... na de foto's ging ik ontbijten maar had helemaal geen honger want was hartstikke zenuwachtig. Toen gingen we lopen naar de Bus halte (1,4km) (bijna elke ochtend) toen we de bus uit gingen en we de school in gingen moesten we eerst nog even wachten voor we (...)

Lees verder


9 reacties • Plaats een reactie

vliegreis

Bericht - 27 juli 2017 om 05:25 uur

Hello Hello,


Ik ben gister aangekomen op Melbourne airport na ongeveer 23uur. De eerste vlucht van Amsterdam naar Guangzhou duurde dus ongeveer 11,5 uur. Ik zat op stoel 36F (in het midden), eerst was ik een beetje bang dat ik tussen allemaal Chinezen zou zitten maar ik zat gelukkig tussen 2 engelse sprekende meisjes in van ik denk 19jaar, de een kwam uit Engeland en ging op vakantie (maar die sliep vooral veel in het vliegtuig) en de ander woont in Melbourne en had net 2weken gebackpackt door europa. In het vliegtuig heb ik vooral veel films gekeken en een beetje (...)

Lees verder


19 reacties • Plaats een reactie

When are you getting rid of me

Bericht - 01 juli 2017 om 15:22 uur

Haaai,

Ik dacht misschien moet maar eens wat meer vertellen.

Ik ga dus voor een jaar op exchange naar AustraliĆ«. Het plaatsje waar ik terecht kom heet Rosebud en is een uurtje van het centrum van Melbourne vandaan. Als je Rosebud opzoekt op google maps zie je dat het echt aan de kust is en dat het een behoorlijk klein stadje is, het heeft een oppervlakte van 11,9 vierkante km (lelystad 765,4 km4 dus kun je nagaan) en heeft 11.176 inwoners (lelystad 77.095). 

De school waar ik heen ga heet Rosebud Secondary College en is ook de enige middelbare school in Rosebud, het jaar waar (...)

Lees verder


6 reacties • Plaats een reactie

Haaaai

Bericht - 26 mei 2017 om 16:09 uur

Zoals jullie weten ga ik een jaar op uitwisseling in AustraliĆ« en om jullie een beetje op de hoogte te houden hoe het met me gaat en wat ik allemaal heb gedaan heb ik dus een blog aangemaakt. Ik zal hier vooral foto's/filmpjes en verhalen opzetten als ik in AustraliĆ« zit. Ik hoop dat jullie het leuk vinden om mij te volgen. :)
0 reacties • Plaats een reactie